2 bucuk yas benimki de oyle yeni bi huy ogrendi namaz kilarken anne anne anne anne diye tutturuyo daha namaz elbisemi giyerken basliyo ilgi istiyo heralde dunya ksdae oyuncagi var namaz kilarken tv aciyorum sirf sarmasin diye yok oyun hamur kuru cikti almata cikamadim diye kendim yaptim verdim 2 dk oynuyo geri bana sariyo boya veriyorum eline 2 dk karaliyo geri geliyo kuran kkuyorum kucagima cikiyo sayfalari karistiriyo is yapiyorum mesela carsaf degistiriyorum vben bi tarafi yapip otekine gecerken yaptigim yeri sokuyo makina bosaltiyorum tabaklari aliyo mutfak zaten dar hadi makinayi bosaltirken yardim et falsn diyorum yemek yapiyorum ben koycam diyo atesin onune atliyo balkonu kattik mutfaga buzdolsbinin oldugu yer soguk inatla gidip orda oturuyo masayi itiyo eline biseyler veriyorum oylansin diye yok hic bisey yapmasa basimda dikilip sacma sapan konusuyo su hareketleri gorende ilgileneneni yok da cani sikiliyo ondan sariyo der ama asla degil 2 uyku yapiyo ikinden de once tekerlemeler soyluyoruz cocuk sarkilari soyluyoruz kitap okuyorum 10 15 dk oyle oyaliyorum masallar anlstiyorum falan gun icinde de ara ara oynatiyorum araba yaristiriyoruz top oynuyoruz balkona cikariyorum gulduruyorum saklambac oynuyoruz daha napiyim