0 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Kızlar kızım anasınıfina gidiyor öğretmeni haftada iki defa yüzünü boyar kızımda inat eder aksama kadar çıkarmak istemez zararlı değil midir bu boyalar yüze öğretmene desem mi yapmasin artık 

4 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından
Çok saçma bir istek olur diğer çocuklara yaparken sizin kızınıza sana yapamam annen izin vermiyor demesi o kadar çocuğun içinde bence saçma olur. Kızınız bakar bakar üzülür çocuklara. Haftada iki defa bence güzel hergünde boyanmıyormuş sonuçta.
(162 puan) tarafından
Evet olayın bu boyutuda var haklısın ama kanserojen madde içeriyor zarar veriyorlarmis buda var şaşırdım valla
(2,252 puan) tarafından
Okadarını bilmiyorum veliler olarak bir araya gelip bu konuda öğretmenleri uyarmalısınız ozaman bence.
-Reklam-
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Yüz boyası deyip masumlastırıyorlar. Sonra bu zehirleri cocuklara sürüyorlar 5 yasinda oğlum 2 senedir anaokulunda hiç bir zaman izkn vermedim. Deri emilim sağlıyor içinde bulunan kimyasallar böbrek karacığer sorunlarına kadar yol açabilecek ayni zamanda içeriği ne kadar temiz olursa olsun KANSOREJEN bu sene de geçen gün yüz boyama yapılmış oğlum kabul etmemiş zararlı benim yüzüme bundan sürmeyin diye. Bir kereden birşey olmaz diyenler de mutlaka var herkesin kendi tercihi ama ben boyanmasi taraftarı değilim kuzum 
(162 puan) tarafından
Çok haklısın canım ama arkadaşlarının içinde onun yalnız boya manasının da onu üzer kararsiz kaldım ya
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Benim oglumada yapiyorlardi okulda cok sık degil ama arada ilk zamanlar yikiyorduk bsey olmuyordu zamanla alerjisi oluştu 
0 oy
tarafından
Makyaj malzemeleri kadar zararli degil emin ol bende cok yaptim kreste calisirjen artik ustasi olmustum ne isterlerse cizerdim hic ailelerden de dikayet duymadim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
6 cevap 83 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iiiinciiii (1,612 puan) tarafından soruldu

411,137 soru

12,375,390 cevap

42,789 kullanıcı

Kategoriler

...