Kizlar oglum 13 aylik 3 gundur ishal kusma ve ishale bagli pisik bazen ates ama nadir hicbsy yiyip icmiyo dr goturduk 3 defa serum yaziyo ama damar bulamiyolar igne yaptirip geliyoz kuzenimle konustum banada aynisini yaptilar diyo baska sehire goturdum orda rota testi yaptilar hastanede 3 gun yattik diyo bnde diyom okumus dr rotadan suphe etse yapardi test diyom ama kuzenim oyle diyince kafam cok karisti nasil anlarim rota oldugunu
İshali kokusu yoğun mu ?
Yani bana normal geliyo ama kuzenim sen kokusuna alismissindir artik diyo ondan diyo bn pek koku almiyom
Eşin peki ? Oğlum gecen sene ishal oldu afferdesin çok pis kokuyordu doktor rotadan suphelendi test yaptı çok şükür degilmis enfeksiyon çıktı. O kokuyu alırsın canim oda da duramıyorum o derece kokuyor
Karnı gurulduyor mu? Ağızda kuruluk oluyor mu? Bunlar varsa rotavirüstür. Biz gider gitmez kaka tahlili istedi malesef pozitif çıktı. Serumla toparladık çok zor bir illet. Bir de kusmuğu ve kakası iğrenç kokuyorsa rotadır
Dudakta kuruluk, ishalinde kötü koku, fazlalığını çıkarttığında kötü bir koku bir ara olmuştu ama şimdi yok çok şükür biz atlattikmi yoksa
Biz de tam atlattık dedim iki gün çocuk iyiydi sonra yine başladı daha şiddetli devam etti. Yine serum taktılar ve bir haftada zor toparladı. Yüreğim ağzımda tekrar başlayacak diye. Çok sinsi değişik bir şey. İlk işin kaka testi vermek olsun. Bir de serum toparlıyor onun dışında bişey işe yaramıyor malesef. Çok su kaybederse götür mutlaka
Şükür bizde kaka pütürlü olmaya başladı gün içinde yoğun ishal durumu olursa mutlaka giderim. Allah' muhafaza etsin hepimizi. Sizede çok geçmiş olsun. Güzel düşünün güzel olsun
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha olmaz bacakları çöp gibi oldu zayıfladı oğlum
Dikkat edin. Bağışıklık güçlendirici yiyecekler tükettirin .Acil şifalar diliyorum.
411,760 soru
12,395,492 cevap
44,136 kullanıcı