0 oy
556 göst.
Aile kategorisinde (1,396 puan) tarafından
Bir tane cocugum var şubatta 3 yaşına girecek böyle emziren anneleri gorunce acaba Allah nasip ederse tekrar mi dogursam diyorum, bakabilecegimi hissediyorum, sezeryanlıyım oda gozumde büyüyor taşıması ayrı zor şişmanlamak da var ama özledim gibi de geliyor ne yapsam bilmiyorum 28 yaşındayım tek büyütüyorum, cocuktan sonra yeni sosyalleşmeye biyerlere gidebilmeye başladım şimdide tekrarmı cocuk yapsam diye kafam karışmaya başladı, sizce kaşınıyor muyum, normal mi napsam bilemedim , eşim sen nasıl istersen diyor 

36 Cevaplar

+2 oy
(11,811 puan) tarafından

Cildirmak istiyosan buyur bacim biz burdayiz :woot:

(1,396 puan) tarafından
Ayy hadi hayırlısı daha bi karara varamadım :)))
(11,811 puan) tarafından
Ay valla kimi gorsem 2den sonrq kafayi yemis. Gel bu ablani dinle boşver :D benim ablam beni goruyo tekle kaldi valla
(1,396 puan) tarafından
Benim ablamınkilerde aynı galiba ben saftirikleşmeye başladım algım kapandı:Dd
(814 puan) tarafından
Aradigim yorum:)
-Reklam-
+1 oy
(237 puan) tarafından
Bnde öyle özledim oğlum 3. Buçuk yaşında bnde 3.5 aylık hamileyim canım deli cesareti ;)
(1,396 puan) tarafından
Cok guzel bence canım , saglıkla büyüt inşallahhh
(188 puan) tarafından
Aynı durumdayiz canm :) kızım 3.5 yaşında 11 haftalık hamileyim :)
+1 oy
(2,599 puan) tarafından
Aynı düşüncedeydim kızım 4,5 yaşında oğlum 9 aylık ve oğlum oldu diyorumki ikinci çocuktan önce ben aslında ne kadar rahatmışım anlayamamışım kıymetini tek cocuk hiç çocuk gibiymiş ikinci cocuk psikolojimi bozdu ama yinede değer cok güzel duygu Allahım yokluklarını acılarını göstermesin varlıklarına bin şükür
(1,396 puan) tarafından
Amiin canım galiba annelik hep böyle bazen iyi ki diyorsun bazen sinirden patlıyorsun yine de yokluklarını göstermesin Allah teşekkür ederim yorumun için ❤️
(2,599 puan) tarafından
Ne demek sendende razı olsun Allah :)
0 oy
(846 puan) tarafından

Ben iki ay önce doğurdum ama yeni doğum yapanları görünce ayy bir tane daha mi olsa diyorum yani anlayacağın kendim çok pis kaşınıyorum yani akillanmiyorum:D

(1,396 puan) tarafından
Allah icimize vermiş demekki yaaa yoksa nasıl dogurcaz istycez dimi:Dd
(846 puan) tarafından
Ahaha he valla ama bebişim büyüsün Allah'ın izniyle ikincisi neden olmasın ki
0 oy
(2,032 puan) tarafından
Bebek özledim diye de ikinciyi yapacak değilim her türlü hazır mısın sen ona bak 
(1,396 puan) tarafından
Hazır gibiyim de degil gibiyimde nasıl anlayacaz bunu :D
0 oy
(1,557 puan) tarafından

Valla bazen bebek benim aklımıda çeliyor ama yok ben iki çocukla yapamam psikolojim kaldırmaz :D

(1,396 puan) tarafından
Ayy Allah yardımcımız olsun:))
0 oy
(5,510 puan) tarafından

kirilmazsan allah akil fikir versin diyecegim:))

(1,396 puan) tarafından
Kırılmam bacım yaaa ama cok tatlılar bebekler, sırtına kaka yapmıştı arkadaşımın bebişi hiç tiksinmedim 40 günlük bebek ayıp olmasa ver ben değiştireyim diyecektim:Ddd
0 oy
(87 puan) tarafından
Ara verince sonradan çok zor oluyor 30 yaş hamilelikte zor oluyor tansiyon şeker olasılığı çok oluyor kızın okula başlayınca Rabbım nasip ederse bebek oda o zaman 2 yaşında olur bence yap doğur 
(1,396 puan) tarafından
Teşekkür ederim Fikri için Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin isteyen hepimize ❤️
0 oy
(5,279 puan) tarafından
Rabbım gönlüne göre versin inşallah canim bende istedim oldu ama tabi ben kaybettim malesef 

Bakan sensin maddi manevi bakabileceksen neden olmasın 
(1,396 puan) tarafından
Canım benim Allah'ım tekrar en güzel şekilde sevindir seni inşallah ❤️
(5,279 puan) tarafından
Amin canım amin Allah razı olsun ❤
0 oy
(322 puan) tarafından
Ay bende düşünürken yapmışım gaza gelmişim 10 haftalık olduk bile hadi bakalım neler bekliyor beni çok merak ediyorum benimde kızım 3 yaşına girecek martta :)
(1,396 puan) tarafından
Ay canım benm Allah saglıkla kavuştursun inşallah ❤️
0 oy
(9,813 puan) tarafından
Valla ayni durumdayiz diyim 
(1,396 puan) tarafından
Allah gonlumuze göre versn canmm❤️
0 oy
(5,237 puan) tarafından
Bebek görünce çok hevesleniyorum yeniden bir çocuk yapmak için. Ama sonra kızım okuldan gelip hayatı zindan etmeye devam edince otur kızım yerine çocuk senin neyine diyip kendime geliyorum :D 
(1,396 puan) tarafından
Hahhah oda ayrı  bi durum Allah yardımcın olsunm :))
0 oy
(3,740 puan) tarafından

Ben dogurdugumda 5 yasindaydi buyuk cocugum. Yine olsa 5 yas yapardim aralarini o kadar diyim:)

(1,396 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim canım yorumun icinn
(322 puan) tarafından
Benimkinin arası 4 yaş valla şuan küçük 2 ye girecek şuan bile zorlanıyor
0 oy
(46 puan) tarafından
1 bucuk ve 2 bucuk yasinda iki bebegi olan biri olarak yaziyorum; yeniden bebek dogurmak deyince beynim duruyor nefeaim kesiliyor... 3. Cocuk muuu Allah isteyene versin ben doydumm.
(1,396 puan) tarafından
Ay canım allah yardmcın olsun ikiz gibi olmuş seninkiler
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Ne yalan söyleyeyim kucağım istiyor Rabbım hiç bir iyi anneyi evlatsız bırakmasın inşallah ama oğlumun o minicik hallerini çok özledim şöyle kucağıma sığışını falan bebek kokusu  falan:)
(1,396 puan) tarafından
Ayy aynı hissi yaşıyorum emziresim geliyor gogsum sızladı bebek gorunce neden böyle oldum bilmiyorum oysa geçen sene büyüsün artık diye aglıyodum biraz sosyalleştim tek gezdim diye hemen yelkenleri suya indirdim
(2,143 puan) tarafından
Yok işte benim yelkenler dimdik ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor oğlumu büyütene kadar kaç gece sinir krizi geçirdim ağlayarak uyudum duş almak bile bi lüks haline gelmişti eşim gece çalışıyor gündüz uyuyor sabahlara kadar beşik sallamaktan imanım gevredi o yüzden doğurana saygım var ama ben almayayım cnm
0 oy
(3,782 puan) tarafından

Doğduğunda 4 yaşında olsun en az canım. Ben de bi ay oldu doğum yapalı. Çok tatlı valla küçük bebekler<3:DBiraz büyüdümü ataklar sendromlar falan imanım gevreyecek gibi 2 çocukla ama neyse, onu da düşün:D 

(1,396 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim fikir icin saglıkla büyüt inşallah yavrularını ❤️
0 oy
(483 puan) tarafından
Bu deli istek bende de var. Ama eşim beyefendi istemiyor. Bı tane olsun tam donanımlı olsun. Onu güzel yetistirelim yeter bize diyo. Kızım 3,5 yaşında. O da arkadaş istiyor bunu dile getirdi ama yok adam kesinlikle bu fikrin kıyısından bile geçmiyor.   :(( acaba eşim hakkima girmis olmuyor mu ?
(1,396 puan) tarafından
Bence girmiş oluyor canım seninki güzel bir yaşa gelmiş bence oda isteyecektir yakında
0 oy
(4,883 puan) tarafından
Bende özluyorum ama benim kuduruk oglumla suan bebis isi zor esim ikna olmaz 30 aylik daha oglum o anasinifina baslasin o zaman insallah 
(1,396 puan) tarafından
Evet evet tam aynı yaşlarda benimkide kuduruk bensiz durmazz Allah gönlümğze göre versin ❤️
(4,883 puan) tarafından
Kiz hala ben baska odaya gecsem dovmusum gibi agliyor asiri kaybetme korkusu var beni ilk defa esime bak dus alicam dedim banyonun kapisini tirmaladi bildigin gecen arkadasin cocugu agliyordi kucagima aldim onu aldim diye benim oglanda basladi aglamaya kıskaniyorda beni :) bebek olsa ona neler yapar bilemiyorum suan
0 oy
(509 puan) tarafından
Eylülde 3 yaşını doldurmuş kızım var ve  35 haftalık hamileyim aklımı deli becermis 
(1,396 puan) tarafından
Hahhaa yaa canum Allah yardımcın olsun inşallah güldürdün beni ❤️
(509 puan) tarafından
Hamileliğimin ilk zamanlarında melek gibi olan kızım şimdi aksama kadar anamı ağlatıyor buda yetmiyor babasininkinide ağlatıyor ve yetmiyor dünyayı bize dar ediyo inşallah kardeşi oluncaya kadar fabrika ayarlarına geri döner yoksa Allah'ım neydi günahıma baglicaz evde
(3,322 puan) tarafından
3 yaş ara zor ama alışıyorsun benimkiler 3 yaş bile yok 2 yaş 9 ay küçüğü 4 aylık oldu bile ama bi şekilde duzen kurup alışıyorsun
(509 puan) tarafından
İnşallah canim bakalim
0 oy
(210 puan) tarafından
Canım kendinde diyorsun yeni yeni sosyalleşmeye başlamısın bir iki sene tadını cıkar. Hem ilk çocuğun da büyür biraz. İkinciyi de 30da yaparsın. Uzak şehirde tek başına iki bebe zor olur benden söylemesi :) 
(1,396 puan) tarafından
Ne guzel fikir verdin cok teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 436 göst.
29 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Yni.anne (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 543 göst.
29 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 184 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 539 göst.
24 Kasım 2020 Aile kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,736 cevap

36,223 kullanıcı

...