0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (3,676 puan) tarafından
Kızlar amcamla babam konuşmuyo alr bende annemlerde habersiz eşimle kuzenimde görüşcez oturcaz kuzenimle görüşüyorum zatje ama amcamla ve oğluyla görüşmüyorum oğlumda gelicek sanırım oda evli 2 yaşına gircek kızı var hediye alsam mı sizce ona daha hiç dogdugunda beri görmedim yakından uzaktan görüyordum annemler yüzünden 

Sizce almalımıyım ne alayım alırsam kıyafet dışında çünkü ye grm dünyanın kıyafetini dikiyor oğlum var 2 bucuk yaşında ona verdiririm kıza al arkadas diye 

4 Cevaplar

+1 oy
(140 puan) tarafından
Canım hikaye kitabı boyama  kitabi yada oyuncak bebek 
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Bence alabilirsin ben zaten oldum olasıya birbiriyle görüşmeyen aile üyelerinin çocuklarını işin içine katmasına karşıyım siz en iyisi kışlık güzel birşey alın hem böylelikle belki buzlar da erir aranızda 
(3,676 puan) tarafından
Benim sorunum yok cNım amcam görüşmek istiyor muş benimle  ondan kuzenime gecen oturmaya gittik kuzenim dedi görüşürüm dedim oturmaya gidicez işte kuzenime onlarda gelicek ya kıyafette almak istemiyorum pek ama ne alabilirim ki kışlık oyuncak tarzında alsam küçük kız daha cok mutlu olur benim oğlum oyuncaklara daha mutlu oluyor
(1,667 puan) tarafından
Olabilir bence güzel bir barbie yada farklı eğitici bir oyuncak da olabilir çocuk sonuçta her türlü oyuncak onu mutlu eder
0 oy
tarafından
200 tl para ver eline cikolats sl de bence 
(664 puan) tarafından
İlk tanismada para absürt olmazmi. Mesela küçük bir araba daha çok ince fikirli düşünülmüş hissettirir kanımca
tarafından
Hediye almak bencede daha guzel ama kusluk var diyosun aile arasinda o yuzden sikinti olabilir ben olsam ilk etapta pars veririm ortsmin atmosferine bakarim sicaklik olustuysa bi daga ki bulusmada bi güzel hediye alirim
(3,676 puan) tarafından
Para olmaz ya benim aklıma o sürmeli arabalar varya çek bırak onlardan gelmişti kız diye belki oynamaz diye düşündğm
(1,468 puan) tarafından
Habersiz buluşma olacaksa bence de para vermen mantıklı yoksa illaki görürler duyarlar lafı olur senin basın ağrır. Para olmaz dersen yanyanayken online şekilde onun seçtiği şeyleri onun evine yollayabilir son kendileri almış gibi olur
(3,676 puan) tarafından
Yok canım kimse görüştüğümüzü bilmicek ki onlar söylemezler benim ailem gibi degil ler daha anlayışlılar
0 oy
(891 puan) tarafından
barbie bebek al bence cok sevinir

411,782 soru

12,396,179 cevap

44,173 kullanıcı

Kategoriler

...