0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (3,332 puan) tarafından
Kızlar amcamla babam konuşmuyolar bende annemlerden habersiz eşimle kuzenimde görüşcez  kuzenimle görüşüyorum zaten ama amcamla ve oğluyla görüşmüyorum oğluda gelicek sanırım oda evli 2 yaşına gircek kızı var hediye alsam mı sizce ona daha hiç dogdugunda beri görmedim yakından uzaktan görüyordum annemler yüzünden 

Sizce almalımıyım ne alayım alırsam kıyafet dışında çünkü ye grm dünyanın kıyafetini dikiyor oğlum var 2 bucuk yaşında ona verdiririm kıza al arkadas diye 

5 Cevaplar

0 oy
(484 puan) tarafından
bence barbie bebek al çok sevinirr
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Oyuncak bebek yada boyama  kitabı hikaye kitabı alablirsin
0 oy
(498 puan) tarafından
Bence sırt çantası al. LCW de çok güzel çantalar var. Kızıma aldım sırtından indirmedi. Benimsediği eşyalarını içine koyup dışarı gezmeye misafirliğe gidiyor. 
(50,745 puan) tarafından
kizlar cok fena taragi kremi selpagi islak mendili sigan ufak oyuncaklari mutlaka cantasinda olur he bide para koyar cüzdanla lazim olursa diye☺️
0 oy
(50,745 puan) tarafından
anne ve baban niye gorusmuyor özel degilse onlari ezip gorusme hediye de oyuncak olabilir
(3,332 puan) tarafından
Bildim bileli pek anlaşamıyolar ama yinede tek tük konuşurlarsa babam ve amcam en sonki kavga da babam ölmüş babanne için senin an. N bilmem ne yaparım demiş amcamda sinirlenip yakasına yapışmış babamın neden annemize küfür ediyon vs diye konuşulmamasının ana nededi i genelde annenle yengem ama şöyle bakıyorum yengem herkes le iyi geliniyle iyi kızıyla iyi Bi annemlere bakıyorum annemler genelde herkesle tartışırlar benim lede araları cok iyi değil eşimde sinir oluyo çünkü hayatımıza karışıyo değişik kafa yapılarına sahipler
(50,745 puan) tarafından
anladim o zaman baban haksız
0 oy
(1,016 puan) tarafından
2 yaşında bir çocuğa bardakları tabanlı mutfak seti alabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
1 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.

403,373 soru

12,082,682 cevap

36,359 kullanıcı

...