0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (3,340 puan) tarafından

Ya var ya her saat başı yesem yine yerim ya bu iştah ne anlamıyorum 

Zayıf kalmak istiyorum Bi yandan da gözüm dönüyor bu yaz ne güzel 57 58 kiloya düştüm 2 ayın içinde tekrar 60 oldum böyle devam ederse daha da yukarılara gider :D ama sizde de öyle olmuyor mu şimdi bile acıktım nasıl bastırsam bilemedim

Off kızlar tüm hayatımız diyetle mi gececek cidden 

7 Cevaplar

0 oy
(2,254 puan) tarafından
Ne yiyorsunuz iştahınız açılıyor anlamıyorum ki.
(2,254 puan) tarafından
Birazda benim doğuştan olsaymış. :)
tarafından
Ayyy iştahsıııığz en sevmediğim :D Allah benim iştahımdan birazını alıp sana versin umarım, onda biri bile yeter sana :D
(2,254 puan) tarafından
Aynen öyle inşAllah :D
(1,704 puan) tarafından
Hep pirinc ve sekeri yukselten gidalar oldugu icin bunlar bizi doyurmuyor iste:( sadece anlık tokluk sağliyo
tarafından
Benimki daha ziyade can sıkıntısından oluyo gibi açlıktan çok
-Reklam-
0 oy
(888 puan) tarafından
Ben de doymam. Yani ortam yoktur ya hiç yemem ya da kocamdan çok yerim. Gece yemeyi severim karnım yemekten şiş yatmayı severim.  Karnım doysa aklım doymuyor sanki. Cüssemden çok yerim ama bazen de unuturum yemek yemeyi işte. 
(3,340 puan) tarafından
Bende diyete karar verince iyi sıkarım dişimi ama hele ki havalar soğuk olunca salıyorum
(888 puan) tarafından
Çok mu fazlan var ki? Sağlığını etkiliyor mu
(3,340 puan) tarafından
Cok yok diye düşünüyorum şu anda 60 kg oldum 165 boy
(888 puan) tarafından
Belki bir iki kilo olabilir ama orantılıysa ona da hiç gerek yok. Sağlığını etkilemediği sürece ye gitsin ya amaan :D
0 oy
(7,465 puan) tarafından

Emzirdigim için sürekli yemek yiyorum. Ama aynı kilodayim suanlik ;))))

(3,340 puan) tarafından
Emzirmek güzel kalori yaktırıyor
(434 puan) tarafından
Canım senınde sekerın düşüyor mu kız bende emzırıyorum sekerım düşük hep tokken bıle kan verdım düşük  senın bebek kaç aylık
(7,465 puan) tarafından
7 aylik bnmkini sorarsan. Üstelik seker hastalığım falan yok . Normalim çok şükür;))))
0 oy
(400 puan) tarafından

İlk cümleyi okudum benım gibi bırı oh dedım kı 60 kılo ne neeeeee ben 70 ım:D nasıl doyamamak öyle kıloyla. 

(3,340 puan) tarafından
60 kg ama bu kilo için çok uğraştım hep Bi diyet halii
(400 puan) tarafından
Ay bende 78 den düştüm şükür ama yemeği özledim yaaa
0 oy
(41 puan) tarafından
Ben de öyleyim malesef hayatımın bir dönemini kilo almaya çalışarak geçirdim şimdi vermeye çalışarak 160 boyum 83 kilodan 69 kiloya düştüm ama 1.5 yılımı yedi bu kilo verme daha da ne ileri ne geri aynı kiloda takılı kaldım 42 bedene düşmek için uğraşıyorum yemek yeme isteği geldiğinde yiyorum sonrasında pişmanlık duyuyorum 
(3,340 puan) tarafından
Aynen bende gece bu posttan sonra yedim pişman da oldum ama işte
0 oy
tarafından
Gel makarna gomek 
(3,340 puan) tarafından
Gece posttan sonra gömdüm zaten şimdi de makarna yemeye gidiyorum  :D
tarafından
Oh afiyet olsun
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Siz kilo vermek isterken kilo almak için can atan ben hamileyken ne bulursam yiyordum güzel de kilo aldım ama hepsi gitti hamileyken kendimi aşırı beğeniyordum şimdi aynada iskelet görüyorum :) 
(3,340 puan) tarafından
Bende sizin gibi olmak isterdim gönlümce yemek bu şekilde de güzel değil ki yerken hep Bi suçluluk hissi
(1,337 puan) tarafından
Aslında suçluluk hissetmek bana göre yanlış çünkü o an aç kalsanız bu sefer diğer öğünde daha fazla yiyeceksiniz sık sık az az yiyerek kendinizi tatmin edecek kadar yiyerek istediğiniz kiloya inebilirsiniz bence tabi yürüyüş ve egzersiz de önemli

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 146 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 566 göst.
0 oy
6 cevap 478 göst.
24 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
17 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,534 cevap

37,605 kullanıcı

Kategoriler

...