0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından

Ben çok korkuyorum. Ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum. Kimi diyor İsrail kışkırtması. Kimi diyor PKK. Kimi diyor Abdullah Öcalan çıksın diye. Kimi diyor fetö öld.ü diye. 

Anlamadım ama İnşallah tatlıya bağlanır:( çok korktucu. Rabbimin izniyle askerlerimiz gerekeni yapar fakat içimde bı korku var:( 

13 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından

En İyi Cevap

Linç yok litfen

-Reklam-
+2 oy
tarafından
Bi de diyolar ki ikinci cocugu niye yapmiyosun ilkinin geldigi ortama bak ikinciyi ne diye dogurayim bu evladimin geleceginden kokruyorum ben Rabbım yar ve yardjmcimiz olsun sonumuz hayir olsun insaAllah hic ic acici durumda degiliz 
+2 oy
(6,947 puan) tarafından

Şunu bırakıp susuyorum 

image

(530 puan) tarafından
Çok doğru.  Bir Müslüman ülke olarak.  Çok kötü şeyler oluyor.  Rabbim korusun
+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Bizim derdimiz başımızdan aşkın bazilari hala bedevilere ağlıyor...
(309 puan) tarafından
Bedevi diye bahsettiğin kişilet gazzedeki masum çocuklar mı doğu Türkistan'da ki kardeşlerimiz mi Lübnan'daki siviller mi ?  Sizin kalbiniz kararmış sizin cehenneminiz bu dünyada zaten bu kötü kalbinizde. Kibrinizde boğulun.
(1,292 puan) tarafından
Ülkemizin başına çöktüklerinde o bayildiginiz bedeviler yasımızı bile tutmayacak.
(309 puan) tarafından
Ben kimseye bayılmıyorum ama bir yerde insanlar zulme uğruyorsa dili dini ırkı farketmez onları savunurum. Bu da insan olmanın bir gerekliliğidir insan düşünebildiği merhamet ettiği için insandır.
(1,292 puan) tarafından
Fazla merhamet vatana ihanettir.
(1,111 puan) tarafından
Bu kadar gamsız olmanız ne üzücü evladınız yok mu sizin insanın içi yanıyor o çocukları gördükçe kim kimin arkasından ağlar problemi değil bu insan olan herkes üzülür olmayanda boş konuşur
(7,195 puan) tarafından
Bıkmadınız,yılmadınız,usanmadınız. Asıl siz ve sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz farkında değilsiniz. Kendi içimizde bile bölünmüş haldeyiz. Zulme uğrayanların da dini, dili,ırkı ne olmuş olursa olsun onlarında bir İNSAN olduğunun farkında değilsiniz. İnsanın kendi canı,kanı, milleti elbette önde gelir bunda hem fikiriz fakat hep bir kıyaslama içindesiniz. Benim vicdanım kendi şehidime de dünyanın her neresinde olursa olsun zulme uğrayan bütün insanlara da acır, üzülür. Siz millete laf edeceğinize kendi vicdanınızı sorguya çekin.
(1,292 puan) tarafından
Siz beni tanımadan içimdeki merhameti sorgulayamazsiniz siz kimsiniz ki? Dünyanın neresinde olursa olsun gunahsiza, mazluma, zulüm görene herkes üzülür ama bizim milletimiz kaybediyorsa gösterdiği fazla merhametten kaybediyor.
(7,195 puan) tarafından
Siz zulüm gören insanları bedevi diye küçümserseniz bende sorgularım. Sizin bu küçümseme ve hor görmeleriniz yüzünden belki de bütün bunları yaşıyoruz hiç bu taraftan düşündünüz mü. Acı acıdır kıyaslanmaz. Kendi milletin tâbiki en önde gelir ama kaş yapayım derken göz çıkartmayın. Sizi de var eden Allah onları da var eden Allah. İsyanınız tam olarak kime oturup bunu düşünün bence.
(1,292 puan) tarafından
Benim milletimde zamanında o bedevilerden zulüm gördü sizde bunu unutmayın.
(7,195 puan) tarafından
Sizi ben vicdanınızla baş başa bırakıyorum. Ama unutmayın ki ölüm var, Allah var,hesap günü var. Selametle.
(1,292 puan) tarafından
Bazen ihanetin bedeli böyle ağır oluyor. Yazık olan tek şey yitip giden masum hayatlar.
(832 puan) tarafından
evet bize birşey olursan arkamızdan gazze ağlamayacak çünkü gazze diye bir yer kalmadı.biz sadece üzülmekten başka ne yaptık söylesene neyapabildik şuan kefen istiyorlar cesetler ortada paramparça .biz ne yapıyoruz izliyoruz  evet bu izlemenin bedelinide Allah soracak.
(1,292 puan) tarafından
Gazze hiç bir zaman aglamadi ki. Biz Suriye'ye girince ilk önce Filistin başkanı rahatsız oldu. Harekatlarda onlarca şehit verdik taziye mesajı bile yollamadilar. Nahçıvan Savaşı'nda bize destek değil köstek oldular ve daha fazlası. Boykot ettiğimiz kadar da ticaret edildi. Bu savaşta olan mazluma oldu ne kadar yazık. Allah önce hesabı yan gelip yatan ve yahudiyi destekleyen arap ülkelerine hesap soracak.
(832 puan) tarafından
senin ayırt edemediğin gazzeyle filistin çok ayrı filistin halkı çok farklı bir ırk gazze çok farklı filistin başkanı abbas israilin köpee ği ne yaptıki kendi gazze halkına bizemi yapacak mesele filistin meselesi değil gazze(kudüs) meselesi.örnk dilleri bile farkli gazze kuran arapçası konuşuyor filistin ingilizce farsça vs
(832 puan) tarafından
öteki arap ülkeleri hakkında bende senin gibi düşünüyorum özellikle suudi arabistan
+1 oy
(694 puan) tarafından
Ahir zamandayız,hiçbir şey iyiye gitmeyecek kıyamet yaklaşıyor Rabbim imanla bu dünyadan göçmeyi nasip etsin, ahiretimizi kurtarmaya çalışalım. Allah'a yakın olan savaştan da ölmekten de korkmaz inşaAllah 
0 oy
(14,743 puan) tarafından
Siyaset yapmak istemiyorum ama yakın zamanda kötü şeyler olacak gibi duruyor 
(182 puan) tarafından
Dimi cnm :( Türkiye yol geçen hanı oldu. Türklerden çok mülteci var. Düşman içimizde yani :(
0 oy
tarafından
Daha çoook başımız ağrır çoook … 
(182 puan) tarafından
:( öyle olmasın kız dur. İki oğlum var. Korkuyorum. Gözümün önüne Gazze geliyor. Rabbim yardim etsin
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Hep söylüyorum feto,pkk vs. Hikaye. Bunlar kukla sadece. Her ülkede ortalık karıştırmayı seven seytan tapınakçıları aslında. 2020 den beni hiçbirşey eskisi gibi olmadı olmayacakta. Ahir zaman geldi. Şimdi bütün kötülüklerin hortladığı bir zaman.. Yani şeytanların ve tüm ateşten yaratılanların horon teptiği zamanlar. 
(142 puan) tarafından
Doğru evet 2020 olunca hersey oldu ölüm ler hastalıklar savaş ahir zman
(2,254 puan) tarafından
Şeytan seviciler şeytana tapan insanlar yani kötüler kan ve kaostan besleniyor malesef.
(142 puan) tarafından
Ama herzman bunu yaprim kuran kuran okuyalim dua edelim rabbimden başka ilah yoktur Amin
(2,254 puan) tarafından
Rabbim herkesin algılarını açsın ki herkes bunun bilincine varsın inşAllah.. Kötülerin büsbütün egemen olduğu bir çağ. Dinende ırkende düşmanımız çok. Müslümanıda türkleride sevmiyorlar. Firavun soyu devam ediyor eski dönemdeki gibi kral köle durumu isteniyor. Şimdi bana ne alaka diyeceklerde vardır ama öyle türkiye nasıl karışır. Önceden belirlenmiş düsmanlar vardır algılar vardır birini ön plana çıkartırsın aynı santranç oyunu gibi nedir o mesele pkk vardır yada ne bileyim feto vardır dimi bu türk gözünde düşman belirlenmiştir bunu atarsın öne sonra izlersin ortalık karışcakmı diye işte bahsettiğim şey bu. Dünyada olup biten her kaosun arkasında bir dolar arkasındaki piramit sembolu vardır aslında. 1 dolar abd parası değil abd bunu dediğim şeytan tapınakçılarından kiralar aslında dolar şeytanın parası. Dünyayı yöneten firavun soyunun.
0 oy
(832 puan) tarafından
vaziyet hiç iyi değil 
0 oy
(3,284 puan) tarafından
Öldükten sonraki hesaptan değilde, çıkacak savaştan korkmamiz ne kadar kötü bisey 
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Allah'ın izniyle birşey olmaz sadece gündem değişsin diye hep birşeyler oluyor bn onu anladım vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum Rabbim mekanlarını Cennet eylesin 
0 oy
(530 puan) tarafından
Ya bu ayın başlarında başka bir sohbet bölümünde.   Birisi konu açmıştı.   Eger 2 ay sonra savaş çıkarsa şimdiden neler stoklarsiniz diye.  Herkes linçledi ama bir tık tirsmadim değil hani
0 oy
(1,839 puan) tarafından
Bende korkuyorum evde dışarda orda burda nerde ne zaman başıma bişey gelecek çocuklarıma bişey olacak diye koruyamayabilim diye nasıl koruyacağım diye çok korkuyorum sabah a hangi kötü haberle uyanacağım akşam hangi kötü haberle uykularım kaçacak daha nelere şahit olacağız diye çok korkuyorum 

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 1,345 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,508 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,070 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,508 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...