0 oy
1,181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Mehmet Yıldız hakkında ne düşünüyorsunuz? Bazı kişiler feto gibi tekin değil diyorlar , oysa ki sohbetleri benim çok hoşuma gidiyordu , var mı bununla alakalı bilginiz?

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karalamaj adinabyapiyorlar sanirim iyi insanlari azaltip toplumun ahlakini boxmaya calisiyorlar 

Modernlik ozgurluk diye diye hersey bitti
-Reklam-
0 oy
(350 puan) tarafından
Mehmet Yıldız'ı bilmiyorum ama ben de Alparslan Kuytul'u dinlerdim. Hapse attılar filan ama ben suçlu olduğu için atıldığını düşünmüyorum ve dinlemeye devam ediyorum kendisini. Söyledikleriyle yaptıkları çelişen hocalardan değil çünkü. 
0 oy
(329 puan) tarafından
Ben her gün dinliyorum seviyorum sohbetlerini ama öyle bi izlenim vermedi bana kimsenin günahını alamam 
0 oy
tarafından
Doğrusuda var yanlışıda ama çok hurafe anlatıyor @Alaska ninda dediği gibi ehli sünnet üzere hocalarımız varken onlari dinlemiyorum. Ki bu zaman da kuran ve sünneti ve üzere olanı takip etmemiz gerek. Herkes kendi bildiği şekilde hüküm vermeye kalkıyor Allah muhafaza. Rabbim yolundan ayirmasin
0 oy
(1,710 puan) tarafından

Çarşafı şerife girmişsin eski postlarına baktım da çok sevindim <3 Rabbim daim eylesin <3 bize de dua et inşallah nasip olsun <3

0 oy
(4,314 puan) tarafından
Mehmet Yıldız kim ?

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 347 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.