İstesem şuraya 10 sayfalık yazı döker, yazılan her şeyi teker teker kanıtlarım. Defalarca yaptım ve buradaki neredeyse herkes buna şahit. Ancak size yanıt vermeyeceğim çünkü şahsıma değil, açıkça bilmediğiniz bir şey hakkında atıp tutuyor, saygısızlık yapıyorsunuz.
Ben doktor veya avukat olsam, bir hastalık ya da kanun hakkında bir şey söylesem bu şekilde muhalefet etmeyecektiniz.
Yorum benim yorumum, siz muhalefet ettiniz.
Kulak benim kulağım, istediğimi dinlerim. Siz muhalefet ettiniz.
Tarikatlı olan, Zikir halkasına oturan benim, siz değilsiniz ama siz muhalefet ettiniz.
Kardeşim bildiğim adamı dinliyorum(cübbeli) siz muhalefet ettiniz.
İnsana demezler mi sana ne diye?
Hadis konusunda da bilip bilmeden adaba aykırı sözler etmeyin, Allah korusun Rasulullaha (sav) edepsizlik olur başınız yanar. Nalin-i şerifi de bir zahmet googlelayın, insan bilmediği şey hakkında bir şeyler öğrenince atıp tutmaktan biraz olsun kaçınır.
Bu cemaate mensup olmayı ben seçtim, benim iradem. Sizi veya Ana babamı, kocamı ilgilendirmez. Savunurum, ilgilendirmez. Dinlerim, ilgilendirmez.
2 dk araştırmayla bulunabilecek bir bilgi, araştırın.
Neyse. Benden bu kadar. Düşünceleriniz size ait şeyler, bana bir zararı yok. Herkes gibi siz de biz de özgürüz bu durumda. Kabalık etmek istemem, tartışmayı hiç istemem. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Ölüm var. Kalp kırmayalım, hepimiz kardeşiz. :)