0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
26 gün oldu doğum yapalı. Normal doğum 2.Doğum. İlkinin üzerinden 2 sene geçti. Doğum yaptıktan bir hafta sonra alttan dikişlerime baktım ilki kadar fazla ve kötü görünmüyordu. E ikinci doğum genişleme illaki olacak. Bir de ilk zamanlardı. Neyse yine baktım kötü görünüyor açıkçası. Genişleme ayrı ne bileyim Bi acayip ve görünce ister istemez kötü oldum. Biliyorum doğal şeyler bunlar ama daha 22 yaşındayım böyle görünce tuhaf oldum. Linçlemeyin ama koca karı şeyine benziyor resmen. Göğüslerim zaten İlk doğumdan kalma hafif sarkıklık vardı şimdi emziriyorum çok şükür emsin yeter ki ama hep sarkıyor daha da sarkacak. Kötü görünüyorum. Eşten yana yana sıkıntı yok. Eşim böyle şeylere takılmaz ama ben takılıyorum eskisi gibi olmak istiyorum. Malum vücut değişiyor ama işte.. Ben mi kuruntu yapıyorum düzelir mi eski haline döner mi

4 Cevaplar

0 oy
(12,947 puan) tarafından
E be kuzum 22 yasinda sen çocukken daha 2.çocugunu kucagina alman baya büyük etken bunlara takilman icin bence
(12,947 puan) tarafından
Gec evlendigim için tuhaf bakmiyorum olaya zaten. Ayrica gec evlenmedim. Ve etrafimda erken evlenip pisman olan çok insam var. 22 yaş 18i gectigi icinmi yetiskin yasi oluyo. Bence hiç degil. Zaten bence diyede yazmisim oraya. 22 yasinda hayatini yasamis insan nadirdir sanirim. Evlenip 2de çocuk psikolojisine girilecek. 2 tanede bende var. Psikolojini biliyorum yani anliyorum.

Hakaret etmedim :) versinler hülyacım. Olani soyledim BENCE
(135,777 puan) tarafından
22 yas uni yasi dır evlilik yasi degildir
(747 puan) tarafından
Yok valla haklısın çok erken atıldım hayata. Ama evlilik konusunda evlatlarım konusunda pişman değilim. Sadece kendimi öyle görünce kötü hissettim
tarafından
İlerde estetik yaptırabilirsiniz
(99 puan) tarafından
22 yaş evlilik yaşıdır ama 2 çocuklu yaşı değildir hersey icin çok erken olan kadinlara oluyo malesef
-Reklam-
0 oy
(18,690 puan) tarafından
Göğüslerin sarkması da sorun değil bence ben ona da razıyım ama biri az biri çok sarkıyor o kötü 
0 oy
(5,532 puan) tarafından
Tabiki vucudumuz cocuk olmadan önceki gibi olmaz ama estetik ameliyatlar var simdi vajinal estetik daraltiyorlar gogusude diklestiriyorlar 
0 oy
(617 puan) tarafından
Canim 28 imde ikinci cocugumu kucagima aldim tam bahsettigin gibi.. ama doktora gittim oda dikis hatasi da var dedi zaten kesisiz dediler hocam dedim olsun toparlamayi bile becerememisler dedi devlet hastaneleri 3.normal dogumdan sonra vajina daraltma operasyonu da uyguluyormus uygun fiyata ...benimde ikinci pldugu icin onermem dedi 3. Ye kazayla falan kalsan yinr mecburen normal olcak ve bu sefer asagi daha cok hasar alcak dedi cunku ben mudahale etmis olcam ve anesteziyle yapiyorum dedi bende emzirdigim icin yine olmadi yani :))) şimdide kocayi bosuyorum artik hic ihtiyacim kalmadi 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 460 göst.
0 oy
4 cevap 102 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,446 puan) tarafından soruldu

411,909 soru

12,400,017 cevap

44,390 kullanıcı