0 oy
632 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Büyük görümcem beni herzaman arayıp soran bir abladır ama yeni elti adayım çıkana kadar yurtdışında yaşıyor kadın elti adayım yani ve eltim o kadın çıktığından beri beni az ariyor hatta 9 gündür aramadı kizim hasta diye dün aradı bende içimden şey geçirdim sorayim o kadınla konuusyirmu diye evet dedi hergun konuşuyoruz hislerimde yanılmam yani ve benimle afrali 

Tafrali konuşuyor kaynanamda öyle diğer görümcemde öyle numarami degissem eşimdende ulasamayacaklar esim ailesini hiç aramaz benden haberlerini alır huyu öyle kimseyi arayıp sormaz ama bende bu tavırlarına sınır oldum siz olsaydınız numanizi değişimiydiniz çocuğumun psikolojisi bozulsun istemiyorum 

23 Cevaplar

+9 oy
(466 puan) tarafından
Çocuğun psikolojısıyle gorumcenın aramasının yenı eltinin ne alakası var  
(87 puan) tarafından
Babannesiyle bazen görüntülü konuşuyor ama kaynanam goruntulude bile bana laf sokuyor bağlantıyı kesince kizim için kötümü olur
(466 puan) tarafından
Sen bı tuhaf mısın sana laf sokuyorsa neden kızını gorusturuyon kocan bıle anasını silmiş sana noluyor  bı tuhafsn
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Abartmadın mı sence şehir bile değiştir bence:⁠-⁠)
(87 puan) tarafından
Başka şehirdeyim ama gerçekten davranışları çok değişti o kadın çıktığında beri
+2 oy
(5,609 puan) tarafından
Neden kızınızın psikolojisi bozulsun ve neden numara değiştiriyorsunuz?

Diyorsunuz ki bana ulaşamasınlar! E zaten aramıyorlar, arayınca da açmazsınız olur biter. Siz biraz diğer elitinizin ilgiyi üzerine çekmesinden rahatsız olmuşsunuz
(87 puan) tarafından
Kaynanam uzun süre konuşmayınca arar ama derin derin yazamadım çok üzüldüm gerçekten olanlara değerim yokmus
+1 oy
tarafından
Ay bunun için neden numara degistiresin kuzum engelle görüşmek istemiyorsan hiç de uğraşma.  
(87 puan) tarafından
Hiç ulaşamasınlar istedim de
+1 oy
(1,715 puan) tarafından
Ya ne alakası var atarlarsa acma numara değiştirmek falan gereksiz
+1 oy
(1,858 puan) tarafından
Ayy onlar için gerçekten numaranı mı degistiricen.  Gerçekten kıskançlık yapmışsın seni arasalae ne aramasalar ne . Daha dur gelin adayı diyorsun ilk günden bu kadar kıskançlık olur mu . Ben kuruntu yaptığını düşünüyorum 
(87 puan) tarafından
Baya değişti davranislari görsen hak verirsin
(1,858 puan) tarafından
Ama bunda numara değişecek ne var benzeri bana da yapıldı  3 sene önce daha arayıp sormam onlar ararsa açarım ki ayda 1 kez anca ararlar ben aramayinca mesafe koyman yeterli . Numara değişecek bir durum yok ortada moralini de bozma değmiyor koca tarafı için cocuguun kendine ve kocana odaklan gerisi boş bomboş
+1 oy
tarafından
Sondaki mantığı çözemedim saçmalamissn :)))
(87 puan) tarafından
Davranışları çok değişti sanki ben gelinleri değilim gibi hisiyatlar olustu
tarafından
Kız aynı benim eltim gibisin ikinci gelince triplere girmişsin
+1 oy
(1,169 puan) tarafından
Numaramı değiştirmem ama 10 kere arasalar bir kere açarım.Esininde hiç haberini verme her defasında bahane uydur kapat kendin zlle baş kapı çaldı de ne bileyim çocuk düştü de kapat sürekli mesafe köy numara degistirirsen senden kötüsü olmaz suçlu olursun mesafe koyarsın kimse suçlayamaz seni
+1 oy
(13,079 puan) tarafından

Saçmalama canım sonuna kadar haklısın hatta şehir bile değiştir sadece numarayla olmaz :D

(966 puan) tarafından
Hahahha
0 oy
(135,777 puan) tarafından
eltine neden o kadin diyosun yani aileye yeni gelin gelecekse bi tik fazla ilgi olmasinmi 
(87 puan) tarafından
Daha eltim değil bukadar önemsediler olunca napacak
Klar acaba
(135,777 puan) tarafından
önemsemesinlermi ☺️ kiz sen kiskanmissin bayagi
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Kızın ne alaka :D ulasmak ıstemıyorlarmıs demek kı fazla zaten değiştirmenw gerek yok bence 
(87 puan) tarafından
Hiç ulaşmasın
0 oy
(13,412 puan) tarafından
Abartmasanız ya size kim nasıl geliyorsa öyle gidin. Burada kıskançlık ile tetiklenmeyin
0 oy
(18,684 puan) tarafından
Sanırsın elti değilde sana kuma. Birazcik kıskanmış olabilir misin ? Onla konuşup konuşmaması seni neden ilgilendirsin ki ben anlamadım. gereksiz tribe girmişsin sanki. seni arayıp sormamalarını dert etmeni anlarım ama bunun eltinle alakası ne ? ayrıca her zaman arayıp soran biriyse ve dokuz gündür aramadığı için konuşmuyorsaniz demek ki sende hiç onu aramıyorsun hep ondan bekliyorsun.
0 oy
(10,191 puan) tarafından
Kusura bakma sonuna sesli güldüm:) kızının pskolojisi ile eltim görümcemle kaynananla ne alaka bana laf sokuyolar demişsin kjzin kaç yasidna sana laf sokmalarini anlayacak yaşta mi. Madem laf sokuyodular bugüne kadar neden numaranı değiştirmedim. Birde o kadın demişsin canım açık yazacam sen basbayağı KİSKANİYORSUN ondan böyle davraniyirsun kıskançlık krizie girmişsin 
0 oy
(140 puan) tarafından
Seninkini takinti hastalık olmuş hergun armak zorunda değil benimde var görümce armiuorlsr hergun çok iyi kafa detoksuu biraz kendine genel kültür biraz geliştir saçma sapan şeylerle ugrasma 
0 oy
tarafından
Daha eltin olmadan kıskanmaya başlamıssındır tabiki onlada konuşacaklar sonuçta kardeşlerinin eşi olacak nişe numarayı değiştiriyorsun ne gerek var çekemediysen mesafe koy
0 oy
(1,507 puan) tarafından
Kocan kendi ailesini bile arayıp sormuyorsa vardır bir bildiği ;)
0 oy
tarafından
Kırılmıssjn anlasilan 

Sende o u aramamissin anlasilan 

Srn ara sen yakinlik goster gorusmeyi istiyorsan 

Ona ragmen aramazlarsa koyuver
0 oy
(521 puan) tarafından
Büyük eltiler hep kıskanç olur zaten. Allah sabır versin elti adayına. Kendini hep kıyslayacak gıbısın kendısıyle. Bence saçmalıyorsun canım olayı kızının psikolojisine nasıl bagladıysan Iraz olgun davranmanı tavsiye ederim. gelin adayları ya hanı ılgı alaka tanıma çabaları normal degıl mi normal olmayan senin bu durumu kıskanman hatta ve hatta kin duyup numara değiştirmek istemen abooo
0 oy
(259 puan) tarafından
Senin yaptığın kıskançlık eltine niye okadar dolusun ki o kadın diyorsun ben eltilerimle kardeş gibiyim valla tabikide yeni gelince ilgi onun olcak sonuçta yeni yani bu kadar kıskanmayın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 341 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,667 göst.
+2 oy
24 cevap 530 göst.
0 oy
14 cevap 293 göst.

411,874 soru

12,399,132 cevap