0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bilginiz var mı ? Ben TV den haber kanalı açamıyorum şu anda . Google’ a yazdım ama yok galiba. Bazı şeyler gücüme gidiyor neden derseniz Filistin meselesinde Hizbullah öldürüyolar 3 gün yas ilan ediliyor instagrama kafa tutuluyor Bayraklar yarıya iniyor  kendi memleketimizin sorunlarında şehitleri neden önemsenmiyor …

Ben Filistin’i , yaşananları kesinlikle küçümsemiyorum hafife almıyorum yanlış anlaşılmasın Allah bütün terör örgütlerinin belasını versin ama  kendi Ülkemizi niye bu kadar düşünemiyoruz neden kendi ülkemiz için ülkemizin şehitleri  için bu kadar sesimiz yükselmiyor bu ağrıma gidiyor :(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Edilecektir diye umut ediyorum.
tarafından
Öcalan'ın konuşması demedim canım yanlış anlaşma olmuş Öcalan adi gecen konuşma.
(1,390 puan) tarafından
Görmediniz mi avukatla bi mesaj göndermiş ben buradan tabutla çıkmak istemiyorum demiş o gelirse taş üstüne taş kalmasın onun çıkışı askerlerimize şehitlerimize gazilerimize vatandaslarimiza küfür olur
tarafından
Görmedim canım anlamadım tekrar anlatır mısın
(1,390 puan) tarafından
Öcalan demiski ben buradan tabutla çıkmak istemiyorum yani ölüp çıkmak istemiyorum demiş çıkmak istiyor dün baya kişi onunla görüşmüş ailesi fln
tarafından
Ordan sağ çıkarsa yazıklar olsun bu millete ve o cezaevindeki mahkumlara gebertip atsınlar.
-Reklam-
0 oy
(3,715 puan) tarafından
Türkler öldüğü için edilmez canım. 
tarafından
Bilmiyorum gerçekten ne zaman gözümüz açılacak …
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Ülkemiz gün gün daha beter hal alıyor ve yas ilan  edilecegini sanmıyorum iç savaş çıktı çıkıyor hakkımızda hayırlısı artık güvenmiyorum hiç kimseye bunlar hepsi bi oyun Allah hepsinin belasını versin bu işte parmağı olanın bizi yok sayanın Allah bin türlü cezasını versin iki cihanda huzur bulamasinlar bu beddualarım ülkenin basindakide dahil 
tarafından
Ben gerçekten çok üzülüyorum bak posta sadece 3 kişi cevap veriyor ne acı … ne mantık ne düşüncesizlik hepimizin bir olup sesi çıkması gerekirken … amin amin
(1,390 puan) tarafından
Bende yazmicaktim çünkü yoruldum inan yoruldum tükendim basimizdakilee ayak ayak üstüne atarken bizler cirpinmaya çalıştıkça boğuluyoruz gören duyan yok bizi olay çıkar çıkmaz heryere erişim engeli geldi telefon kastı resmen oysaki an an bilgi almamız lazım ki birsey yapalım onu bile elimizden alıyorlar
tarafından
Uyanacağız ama çok geç olacak helal kız Feyza sana hiç senin böyle düşüncelerin olduğunu bilmezdim
(1,390 puan) tarafından
Sonumuz darbe zamanı gibi olacak diye korkuyorum :(
Ahahah İdil yaa güldürdün beni toprağım için gözüm kimseyi görmez bu kim olursa olsun sessizlikte bir yere kadar
0 oy
(484 puan) tarafından
şimdiye edlmesi lazımdı .geç bile kalındı
tarafından
Evet işte . Başkası olsa bayraklar yarıda sosyal medya kısıtlanmış siyah kurdele …. Bilemiyorum.
(484 puan) tarafından
bizi o kadar şehitlere alıştırdılar ki .baksana kimse umursamıyor bilee
tarafından
Kesinlikle öyle kimsenin umrunda değil
0 oy
(4,542 puan) tarafından
Bundan onceki patlamalarda da yas ilan edilmedi 

Bunda da edilmeyecektir diye düşünüyorum 

Bunun bahanesi de dusman yasa düştüğümüzu dusunmesin diye olabilir

Sadece 29 ekim kutlamalari iptal edilmiş onun dışında birsey olmadi şimdilik 
tarafından
Allah ın cezaları
(168 puan) tarafından
İptal etmek için yer arıyorlar zaten
0 oy
(5,294 puan) tarafından
Bu ulkede 33ve daha fazla sehit edildiginde yas edilmedi bundada edilmez
0 oy
(15,255 puan) tarafından

Ölen Arap değilse yas yok :angry:

0 oy
(604 puan) tarafından
Edilir umarım ya onlarda ana canı ya çok üzülüyoruz hele hamileler :((((
0 oy
(4,432 puan) tarafından
29 Ekim kutlamaları iptal edildi bildiğim kadarıyla Ankarada. Yas zaten beklemiyordum, Türk canının ne değeri kaldı ki..
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Gerçek sayıları vermiyolar tek diyebileceğim bu.. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 394 göst.
+5 oy
30 cevap 782 göst.
+1 oy
35 cevap 874 göst.
0 oy
13 cevap 696 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,365 soru

12,082,072 cevap