0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Çocuklarıma kışlık kıyafet istedim diye dolandırıcı ilan edildim bilip bilmeden net bir şekilde dolandırıcı sın diyorsunuz belki daha önce yapanlar olmuş benim onlardan haberim bile yok Allah şahit ki gerçekleri söylüyorum ama sizin taş kalbiniz o kadar pislik dolmuş ki merhamet duygusunu unutmuşsunuz kimseden bir şey istemiyorum allaha emnaet 

7 Cevaplar

+4 oy
(8,497 puan) tarafından
Öylesin veya değilsin bilemem ama evet kimsenin sana bilip bilmeden emin olmadan iftira atmaya dolandırıcı olarak yaftalamaya hakkı yok ama herkeste bir değil  bunu unutma pis kalpli olarak genelleme yapman yanlış 
(1,117 puan) tarafından
Artılıyorum çok doğru
tarafından
++++++××♥️
(4,916 puan) tarafından
Çok haklısın +++
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Kalbi pislik dolmuş dediğiniz insanlardan yardım istemeyin o zaman.
tarafından
Öğrenmiş oldum thanks ❤️
tarafından
Seni kürt sanmıştım☺☺♥️
tarafından
Maalesef ama ha kürt ha Türk ❤️
tarafından
Tabi canim hepimiz kardeşiz ♥️
tarafından
Ablam ❤️
+1 oy
(1,280 puan) tarafından
Ya etkileşim kasmaya çalışmayın size dolandırıcı diyen yok. Baktım postlarınıza. Sadece kimse kimseye guvenemiyor denmiş. Siz de üstünüze alinmissiniz. Ayrıca neden yardım istemek için başka hesap açıyorsunuz? Ayıbı yok yardım istemenin . Fake hesapla gelmenin amacı nedir ki yani? 
(9 puan) tarafından
Ne fakesi ya ne diyorsunuz
(1,280 puan) tarafından
Hem madem maddi durumunuz yok. Neden üç çocuk peş peşe doguruyorsunuz hanımefendi?
(8,497 puan) tarafından
Kız şikayet ettim içeri atılırsın diyen var birdaha bak bence
(9 puan) tarafından
Bunu sorgulamak size düşmez
(1,280 puan) tarafından
Bir kişi demiş sadece, onun dışında çoğu kişiye göre gayet güzel yorumlar yapılmış.
+1 oy
(16,705 puan) tarafından
Dolandırıcı yada değil bende bunu anlamıyorum arkadaşım hayır yaptığımız her insanın ne olduğunu araştırarak mi yapiyorsuz ? Ben kapıma gelene mesela boş cevirmeden gönderirim yada yolda benden bişey isteyene bu benim hayrimdir kaza belanın önüne geçen sevabimdir. Rabbim bunu bilir o kişi kötüye kullanır yada kullanmaz oda onunla Allah arasındadır. 

Burda çok şey yaşandı ama her yazana da aynı muamele yapmak doğru değil. Yardım yapmak gönülden gelen biseydir. Gönlün içinden gelen sesin yap derse yaparsın. Vicdandır buda 

Seninde burda kalbi pislik dolmuş diye genellemeler yapman doğru değil belki ihtiyacın gerçekten var söylersin veren verir zaten  sakız gibi uzatmaya yada burda belki de  yüzünü bir daha göremeyeceğiniz insanlara açıklama yapmaya gerek yok . 
0 oy
tarafından
Burda o taş kalbiniz dediğin insanları nasıl dolandirdilar bir bilsen
(9 puan) tarafından
Olabilir Allah yanlarına koymasın ama herkesi aynı kefeye koymak nedir
(8,497 puan) tarafından
Bu onlara şikayet etme yada kesin bir dille dolandırıcı deme hakkını vermez ama Esma
tarafından
Ben demedim valla kimseye dolandırıcı kim dediki
tarafından
Bence onu diyen fake hesap olabilir . Yada eskilerden
0 oy
tarafından
Canım kerimcan bile dolandırıcıymış şok oldum bak bnm kız kardeşim de abilerinin bnm giymediğimiz şeyleri satıyor dolaptan yine o parayla alışveriş yapıyo.Seni anlıyorum ama kapı komşuma bile güvenmiyorum buradaki birine nasıl güvenilebilir ki
tarafından
Kerimcan Durmaz jsjsjjs
(4,973 puan) tarafından
Hahsaha kerimcan bile diyince aman onların çoğu sıkıntılı zaten
tarafından
Bende kerimcan aramızda sandim Allah iyiliğini versin kız ☺☺☺☺
tarafından
Geçen Diyarbakıra memleketime gidip vlog çekmişti abe sıcagtır diyen çocukla babam annem kız kardeşim bn oturduk izledik babam sırf Diyarbakır diye izledi ahhahah bn seviyorum onu da şaşırdım bi kızı kandırmış evlenicem diyip yıllarca parasını yemiş düşün o kadar zengin o bile dolandırıcı
tarafından
@gastamonlummm agshahahhasjj
0 oy
(53,266 puan) tarafından
eski postlarina baktim ilk hesap açıp kıyafet istemişsin yine ayni sorunla karsilasmissin. kimse yardim etmek zorunda degil böyle bir problem yasadiysan ikinciye niye istiyorsun ki 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 508 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birmelekannesiii (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 414 göst.
13 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miraysf06 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 840 göst.
12 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde koruyu melek (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 813 göst.

Kategoriler

1,446,256 soru

23,758,231 cevap

315,322 kullanıcı