0 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Kızlar çok asabiyim eşimle 2 buçik yıllık evliyiz ilk günden beri ailesi yüzünden çok tartıştık halada devam ediyor ve asla birbirimize tahamülümaz kalmadı ve afadersiniz ben cinsel olarak ilişkide hiç istemiyorum canım istemiyor yani bilmiyorum   bir hoca buldum senda büyü var musullat var  ama ben inanmadım dedi neyse anneme anlattım durumu  annemin de tandığı başka bir hoca ile konuştum oda evet sende musalllat var ama büyü yolu ile olmamış  15 16 yaşındayken banyodayken musallat olmuş ben o yaşlarımda çok uzun kalıyordum banyoda bildiğin 1 saat duş alıyordum işte 500 tl ödeme atarsam işte okunmuş su dua filan yollaycaktı ki buda göndereceği şeylerin parası ama ben eşime demedim zaten bana sürekli deli diyor bunuda dersem cinlide der diyaceğim 

Sizin tandığınız  iyi hoca varmı varsa yazar misiniz telefonla konuşup bilği almak isterim 

28 Cevaplar

+2 oy
(1,987 puan) tarafından
Hala inanan var mı gerçekten bu insta üzeri hocalara Allah'ına siz böyle yaptığınız için onlar halâ kazanıyor ve devam ediyor bu işlere 
(5,656 puan) tarafından
yok kiz millete dadanmak istesen intgramda hico dolandiriciligi yapardim saflari aga dusurur yerdim paralarini. belki cocuguna bir ayakkabi bir mont fazladan alacagin parayo elim dolandiricisina mllete yedirme  evine yarim kilo kiyma fazladan girsin o adama atacagina parayi .diye iyilik icin diyorum. durumun vok iyi de olabilir. ozaman sizin calisip cirpinip kazandiginizi ele gune somurtme diye
tarafından
Canım benim İnstagram üzerinden hocaya inanmadğğım için anneme anlattım durumu ve onun tandığı görüştügü hoca ile konuştum kendi kendine dalge geçtiğini düşünüyorsun ama bütün gün boş boş acaba ne yazsam de rencide etsem diye o aklını çok zorluyorsun  güzelce diğer insanlar ğibi uyarabilirsin cin mussallak pek bilgim olmadığı için yazdım okay çok kabarma sen insanlıktan anla insanlar konuşa konuşa anlaşır
(11,061 puan) tarafından
Kızlar sorun kazançsa eğer  cenaze olduğunda mevlit okutmaya gelen hoca bile para istiyor
(5,656 puan) tarafından
:) o vaktini ayirmis gelmis duasini okuyor orda  kazanc degil aorun zaten de . o gelenler de yok kok dio ev sahibi genelde verio kadin vaktinden ayirip geliyor yada adam. buyu var deyipde milleti dolandirmak icin para istemek ayri bisey. ben maddi olarak millete para batio kasiniyolar heralde. baktigin zaman belki evine kirk yilda hi et giren kisiler  buyu icin hocaya gidio cok garip degilmi. cocugu bi montla kisi geciriyor kadin ustumde agirlik var diye hoca pesinde kosuyor. bu pist icin demiyorum dalandirilmak istenen diger kisiler icin genel diyorum
(11,061 puan) tarafından
Orası doğru tabi
-Reklam-
+2 oy
(15,255 puan) tarafından
Şimdi yoksa bile sen o ilk parayi gönderdikten sonra bu hoca müsvetteleri sana musallat olurlar kesin. 
(256 puan) tarafından
Kesinlikle haklı
+1 oy
tarafından
Sene olmuş 2024 başka birsey söylemiyorum.
+1 oy
(716 puan) tarafından
Kiz sacmalama okumayi bilmiyorsan ac youtubeden dualar ne var ne yok evinde dinle. Soyle insanlara paranizi kaptirmayin. Cok daraldin sikildin isen git bir camiye hoca seni okusun guzelce. 
+1 oy
(167 puan) tarafından
Yani çok bir bilgim yok ama musallat olsalar görürdün bence onları. 
(167 puan) tarafından
Kocasının ailesi yüzünden kocasıyla arasını açanları da anlayamıyorum ya ekmeğşne yağ sürüyorsun onların. Bırak hiç yokmuşlar hiç olmamışlar gibi davran. Bak kocanda nasıl sana bağlanacak . Mutluluğunla ders ver onlara anca böyla kazanırsın
+1 oy
tarafından
Nazar haktır, büyü haktır, cinler vardır ve Allah'ın müsaade etmesiyle insanlara musallat olabilirler. Ayet hadisle sabittir.

Büyü yapanlar olduğu gibi büyüyü çözebilen EHLİ SÜNNET hocalar da vardır. Havas ilmi bıçak gibidir, kimi adam öldürür o bıçakla kimi yemek yapar. Ortalık hakikaten şarlatan dolu, dikkat etmenizde fayda var.

Şunu da belirteyim, okuyan bir hocanın ücret alması helaldir, bu da hadisle sabittir. Okuyan ağızdan ağıza da fark vardır, bu da hadisle sabittir. Halk arasında muska diye bilinen bazı yerlerde cevşen diye geçen boyna takılan kolyevari koruma da haktır, bu da hadisle sabittir.

En ufağından bir örnek verelim, korunma için yazılması gereken bazı ayetler safranla (zaferan) ceylan derisine yazılır, bu bıçağın tahtadan değil çelikten yapılması gerektiği gibi bir şeydir. Nasıl k, tahtadan bıçak kesmez ama çelikten bıçak keser, bu ilimde de böyle meteryaller önem taşır. Safranın kilosu da 200bin gibi bir şey, bayağı pahalı. O sebeple para istemeyen hoca da olabilir, isteyen hoca da olabilir. YETER Kİ EHLİ SÜNNET OLSUN.

Ayrıca doktor branşı gibi branşları olabiliyor, kimi kalp doktoru, kimi beyin cerrahı ya.. Burada da hangi hastalığı teşhis edeceğini daha profesyonel şekilde bilen prof. edasında hocalar olur. Kimi intörn, kimi prof. İnşallah açıklayabilmişimdir.
(1,756 puan) tarafından
Peki havas ilimi şeytani şeylere kullanılmıyormu? Yada kullanan kişinin niyetinemi bağlı? Apartmanımda bir tane komşumun çocuğu var havas kitaplarını kötüye ve cinnilere kullandığını duydum. Anneside namazlı niyazlı kadın kitapları saklıyor oğlu yine buluyor çocuk 17 -18 yaşında
tarafından
Tabi ki, bıçak gibi işte. Ne için kullanırsan o.
(1,756 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim..
(1,385 puan) tarafından
Peki öyle diyorsan bana hadisi at ve kaynağını da at bek duyduğuma değil araştırıp gerçek sahih olana inanırım kur anda yazıyor ya vay Allah'ın ayetlerini iki üç kuruşa satanlara şimdi bana o hadisi at bakalım gerçek mi yalan mı anlarız
(1,385 puan) tarafından
Ve peygamber efendimiz Hz Muhammed sav cinlerin üfürükçülerin hasetcilerin şerrinden Allah'a sığınalim diye ihlas Felak nas okumamızi tavsiye etmedi mi?? Neden hocayla uğraşıp duruyorsunuz hele ki şu ahir zamanda yalancı hoca falan çıktı kim inanır ki
0 oy
(838 puan) tarafından
İnanma öyle şeylere cnm telefondan dua aç evinde dinlet kuran okut
0 oy
(4,543 puan) tarafından

Sen 2.5 yil once de asabimiydin yoksa evlendikten sonrami oldu 

O hoca da bugun 500 isteyecek (verecegi su ve bir kagut parcasi 500 etmez) yarin 10 bin isteyecek biliyorsun degilmi
Kendin abdestsiz dolasma evde bakara suresini ac kendine ayetel kursi oku namazini kil Allah'tan yardim iste kimseden degil
0 oy
(256 puan) tarafından
Bı kere Instagram üzerinden kimseye itibar etmeyin asla para ile bu işi yapan hep düzenbaz çıktı.
tarafından
İnstagdam üzerindekune inanmadığım için gercek bir hoca ile görüştüm
0 oy
(133 puan) tarafından
Hocalarla senin duan aynı hocalar da başka dua etmiyo inanmayın böyle şeylere ya kendin aç oku bakara suresi cin süresini bütün duaları sende oku içten oku şifa bulursun böyle sürmüş muskaymis inanmayın heleki İnternet üzeri hepsi dolandirici
0 oy
(4,893 puan) tarafından
İnanma böyle şeylere. Kendi duanı kendin oku. Ya da senden hiç para almayacak bi hocaya okut kendini. İşin içine para girince hocanın da inandırıcılığı kalmıyor.
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Hacı hoca işleri yalan. Aç evde bakara suresi veya yasin suresi eve dinlet.
tarafından
En iyisi inşallah iyi gelir biraz ferahlarım fesvese de çok bende
0 oy
(2,157 puan) tarafından

Canım benim gerçekten bu ilme sahip olan ehil insan sence ınstagram açıp bu işi ticarete döker mi ? 

Tabi ki de böyle yapmaz. İnanma. 
Allah rızası için insanların sıkıntısına Allah'ın izni ile yardımcı olmaya çalışan hocalar miktar söylemezler vermesen bile vermedin demezler sen içinden gelirse verirsin 20 lira da olur 2000 lira da olur. Allah yardımcın olsun, sağlığına tez elden kavuş inşallah
tarafından
Canın tam olarak okumadın ssanırım ilk o hocaya inanmadığım için annemle paşlaştım annemde kendi bilğiği görüştüğü bir hoca söyledi
(2,157 puan) tarafından
Tamam ha o ha bu bi fark yok miktar söylemiş sonuçta
tarafından
Doğru diyosunuz çok bilgim olmadığı için bende ne bilim işte en iyisi evde dua açmak
(2,157 puan) tarafından
Sen şuan kendini çaresiz hissettiğin için denemek istiyorsun. Denersen bile niyetini sağlam al de ki Rabbim çözümüm sende. Ama çaresizim bu kuluna geldim vesile eyle. Kadın bi Ayetel Kürsi bile okusa Şifa yine rabbimin izini ile olacak. 500 lirayı eşinden nasıl isteyeceğin hakkında bi fikrim yok ama sana delisin diyen artı olarak bu konuyu öğrenince cinli diyecek adama da daha fazla eşim demesen iyi olur. Eş dediğin destek olur köstek değil. Deli olduğunu düşünse bile elinden tutup doktora götürmesi lazım hakaret etmeden
tarafından
Çok teşekkür ederim insan gibi konuşan uyaran aydınlatan insanlarda var para isteyen hocaya bende inanmıyorum ama dediğin gibi çaresiz hissettiğim için yazmak istedim allah razı olsun
0 oy
(483 puan) tarafından
normalde çok sakinim ama bu uygulamaya girince bi anda sinirim tepeme çıkıyor 
(483 puan) tarafından
köşeyi dönersin bak sonrada bzi tanımassın:))
(5,656 puan) tarafından
:)) ask olsun :) ka.til cin.ayet mahaline geri donermis:) donerim buralara burdan yoldugum kisilere farkli profilde  casprye hocahazretleeinn nefesi ufurugu tulurugu buyusu uyi geldimi sifa bulduu diye sorarim:) sonra yeni kusteri cikmasi icin sazan avlarim ben sifa buldum deyip:)
(4,432 puan) tarafından
Benim yerime de 5kglık spor yaparsan sana helalinden 500 çalışır benden :)
(5,656 puan) tarafından
once kendi bes kg versem yetti artti bana:) sonra senin niyetine spor yaparim :) beles:)
 yaptigim sanaysa faydasi kendime olur:)
(4,432 puan) tarafından
Beleş mi :) Yüce gönüllü seni
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Gerçek olabilir etkileri kişiden kişiye değişebilir. Eğer kendi duanla geçmiyorsa gerçekten işin ehli bir hocadan dua isteyebilirsin. İnstagramda arama çevrende bak. Şarlatanlar çoğaldı diye doğruları da yalanlayamayız. 
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Bendede var canm bi,zat kendim 

İnanmayın Allah aşkına yaaaaa
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Bu musallatta büyü de herkeste var. Danışanlarımız hep bunu diyordu. Ben de büyü musallat var ama zorla buraya(psikyatri kliniği) getirdiler. Cinci hocaların para söğüşleme tekniği bunlar kanmayın. 

Arkadaşıma da demişler. Sana kim büyü yapsın Allah aşkına dedim. Ben evyeye sıcak su dökmüşüm kızmışlar bana büyü yapmışlar dedi. Yapmayın bunlar ile sizi manipüle ediyorlar 
(4,432 puan) tarafından
Bunu okumadan 5dk önce evyeyi sıcak suyla yıkayan ben.. :)
(5,234 puan) tarafından
Başka türlü temizlenmiyor terbiyesiz :)
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Ben para karşılığı dini satan hiç bir din tüccarına inanmıyorum. Bizim burdada var adam bir kuruş almıyor.Allah tez zamanda sifanı versin inşallah.
0 oy
(4,118 puan) tarafından
Yil bilmem kac aman da bu devir diye dudak buzenler nazar buyu vardir ve haktir. Zamanında peygamberimize bile yapilmistir. Ve evet hala alimler ehil hocalar vardır. O kisilerin de sosyal medyayla isi olmaz zaten.
0 oy
(3,729 puan) tarafından
O inanma canım insnma gerçekten hoca olan biri bunu para için yapmaz. Benim abim çok kötü seyler görüyordu. Uyurken uyanıkken. Biz de bir hocaya anlattık. Bir dua yazdı suyun içine attı o su bitene kadar içti abim baya azaldı ondan sonra bunlar. Yani bunu yapan biri Allah rızası için yapar.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 129 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlukek (3,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde polatzulal35 (359 puan) tarafından soruldu