0 oy
726 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çok asabiyim eşimle 2 buçik yıllık evliyiz ilk günden beri ailesi yüzünden çok tartıştık halada devam ediyor ve asla birbirimize tahamülümaz kalmadı ve afadersiniz ben cinsel olarak ilişkide hiç istemiyorum canım istemiyor yani bilmiyorum   bir hoca buldum senda büyü var musullat var  ama ben inanmadım dedi neyse anneme anlattım durumu  annemin de tandığı başka bir hoca ile konuştum oda evet sende musalllat var ama büyü yolu ile olmamış  15 16 yaşındayken banyodayken musallat olmuş ben o yaşlarımda çok uzun kalıyordum banyoda bildiğin 1 saat duş alıyordum işte 500 tl ödeme atarsam işte okunmuş su dua filan yollaycaktı ki buda göndereceği şeylerin parası ama ben eşime demedim zaten bana sürekli deli diyor bunuda dersem cinlide der diyaceğim 

Sizin tandığınız  iyi hoca varmı varsa yazar misiniz telefonla konuşup bilği almak isterim 

28 Cevaplar

0 oy
(171 puan) tarafından
Hocalar para almaz. Sakin gondermeyin muska yazma parasi pfa edavatlari kagidi altin suyu yazildigi icin isterler oda cok uzi fiyattir bide kucukken diyorsunuz mullat olurlarsa sen  gormen gerekiyor onlari seninle ugrasmalari gerekiyordur muska yapilmjs olarblir bnde baktirfm evimde varmi diye uc sneelik evliym aynisini yasiyorm ailesiyle sorunlar esimle hep sorunlarm vardi ben hergun bakara suresi actim evi hergun sirkeli suyla sildim hergun Ayetel Kürsi okudum bu sekilde cok şükür duzene giriyoruz su iki uc aydir mükemmel gidiyor evliligimiz uc senedir yeni anladim evli oldugumu onu soyleyeym bnada banyoda dokunmuslar 18 yaşımdayken yel degmis demişlerdi korku muskasi yazdilar oda sadece kagit ve altın suyu yazildigi icn masraflar icindi ben goruyordum onlaro korkutuyolar birebirde gordum oyuzdn ole birşey olsa sen gorurdum ailesi muska yapmis olablir belki ama sende onlemini al hoca icim cok erken evde kendin yap birseyler derim nacizane fikrim boyle bnde baktirdm kac hocaya hep mska var diyip durdular bnde hep bu sekilde yaptim evde csuan cok iyiyiz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
ya bu sitenin egitim seviyesi beni her gecen gun bu siteden sogutuyor ya gercekten buradaki cogu insanin hayati icler acisi yani kendini gelistirme yok okuyup ogrenme yok varsa yoksa batil inanc varsa yoksa cahillik nedir bu ya kadinlar kadinlarimiz lutfen kendinizi egitin lutfen okuyun ogrenin LUTFEN . 
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Ayy Allah aşkına bırakın şöyle şeyleri yaa

Cahilmisiniz musallat varmista 500 lira atta okunmuş su veriyim demiş ne saçma yaa 

Dolandirici olmadigini nerden biliyorsun 

Hangi hocaya gidersen git para için var diyecek olmasa da var diyecek 

İnanmayın şöyle saçma sapan şeylere 

Al abdestini otur namazını kıl kuranini oku el aç Allah'a bol bol dua et 

Yasin oku 

Ayetel kursi oku 

Bakara süresini aç onu dinle 

Allah'tan isteyeceğin şeyleri hocadan senin benim gibi insanoglundan bekleme günah 

O hocaların kendine hayrı yok ki sana olsun 
0 oy
(1,823 puan) tarafından
Gerçek hoca para istemez bunlara inanmayın. Biz halamlarla sonra annemle teyzemle yaşlı okuyan bir kadın vardı çok bilgili biriydi. Sadece okuyor suya ama hiç para istemiyordu kimseden kapısının önü arabadan gecilmiyodu. O kadar uzak yerlerden gelenler vardıki. Ama tabi gelenler okunan lar o para istemese bile hediyeler verenler oluyordu. İşte kimisi gönlünden ne koparsa 10 lira 50, 20 verenler oluyordu. Ama o kadar okumaya hiç demiyordu ki niye bu kadar verdiniz torunları vardı onlara harçlık olarak veriyodu ona verilen paraları . Nur yüzlü tatlı biriydi. Yani cnm demem o ki para talep eden kimseye inanma. Şimdiki okuyorum diye hocaların çoğu bildiğin zındık ya
0 oy
(617 puan) tarafından
Şimdi şöyle benim kardesim erkek ve 28 yasinda asla tek yatamazdi karabasan basardi onu hep enteresan yani okur ufler yatar yinede korunamiyordu saglam bir hoca bulduk oda muska icin ucret istedi ama hoca yasadigimiz yere yakin di mizaci sert bi adam bur kez konusuyor bidaha konusmuyormus muska yazdi birde catal igne sayiyla catal igne vermis dik sekilde iste yatagin belirli yerlerine ve bir kac igne de uzerinde tasimasini soyledi ogun bugun bir daha şükür kurtuldu cocuk ...ve ona da 8/9 yaşlarında çöp kenarindan almissin musallati ama sen imanla yenmissin o sana zarar veremediginden birakmis bu karabasan demis yani
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Canım çok iyi bi tanıdığım var ona yurt dışından bile geliyolar. Ama o safran diye bişey kullanıyor bu yüzden 2 bin TL falan alıyor. Pahalı gelebilir ama ona gidip kurtulmayan yoktur. 

Evet gerçekten herkese inanılmaz ama bu kadın ve senle saatlerce telefonda konuşur derdini dinler. Anne gibi tavsiyeler verir. Ben ne zaman başım sıkışsa onu ararım içimi ferahlatır konuşmalarıyla.

Safran kullanıyor kendisi de söylüyor safran pahalımolduğu için para alıyorum yoksa hayrına bile bakardı
0 oy
tarafından

Sizden bir ücret istemeyen o kimselere tâbi olun; onlar doğru yoldadırlar. 

//Yasin Sûresi 21. Ayet

• 41 gün boyunca; 41 kere İhlâs, Felâk, Nas oku.

• 7 gün sabah namazından sonra 21 kere Amenerrasulu oku suya iç.

tarafından
Bakara , Ankebut , Kehf , Yusuf , Rad bu Sûreleri dinle.
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Valla git normal cami hocasına al nuska bir okusun okunmuş su versin sana öyle dolandırıcılara inanma benimde küçüklükten kalan karanlık korkum vardı iki saniye ışık gitsin çığlık çığlığa ağlıyor bişey dokunuyor diye hissediyordum 3 senelik evliyim eşimin babası nuska aldı suyu okudu beni okudu o okunmuş suyu bir hafta içtim kendime geldim 

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 541 göst.
0 oy
9 cevap 193 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
0 oy
5 cevap 204 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu

411,680 soru

12,393,092 cevap

43,977 kullanıcı

Kategoriler

...