0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Hergün ki gibi uyandım çocuklarla kahvaltı ve işleri falan . Bir hastalık falan yada bir sorun da yok. Ama sebepsiz sıkıldım monotonluk tanmı. Aslında Rutin rahmettir diye şükür ediyorum. Siz böyle olunca nasıl rahatlıyorsunuz kendinize ne dersiniz, hadi bana motive olucak şeyler söyleyin. 

7 Cevaplar

0 oy
(4,606 puan) tarafından
Valla yeri geldi öyle hastaliklar öyle dertler sorunlar atlattim ki 

1 haftam degil 1 senem ayni gecti hamdolsun deyip otururum asla sikayet etmem sıkılmam 

Esimi isten cikardilar mesela 20 gune yakin oldu 

Eskiden ne guzelmis ya ise gider gelirmis az da olsa bir duzen varmis 

Simdi her an dibimde cinnet geliyor
(609 puan) tarafından
Haklısın çok şükür her halimize ama sebepsiz işte bilmiyorum niye böyle oldu belkide çocuklar ufak hiç durmuyorum ondandır sebep.
-Reklam-
0 oy
(2,193 puan) tarafından
İlk önce halime sukur edip plan yaparım ne yapsam diye sonra kalkar kahve yapıp yapacağım şeye odaklanirim
(609 puan) tarafından
Bende yapaıyorum dediğin gibi ama yok bugün ne ileri ne geri sanki kalakaldım öylece
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Bazen geliyor öyle ağırlık çöküyor sıkıntı basıyor. Abdest almanın düğümü çözdüğünü beni rahatlatacağını düşünerek abdest alırım vaktim varsa duş alırım. Çok zorlanmıyorsam Kuranı Kerim okurum bir sayfada olsa. Huyum değildir ama temizlikte iyi gelir. Sonra dışarı çıkmak ya da bir süre gökyüzünü izlemek kahve dizi film. İşte o an hangisi cazip gelirse. Bir de geçici olduğunu düşün ki içine gömülmeyesin
(609 puan) tarafından
Çıktım çocukları parka götürdüm bir hava aldım geldim ama gitmiyor o hal anlayamadım.
0 oy
(1,330 puan) tarafından

Ben kendimi kötü hissettiğim an la havle zikrini uzun uzadıya çekerim sonra la ilahe illallah.Duş alır papatya çayı yapar içerim en sevdiğim kitaplar çocukluktan beri şeker portakalı ve küçük prens açar okurum birini uykuya dalarım uyku herşeye çok iyi geliyo:)

Bazen de secde de ağlarken bulurum kendimi düzenli namaz kılamıyorum ne yaxık ki sanki zor bişi olunca sadece kılıyomuş gibi olmanın mahcubiyetini bı yandan da namazın verdiği huzuru yaşarım uzun uzuna yine secdede dua eder rabbime içimi dökerim ağlarım.Sonra yine uyurum genelde 

(3,191 puan) tarafından
Bence şu an başlamanın eşiğindesin. Zorla da olsa kılmaya devam et. Ben de hep başkalarının lafıyla zorla kılıyormuş gibi hissedip kılmazdım. Halbuki zorla da olsa namazı kıldıkça o tadı alıyorsun Rabbinin huzurunda olduğunu hatırlıyorsun öğrendikçe de önemini kavrıyorsun. İnşallah daimi kılanlardan oluruz ❤️
(1,330 puan) tarafından
Kılınca üst üste o kadar çok kılıyorum ki diz kapaklarım hatta morarır basenlerime kadar bikaç gün ağrır.Dünya telaşına o kadar kaptırıyoruz ki asıl yapılması gerekeni unutuyoruz hele bn o kadar vesveseliyim ki yok abdest bozuldu yok şu oldu şeytan boş evi yoklamaz biliyorum.Kapanmak istiyorum buna bile bi vesile arıyorum cesaret edemiyorum.İnşallah düzgün bi mümine olmak bana da nasip olur hep bunun için de dua ediyorum .Allah razı olsun senden de çok teşekkür ederim ♥️
(3,191 puan) tarafından
Eksik konularımızla ilgili ayet ve hadis okumak çok etkili oluyor tavsiye ederim. Anlıyorum ben de başladım mı hep kaza namazı kılardım bir sürü. Aslında önemli olan az ve sürekli olması. Ben de tam oturtmadan fazla nafile ibadet yapmıyorum şu an. Rica ederim ❤️
(609 puan) tarafından
Çocuklarla derin uyku uyuyamıyorum belkide tam dinlenediğim için tahammül üm kalmamıştır.
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Açıkçası dayan ayın 15 öne ne kaldiki derim kendi kendime  alışveriş motive eder beni misal bir pazara çıkıp domates secdikden sonra para artırıp kndime etek alır mutlu ederim kendimi 
(609 puan) tarafından
Kız alışveriş benim için bir lüks iki bebeyle hiç birsey bakamıyorum ki.
(1,783 puan) tarafından
AA sanki beni görende 18 ilk genç kız sanır :D30 yasinda iki bebek anasiyim bacım bende birakiyom adama valla bakıyor bi yerde bizde insanız ruh halimiz yeniliyelim ki bebeklere daha iyi bakabilelim demi
0 oy
tarafından
Bende öyleyim yaa son gunlerde aşşırı.. dışarı cikiyorum kafam dagilsin diye gene ayni..sikiliyorum bazen kendimden
(609 puan) tarafından
Aynı aynı anlattığın gibiyim.
0 oy
(697 puan) tarafından
Sıkıldığım zaman iş yapmıyorum o günü dışarda geçiriyorum ertesi gün daha motive olmuş bir şekilde ilgileniyorum işlerime 
(609 puan) tarafından
Evet yapamadım zaten sadece yemek yaptım o kadar bulasıkları bile toplayamadım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 180 göst.
13 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (691 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 435 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Zoelinaa (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,205 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...