+1 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (147 puan) tarafından
Ben ikizlere hamileyken 70 kiloyla hamile kalıp 110 kiloya yakın doğuma girdim ama çok kötüydüm sonradinda 83e düştüm sonra spor ve diyetle 71 oldum şuan motivasyonun çok düşük Instagramdan bir kaç kişiyi takip ediyorum sizinde takil ettikleriniz varmı motive olmak için 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aralıklı oruç ile devam ediyorum 3 haftadır 3 kilo verdim bu 4. Haftam bakalım bende youtubeden diyet videoları açarak motive ediyorum kendimi onlar yapıyorsa niye ben yapamiyacam diye diye iyice hırs ediyorum ☺
(147 puan) tarafından
Ahh bu aynı ben yani şu sezeryan göbeği varya o gitse ne mutlu olurum bilemezsin inşallah veririz ya bari arada birbirimize böyle motive olalım iyi gelir
-Reklam-
0 oy
(12,934 puan) tarafından

Ay ben suan kendimi bir motive etmisim basladim dunden beri :D

(147 puan) tarafından
İyiymiş canım Allah kolaylık versin
(12,934 puan) tarafından
Amin valla hepimize :) ay sikilasmak çok istiyorum ozellikle gobek ve bel. Belim incecikti hamilelikten once 34 bedendi nerde o gunler :D
(147 puan) tarafından
Hiç 34 olmadım ama 36 din çok ozluyorummmm:(
(12,934 puan) tarafından
Bende 34 hic olmadim canim ama evlenmeden 36 bedendi 52 kiloydum. Belim cok inceydi ama. Gelinligim nisanligim 36 bedendi bellerini 34e kucultmuslerdi hep
(147 puan) tarafından
Ay ne güzel inşallah o zamanlardaki gibi oluruz
0 oy
(60 puan) tarafından
96 kiloyla doğuma girdim.. 2 hafta sonra 86 kiloydum.. Daha sonra 3 ay hiç kilo veremedim..Sonra diyete ve spora başladım şu an 70 kiloyum 16 kilo verdim..yarın tam 3 ay oluyor.. Sabahları Leslie yaptım yarım saat.. Aralıklı oruç yaptım bazen bıraktım bazen devam ettim.. Aynaya bakınca direk motive oluyorum valla kimseye ihtiyacım yok motive olmak için.. Kendimi zayıflamış gördükçe daha da hırslanıyorum.. İnşaallah şu sezaryen göbeğimde giderse muhteşem olurum.. Hedefim 60 kilo olmak inşaallah tez zamanda.. 
(147 puan) tarafından
Ben niye aynada fark goremiyom ya yada ben mi fark etmiyorum acaba aynı şekilde 10 kiloya yakın verdim gerçi herkes fark ediyo ama galiba ben kendindeki değişimleri goremiyorum
(60 puan) tarafından
10 kilo baya fark edilir canım nasıl fark etmiyorsun.. Kıyafetlerinden bile farkedersin oturup kalkmandan hareketlerinden.. Benim hiç olmayan kıyafetlerim oluyor şimdi.. Olanlar da bol geliyor hiç giyilecek gibi değil sanki başkasının öyle bol.. Kıyafet beni çok motive ediyor mesela..
(147 puan) tarafından
Evet kıyafetlerden anlıyorum da sanki aynada pek bı fark yok gibi
(60 puan) tarafından
Sana öyle geliyordur canım 10 kilo fark yaratmayacak kadar az değil
(147 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 221 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruya123 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 465 göst.
16 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
0 oy
2 cevap 334 göst.

411,713 soru

12,394,389 cevap

44,053 kullanıcı

Kategoriler

...