0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum çok fazla haayvanları seviyor özellikle dinozorları ve normal yaşantımızda da sürekli hayvaanlar dahil gezerken dinozor gibi gezmesi sürekli hayvaanların taklitleri kafayı hayvanlar ile bozmuş durumda eline hangi oyuncağı verirsem vereyim direk hayvannlar ile ilgili şekil yapar benzetiyorda açıkcası zihni algısı beceresi bence çok iyi direk gördüğü şeyi aklında tutar unutmaz ezberi çok iyi ama hayvaanlardan uzakmı tutmam lazım yani oyuncaklarından yoksa akışına bırakıp zamanla geçmesini mi bekleyeyim bilemiyorum  Bebek Ayı 37 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(2,210 puan) tarafından
Benim kızımda bu ara dinozor sesi çıkarıyor hareketi yapiyo hayvanları çok sever ama *** *** degil ilgisini başka yöne çeke bilirsin olmaz mi
(217 puan) tarafından
Arabaları var veriyorum ax oynuyor onunla bile hayvanlara yönelik oynuyor alfabe sayılar bir sürü oyuncağı var ezberledi de hepsini onlarla oynatsam sayıp tekrar onlaela ****** şekilleri yapıyor aklı hep hayvanlara yoruyor yani
(2,210 puan) tarafından
Geçer bence yaa sizin çocukta 3 yaşında bebemde 3 yaşında:D ****** senemiz olabilir sjsjsj
-Reklam-
0 oy
(4,493 puan) tarafından

Uzman değilim ama daha geçen gün oğlum tüm gün ben kedi oldum diye dört ayak üzerinde dolaştı evde. :) Bazen dinozor oldum diye tüm gün sesini taklit ederek dolaşıyor. Ben sorun olarak görmüyorum. Dönem dönem ilgi alanları değişiyor 3 yaşında.

(217 puan) tarafından
Evet benimkide 3 yaşında sanırım bende sorun olarak görmeyeyim ☺️
0 oy
(10,342 puan) tarafından
Bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum :) benim oğlum da sürekli bana sen şunu ol diyip biseylerle konuşuyor. Mesela markete gidiyoruz anne sen market gibi konuş diyo merhaba market ben geldim senden bir abur cubur istiyorum diyor benimde market olarak cevap vermemi istiyo :D bu zamane bebeleri bir acayip 
(217 puan) tarafından
Evet benim oğlumda anlattığınızın hayvaan versiyonunu istiyor benden ne bileyim o kadar taklit halindeki hareketleri falan artık acaba diyip şüphelenmeye başlıyorum☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
2 cevap 32 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
13 cevap 139 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (680 puan) tarafından soruldu

408,633 soru