0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
Kac çocuğunuz var ve kac tane istersiniz onlara yeterince ilgili olabiliyor musunuz sabirli sakin bir anne misiniz yoksa sinirli tahammülsüz bir anne mi ben kendi adima söyleyim çocuklarımi cok seviyorum tabiki 2 oglum var 5 yas ve 4 aylik ama sınırlı bir anneyim malesef ve tahamulsuz oldum bebekten sonra iyice büyük ogluma üzülüyorum ona ilgili sabirli olamıyorum artik baska çocuk asla istemiyorum ve kendimi düzeltmeye çalısiyorum  onlar icin 

5 Cevaplar

0 oy
(1,588 puan) tarafından
Annelerin nefes almaya ihtiyacı var nefes alamadıkça sinirliler geriliyor tahammülsüzlük başlıyor, bazen çocuklardan ayrı durmak lazımmış ki onları özleyip güzel davranabilelim, mesela birkaç saat bir yerlere gitmek gibi, Ben de geçen seneye kadar biraz gergindim ama şu anda sosyalleşmeye başladıkça çocuğuma daha iyi davranmaya başladım, elimden geleni yapıyorum iyi bir anne olmak icin, senin çocuk sayımda fazla olduğu için yorulman cok normal, Allah yardımcın olsun canım
(218 puan) tarafından
Cok sağolun haklısnız söylediklerinizde de
-Reklam-
0 oy
(3,822 puan) tarafından

Benim tek üç yaşında ama son zamanlarda ben de çok müdahale ettiğimi fark ettim. Ben her şeyi öğrensin yapsın diye biraz fazla üstüne düştüm ama artık zarar verici şeyler dışında karışmamaya karar verdim. İnşallah yapabilirim ben böyle biri değildim aksine çok rahattım ve oğlum o zamanlar daha mutluydu bence. Fark etmeden yaşadığım gerginlikleri üzerime yapıştırmışım :( 

(218 puan) tarafından
Bende aksama kadar ogluma yapma karisma of yeter dediğimi farkettim esim uyardı aslinda üzüldüm
(3,822 puan) tarafından
Bana da eşim söyledi canım üzülme. Ben çocuğumla asla ilgisi olmayan sorunlardan bak seninde bebeğin varmış sabrın ikiye bölündüğü için yapıyorsun. Farkında olman bile güzel biraz daha rahat olmaya çalış biz ne kadar sakin olursak çocuk daha akıllı oluyor. Benimki benim gibi bağırıp inatlaşıyor benimle beni taklit ediyor resmen
(218 puan) tarafından
Benimkide oyle cok sinirli bir çocuk benden ne gorduyse onu yapiyo bana cok düşkündü son zamanlarda benden uzaklaştı babasina duskun oldu annem bana hep kiziyo sevmiyor diyo cok üzülüyorum
0 oy
(18,442 puan) tarafından
Tek çocuk var ikinciyi istiyorum ama aşırı sabırlı değilim maalesef :( şimdi iyiyiz aslında ama derdimi anlıyor diye bir ara çok bunalmıştım o yüzden ikinci çocukta defteri kapatacağım inşallah 
0 oy
(908 puan) tarafından
Benim tek çocuk şuan hamileyim 5 dakika elime telefonu alamiyorum hemen cekistiriyor gel oyun oynayalım şarkı söyleyelim sürekli ilgi istiyo akşama kadar sabrediyorum akşamda babası ilgileniyor o şekilde biraz kendime vakit ayirabiliyorum yoksa tek başıma üstesinden gelemezdim heralde
0 oy
(2,661 puan) tarafından
2 yaşında bir kızım var tüm sabrımı sonuna kadar kullanıyor yemin ederim ve maalesef ki kızgın bir anne oluyorum, en basitinden şunu diyeyim sabah sekiz buçuktu.kalkti ve hâlâ uyutamadim tüm günde tepemde hoplayıp zıplıyor 
(218 puan) tarafından
Çocuk bakmak cok zor ya akil isi degil aslinda:))
(2,661 puan) tarafından
Gerçekten öyle yaa :) ama şu bı gerçek ki bazı çocuklar cidden zor oluyor benim kızımda bunlardan biri
(218 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun sizinde dua edin bolca insallah güzellikle büyür
(2,661 puan) tarafından
Amin canım ya şu an 12 saat oldu bu çocuğun uyanalı ve uyutamıyorum sinirlerim olabildiğince aktif :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 123 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mevs (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
+3 oy
6 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.

411,063 soru

12,373,251 cevap