+1 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından

10.5 aylık bebeğimde baba diyor ara ara anne diyor tutunup kalkıyor oynuyor kucak gel diyince geliyor bunları ypiyor ama tek sorun şu hapsirirken sürat degisirya durup durup bunu yapıyor ama hapşırma falan yok neden olblr anneler bna bilgi verin lütfen 

2 Cevaplar

+1 oy
(795 puan) tarafından

Ismini soyleyince bakiyo mu 

(795 puan) tarafından

Git bi danis da ben öyle bi durum oldugunu sanmiyorum 

(342 puan) tarafından

İnşallah cnm vallahi. Parmk ucu basmiyor adına dönüp bakiyor baba. Diyor bırak diyince bırakıyor gel diyince geliyor ellerini uzatıyor tutunup kalkıyor 

(795 puan) tarafından

Ismine bakiyo komut aliyo biseyi yoktur diye dusunuyorum onlar almaz cunku komsumun kizi var 13 yasinda asla komut almaz hala onu ogrenemedi mesela 

(342 puan) tarafından

Yaaa bnm tek aklıma takılan sürat hareketi işte cnm 

(795 puan) tarafından

Tek bi hereketle bunu dusunmek olmaz canim ismine bakiyo komut aliyo bunlar onemli seyler benim konsunun bi oglu var cocuk camasir makinasi videolari izleyip elinin birini ceviriyo makina donuyo ya o da elini donduruyo durduk yere yerde otururken donmeye basliyo gidiyo karanlik odaya koltuga oturup kafasini vuruyo ve surekli tv izliyo cocuk surekli acik doktora goturduler stresini oyle atiyo demis 

-Reklam-
0 oy
(6,579 puan) tarafından

aman bebek iste yani ohooo binbir turlu anlamsiz sacmaliklar yapacak . herseyi otizme baglama bence ben hic aklimdan bile gecirmem . bebk yani alt tarafi . bariz bir degisiklik degilki. surat ifadelerini falan nerden bilsin yani cocuk herseyi oyun yapiyor kendinkendine takilio

(342 puan) tarafından

Ay öyle olsun yeterki cnm yaaa vallahi 

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 343 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.