0 oy
493 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşlar abimin 4 yaşında oğlu var çok seviyorum onu. Bende 7 aylık hamileyim ama zar zor hamile kaldım ve riskli bir hamileliğim geçiyor. Benim bebeğimi abimin eşi duydu hemen oğlumun tahtını elinden almayın dedi annemde herkes kendi tahtıyla gelir dedi susturdu. Sonra bugün de beni aradı yengem hala oluyorsun dedi Allah şahidim çok sevindim mutlu oldum. Sonra annemlerde buluştuk yengemde abimde  başladı ki senin bebeğinin daha doğmadan bebekliğini yaşayamadan abla oluyor. Bende dedim ki arada 5 ay var 5 ayın ablalığı olmaz kardeş olur onlar dedim. Yaaa ne gerek var böyle birşey demeye yani ben çok sevindim onların bebeği olacağına ama benimkine de saçma sapan konuşmasalardı keşke 

12 Cevaplar

+2 oy
(8,258 puan) tarafından

Galiba kıskanıyor.  ..... takma kafana bosver 

(303 puan) tarafından
Bizde de tam tersi oldu gelin bana dedi ve cidden benimde zoruma gitti yani daha doğmadan bebekliğini yaşayamadan abla olacak ne demek.
(8,258 puan) tarafından
Her bebegin yeri ayrı merak etme. Sagsaglim doğsun da
(303 puan) tarafından
Öyle tabi Allah onunkini de ona bağışlasın benimkini de benim öyle bir rekabetim yok. Ama bana karşı olunca haliyle insan sinirleniyor
(8,258 puan) tarafından
İş buyuklerde bitiyor . Kesinlikle coxuklari kiskandirmamalari lazım.  Birine ne alınırsa diğerine de o alınması lazım. Hadi hayırlısı;))))
(303 puan) tarafından
Aynen hayırlısı bakacağız artık. :)
-Reklam-
+2 oy
(4,539 puan) tarafından

Şimdi açık konuşmak gerekirse ben art niyetli birşey göremedim burda bence sen görümcelik yaparak fazla alınganlık yapıyorsun 

(303 puan) tarafından
Yani görümcelik yapsam sevinmezdim burun ucuyla hayırlı olsun der geçerdim. Ama  Allah şahit ben ilk duyduğumda çok sevindim mutlu oldum. Sizce bu cümleyi kullanan gelinde kıskançlık yok mu
(4,539 puan) tarafından
Karının kucağında bi çocuğu var ikinciye hamile niye seni kıskansin yapmayın lütfen
(303 puan) tarafından
Çocuk için kıskanacak değil evet 2 tane çocuğu olacak ama yengemde ne başta ben olayım en ilgi odağı ben olayım düşüncesi var
(4,539 puan) tarafından
Bence yanlış düşünüyorsun ama fazla birşey demeyim hamileymissin sende
(281 puan) tarafından
Bende artniyetli görmedim. Bir yenge bir abi kardeşine bunu bile diyemeyecekse ohoo..
0 oy
(840 puan) tarafından
sizene diyemedin mi cidden
(303 puan) tarafından
Sizene demedim ama 5 aylığın ablası olmaz onlar kardeş olurlar dedim. Tersledim ama cidden sinir bozucu değil mi yani ben duyduğumda çok sevinmiştim. Ama yengemde zaten ben başta olayım ilk olayım düşüncesi hep oldu.
(840 puan) tarafından
bana soruyorlardı bende ard arda doğurdum bende diyordum ki bu karı koca arasında verilen mahrem bir konu konuşmayı uygun bulmuyorum
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Oylelerinin dilini beline baglican tek çözüm bu inanki
(303 puan) tarafından
Ben duyunca çok sevindim hatta ağlayacaktım bile ama onların böyle düşünmesi cidden sinir etti beni
(1,957 puan) tarafından
Kuran'da bir ayet derki insan nankordur insan ziyan dair.insanoglu...ne denirki
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Yani gerçekten o kelimeyi söyledikten sonra hamile kalması!!!!! Gerçekten aşırı kıskanmış ilgi size ve sizin çocuğunuza kayacak diye başka bir açıklaması kesinlikle olamaz 
(303 puan) tarafından
Oysaki ben onun bebeğini duyunca çok sevinmiştim yaa
(1,637 puan) tarafından
Genelde böyle olur canım biz herkesin mutlu gününe mutlu olacak kadar iyi biri oluruz ama karşımızdaki bizim mutlu günümüze haset edecek kadar kötü bu değişmez bir kural maalesef
0 oy
(527 puan) tarafından
Yengeler kapatılabilirmi :D
0 oy
(18,355 puan) tarafından
Ben sinir olmazdım ama kendi ailesinin ilk çocuğu bebekliğini doya doya yaşar merak etme derdim. Benim yeğenim içinde benim oğluma abisi abisi derler art niyet diye düşünmedim ama bebekliğini yaşayamayacak ifadesi çok komik dalga geçerdim hayır yani aynı evde kendinden başka bir küçük çocuk var diye çokta umrumda olmayacaktır :) saçmalamış 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Sana bişey diyimmi görümcemle benim evlenmemin arasında 6 ay var 6 ay sonra evlendi benden herneyse ben evlendikten 1.5 yıl sonra hamile kaldım bigün beni aradı dedıkı ay ben hemen çocuk yapmıycam benim çocugumun sevgisi ikiye bölünmesin dedi seninki büyüsün ben öyle yapcam dedi benim oğlum doğdu 8 aylık olcak ve deli gibi çocuk istiyolar Allâh vermiyo ona 1 yıldır deniyolar olmuyormuş her ay test alıyo bakıyoki negatif tabiki ben onun gibi fesat değilim onunda olsun ben asla öyle bısey düşünmedim benim çocuguma benim ve eşimin sevgisi yeter onun annesi babası sevmesede olur yani büyük konusup böbürlenmemek lâzım Rabbim isterse verir istemezse vermez! 
(303 puan) tarafından
Öyle tabikide canım benimde 2 yıl boyunca olmadı şükür rabbim nasip etti oldu. Ben duyunca çok sevindim ağladım bile bebeğime kardeş geliyor diye ama onun da öyle düşünmesi demesi beni hem üzdü hemsinir etti. Yine de Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(5,687 puan) tarafından
Kuzu bence senin hormonlar tavan bak eltim 1 ay önce doğum yaptı bende 2 ay sonra doğum yapıcam hep bebeğe ayaz 3 aylık olmadan abi oluyon len diyorum annesi de gülüp evet oğlum abi olacak diyor hata daha dün konuştuk bak yengesi ayaz büyüyor abi olmasına az kaldı diyor yani bi sorun yok bence 

Benim 4 yaşında oğlum var bak Ömer sen çok geç abi oldun ayaz daha erken abi olcak diyoruz hep ve eltim asla bozulmuyor daha hoşuna gidiyor 

Benim oğlum evin ilk torunu eltim yenl doğum yaptığı için kaynım oğluyla oynarken eltim bak yapma Ömer’le oyna o sizi hep tek görmüş sevmiş kinlenmesin dedi ona daha çok sevgi verin dedi ne kadar hoş bi düşünce demi
(303 puan) tarafından
Canım sorun abla oluyor abi oluyor demesi değil ki sorun bebekliğini yaşayamadan abla oluyor demesi. Yani niye yaşayamazsın ki anlamadım. Her bebek kendi sevgisiyle gelir. Birinin olması diğerinin sevilmeyeceği anlamına gelmez ki ama yengem öyle demek istedi. Zsten anneside demiş bir durmadınız bebek doğmadan bebekliğini yaşasın demiş. Bende abla olmuyor 5 ayın ablası olmaz kardeşi oluyor dedim kapattım konuyu
(5,687 puan) tarafından
Canım Bence sen gereken cevapı vermişsin tabi oda bebekliğini yaşamadan demesi çok saçma olmuş
0 oy
(296 puan) tarafından
Senin hamileliği duyduğu günden bu yana bebek çalışmaları yapmıyorsa neyim : D bu kıskançlığı nerede olsa tanırım 
(303 puan) tarafından
Bence de :))
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Bebekliğini yaşayamayacak derken ilgisini böleceğiz biz de bebek getiriyoruz demiş resmen :D anne karnındaki bebeği kıskananlar var yaa Allah'ım :) 
(303 puan) tarafından
Aynen öyle şok oldum cidden yani bir de onun bebeği oldu herkes ilgiyi ona gösterdi ee şimdi yeğenim 4 yaşında benimde zar zor oldu. Bana deyince çok sevindi  ama öyle de deyince şaştık kaldım o değil abim bile dedi yaa yani cidden ilgiyi böleceğiz demek istedi. Ben şok
(2,363 puan) tarafından
Anlıyorum seni canım. Takma ama boşver senin çocuğun senin evinin çiçeği. Eee annenlerinde ilgi göstereceğini biliyorsun, göstermese bile anne baba sevgisi ona yeter zaten. İsteyen istediği kadar doğursun ya ona ne kime ne
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Ben bisey goremedim canim. Hamilelik alinganligi galiba. Denir oyle ne olacak. Benim kizimla kuzenimin oglunun arssinda uc gun var ben diyorum benim kizim sbla diye. Ne yani :))) aman gul gec.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 268 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 469 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 607 göst.
15 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgidolu (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 663 göst.