0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

Haha benim bekarken de uykum çöktü şimdi de:angel:

https://www.instagram.com/reel/DBVerfnspeu/?igsh=cXNibnhvZGFjeXNu

11 Cevaplar

0 oy
(1,439 puan) tarafından
Uykuya resmen asigimmm ve herkes şikayetçi bu huyumdan
(212 puan) tarafından
Ahaha bende aynı :) çocukların karni doydu mu tamam ben yatar :D
(1,439 puan) tarafından
Ben varya oturduğum yerde uyuyorum helede 5 gündür kafam kalkmıyor yaaa
-Reklam-
0 oy
(2,640 puan) tarafından
Çok uyumazdim ama bende şöyle diyim bir zamanlar gece uykusunu çok seven bir kız varmış sonra bir kızı olmus 14 ay sabahlamıs :))
(212 puan) tarafından
Ahahah :) çok şükür 2 oğlum da da hiç uykusuzluk çekmedim. Bebekliklerinden beri aksam yatarlar sabah kalkarlardi :)
(2,640 puan) tarafından
Ayy maşallah canım:) bende dibine kadar çektim yeminle öyle ki 2 saat uyuyunca aa bugün uyudum diyordum:))
0 oy
(840 puan) tarafından
evlendiğimden beri uykusuzluk imtihanım 
(212 puan) tarafından
Abarii :( Allah yardımcın olsun kız
(840 puan) tarafından
amin amin. ah ah ben ki öğlenlere kadar yatardım :)) sokakta kööpek görüyorum mesela yatıyor ya ona bile diyorum sendeki keyf bende olsa keşke:))))))
(212 puan) tarafından
Ahah bu ben :D :D
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Uykuyu mum gibi arayan ben :)) ah ahh doğuma son 10 gün kaldı be uyku var ne bişey 2 haftadır 
(212 puan) tarafından
Haha :) papatya çayı iç kuzu. Bende panik ataktan uyuyamazdim nefesim kesilir gibi olurdu. Hatta köyde kalırdım hamile iken. Elektrik bı giderdi etrafta ne ışık ne bişe. Nefesim kesilirdi. Papatya çayı içtim doktor da önermişti. Çok güzel uyurdum
(2,643 puan) tarafından
Canım ben ağrılardan sık idrara çıkmaktan uyuyamıyorum yoksa çok aşırı uykum olmuş oluyor :))
(212 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum. :) rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder
0 oy
(2,379 puan) tarafından
Ayy evet bıraksalar uyur kalkmazdim sjsjsjs şimdi kızımda benim gibi bıraksam uyur kalkmaz ama benimde o ara uyumam lazım yoksa ben uyanınca oda kalkiyo jsjsjs
0 oy
(1,509 puan) tarafından

Keşke yatırmayan bebek çocuk olsaydı.Kocam çocuktan beter :'( Anası ondan beter alarm gibi her sabah arıyodu. 

0 oy
(8,264 puan) tarafından

Az uyuyordum maalesef bebeklerimde bana çekmiş :D

0 oy
tarafından
Uykuyu çok çok severdim taaa ki uşağim olunca artık öyle düşkünlüğüm kalmadı ☺
0 oy
(5,165 puan) tarafından
Ayy bekarken 18 saatbuyudugumu bılırım. Ama cok bekar oturmadım. 19 da lseden mezun oldum. Bı sene calstm sonra da evlendım. Ve evet 2 cocuk 2 sene arayla. En cok ıstedıgım zaman uyanmayı özledım :(
0 oy
(1,637 puan) tarafından

Normalde bekarken de hamileyken de uykumdan asla uyanamazdım her yerde uyurdum ve o kadar seslerlerdi uyanamazdım anne oldum kızımın Bi ıkkk sesine kalkıyorum :D

0 oy
(4,421 puan) tarafından
Biz baba tarsfi olarak uykuyu cok severiz zaten :))) evlendigimde de bol bol uyudum esim bosver uyu derdi sagolsun ne yemek ne temizlik sormaz sorgulamaz disardan soylerim derdi. Hatta bazen o kalkardi ben yatardım. Netfilix Disney plus amazon prime :((( dibine dibine vururdum. Taaaa ki 11.5 ay oncesine kadar. Dogum yaptıktan sonra yalan oldu hepsi :)))) deli gibi uykum olsa da uyuyamiyorum maalesef. Minik patrona bagli hersey

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 551 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 511 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 680 göst.
25 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
34 cevap 571 göst.
13 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (40 puan) tarafından soruldu

410,746 soru

12,359,387 cevap

41,353 kullanıcı

Kategoriler

...