0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Kızlar önceden yapmazdım böyle bir şey ama çocuklarım olunca oldu tabi

Şimdi benim iki kızım var ikiz 2 yaşındalar komşunun kızı var 5 yasında biz onlara gittiğmzde oyuncaklarını vermemek için kıyameti koparıyor sonra bize gelip kızların tabletiyle oynamak istiyor tablet dediğim de gerçek tablet değil kara tahta gibi kalemle yazıyosun ee benim kızlarda inatçı vermek istemiyor ama zorla alıyor ellerinden kendisine ver oynasınlar diyorum bana bile vermıyor bende biz size gelince sen oyuncağını paylaşmıyosun bizde sana vermiyoruz ne zaman paylaşmayı öğrenirsen o zaman alabilirsin diyorum bu durumda çocuka çocuk olmuş oluyorum dimi

5 Cevaplar

0 oy
(4,593 puan) tarafından
Bence iyi yapmissin annesinin ogretemedigini sen ogretiyorsun 
-Reklam-
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Bende böyle yaparım özellikle de anasının yanında yaparım kı anlasın

insan sessız kalmaz paylasmayı öğretir çocuğuna eğer o paylaşmıyorsa kımsenın de onla paylaşmayacagını anlamalı 
0 oy
(1,637 puan) tarafından
En doğrusunu yapıyorsun 5 yaşına gelmiş ve annesi paylaşmayı öğretmemiş sizde elinizden geldiğince öğretmek istemişsiniz ben bilerek annesinin yanında yaparım ki artık anlasın yani ve tabikide benim çocuğuma oyuncağını vermeyen çocuğa bende kızımın oyuncağını vermem böyle alışırsa böyle gider hep 
0 oy
(51,769 puan) tarafından
sakla önemli olan oyuncaklari 

dün müge anli diyodu kizi parkta oynadığında zarar verdiklerinde karsi tarafı yapilmaz diyormus annesi demis baska cocugu terbiye edemezsin kendi cocuguna sahip çık diye 

bende karsi tarafı uyaririm.o ayri mesele x☺️
0 oy
(737 puan) tarafından
Gorumcemin oglu da 5 yasisinda kayinvalidemde denk geliyoruz biz de o da evden oyuncak getirir herkes digerinin oyuncagi ile oynar arada krizler cikiyor ama benim oglum 2 yasinda ne kadar soylesemde inadi tutunca vermiyor ama ablam da ogluna paylasmayi ya da kirmadan ağlatmadan nasıl oyuncagini alabilir onu öğretiyor sagolsun 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 191 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yumurtabitmis (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,380 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 599 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu

410,738 soru

12,358,741 cevap

41,296 kullanıcı

Kategoriler

...