+1 oy
745 göst.
Diğer kategorisinde (2,402 puan) tarafından
Bir an da suyum geldi 10 dk önce aktı bacaklarımdan şuan sancı felan yok ayyy ne zaman olur doğum korkmaya başladım 

37 Cevaplar

+3 oy
(6,675 puan) tarafından
Sancıyı evde çekmeyi düşünme bile hemen git ne olacağını bilemezsin. Zor olsada bebeğin iyi olsun cefalarına değsin inşallah gitmişsin dir
-Reklam-
+1 oy
(7,535 puan) tarafından

Yakındır.  Bnm suyum gelmeden sancim gelmişti. Hemen doktora gitmiştik. 

(2,402 puan) tarafından
Doktora hemen gitmiyim diyorum sancım yok şuan da ay ne yapsam şimdi
(7,535 puan) tarafından
Bisi diyemem . Suyun geldiyse fazla bekleme derim
0 oy
(758 puan) tarafından
Ay inşAllah al sağlıkla kucağına al canım sanki ben yaşıyorum gibi oldum insanı heycan korku  :)) 
(2,402 puan) tarafından
Elim ayağım titriyor şuan da valla eşimi de kaldırdım ne olur ne olmaz diye
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Sizce ne zaman başlar doğum 
(786 puan) tarafından
Suyun geldiyse doktora git şu bebek için önemli. Ona göre hareket edersin daha sonra
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Suyun geldiyse bekleme

Bebek susuz kalır Allah korusun 

Bir kontrole git 
(2,402 puan) tarafından
Daha da gelmedi su 1 saat önce gelmişti sadece
0 oy
(584 puan) tarafından
Karnını iyice doyur aç gitme hazırlan yavaş yavaş git bekleme suyun rengi berrak değil mi 
(2,402 puan) tarafından
Çamaşır katlıyorum giyeceklerimi ayarladım evi topluyorum şuan da valla
(7,535 puan) tarafından
Bence yemek yemesin. Belki sezeryana alırlar belli mi olur
(584 puan) tarafından
Ben normal doğum yapmıştım aç gitmiştim çok acıkmıştım doğumum da çok uzun sürünce güçten düşmüştüm
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Benim su geldikten 3 saat sonra tam sancim başladı 
(2,402 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor bel ağrım başladı çünkü
(3,349 puan) tarafından
Benim de az az karnım ağrıdı sonradan şiddetlendi başta iyiydim dogumum da öğlene doğru oldu. İnşallah sağ salim dogurursun kazasız belasız
(2,402 puan) tarafından
İnşallah canım çok dua et
0 oy
tarafından
Kız karnını doyur kalk kosss gittt  bekleme sakın bebek susuz kalır benim şu geldikten 2 saat sonra dogurdum
tarafından
Kizzzz ama o iki saatin öncesinde 20 saatlik bir suni almıştım sjsj
(1,660 puan) tarafından
Eee oyle soylesene esmoş ahahaha☺️☺️☺️
(1,660 puan) tarafından
Busra doğdu mu bebisin bize de yaz girince☺️❤️
tarafından
Su geldikten sonra enfeksiyon kapabilir yanlış yönlendirmeyelim kizlar suyu gelen evde beklemesin bı zahmet bebek enfeksiyon kaparsa kuvezle ugrasacaklar bı de
(1,660 puan) tarafından
Tabi ki kimseyi yanlis yönlendirmek istemem 24 saati evde beklemesini soylemedim, arkadaş bebek içinde susuz demiş ya aonucta dakikalarla yarıştığı bir durum degil ona istinaden dedim hazırlanıp gider tabi ki her dogumu yaklasan anne bunu bilir☺️
0 oy
(694 puan) tarafından
Suyun geldiyse bekleme canim hemen git ben anlayamamıştım az az gelmişti doktor kizdi neden bekledin enfeksiyon kapar bebek dedi normal doğum olacaktı mecbur saatler geçince sezaryana aldı benim de ağrım yoktu.
(2,402 puan) tarafından
Suyumu patlatıp yatış verirler saatlerce ondan korkuyorum
0 oy
(555 puan) tarafından
Dr git canm. Tek avaz'da dogurursun inşallah
(2,402 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Suyun geldiyse git bacım..

Rabbim yardımcın olsun. Bir avazda kurtulursun inşallah 
(2,402 puan) tarafından
Suyum var sancım yok henüz gitsem suyumu patlatıcak açılmayı bekletecek diye düşünüyorum
0 oy
(3,709 puan) tarafından
Bak sana dedim gitme aferin işin şakası Allah bı sancida kurtarsın cnm ılık bı duş al WC kullanırsan klozet olsun dikat et 
(2,402 puan) tarafından
Aldım şimdi duşumu canım heyecan korku herşey var
(3,709 puan) tarafından
İlk mi cnm Rabbim bı sancida kurtarsın tatlı çay iç iyi gelir
(2,402 puan) tarafından
İkinci bu ama unuttum herşeyi 6 sene geçti :)
0 oy
(436 puan) tarafından
Suyun geldiyse doktora hemen gör canm bak Allah korusun bı anda suyun biter, benimde gece 3 TE suyum gelmişdi ama hiç sancı ağrı yoktu ama ben hemen hazırlanıp hastaneye gittim taa hastaneye gittiğimde gece 3 du gece 11 de doğurdum sancım yoktu diye suni sancı verdiler normal yapdim sende git bak mutlaka sancım yok diye gitmemezlik etme , Allah sağlıkla dogursun hayırlı uğurlu evlat etsin 
(2,402 puan) tarafından
Evet canım gider gitmez suyumu patlatmışlardı sonra yatış yaptı yattığım yerde saatlerce sancı çekmiştim o yüzden sancım evde başlasın diye bekliyorum zaten ara ara geliyor ağrılar geri gidiyor
(436 puan) tarafından
Ozaman bekleme cnm git sancilarda basladiysa normal doğum yaparsan hastaneden merdivenleri in çık hafiften iki bacağını ac kendi zorlamadan spor hareketleri yap ben son anda bunları yapdim.die acilmam olmuşdu doğuma alındım hemen
(2,402 puan) tarafından
Suyunun patlatınca dışarı felan çıkarmıyorlar ki canım yatırıyolar direk
(436 puan) tarafından
Haber ver bize burdan dogum yapinca cnm
(2,402 puan) tarafından
Post açarım mutlaka :))
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Ikinciymis bence risk alma ikinciler daha cabuk doguyor
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Strese girme canım stres sancıyı götürüyor, öncelikle duşunu al rahatla saçını kurut. Yapman gereken bir bakımın temizliğin varsa yap. Merdiven in çık, hamile yürüyüşü yap aksak yapılan yani. Rabbim yardımcın olsun kolay sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah 
(2,402 puan) tarafından
Amin inşallah ilk kızımda sancı ile beraber suyum gelmişti gittim hemen hastaneye orda da bişey yapmadılar suyumu patlattı saatlerce sancı ile yatırdılar beni. Şimdide korktuğum için aynı şeyleri yaşarım diye hemen panik olmak istemiyorum şuanda sancım yok ara sıra bir geliyor gidiyor sonra
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Şu gelmiş neyi bekliyorsunuz hemen doğum yakın bi kaç saat içinde muhtemel sancım gelir
(2,402 puan) tarafından
Sancım en son yarım saat önce vardı böyle regli ağrısı gibi şuanda sancım yok ama gidicem zaten
(1,784 puan) tarafından
Gid gid benim evde suyum boşaldı 2 saate klmadan dogurdum o su bebeğin icinde yaşadığı su bekleme hiç
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Bir an once hastaneye gitmelisin. Bebegin susuz kalabilir. Gun icinde dogurmus olursun muhtemelen. Bi avazda dogurursun insallah :)
(2,402 puan) tarafından
İnşallah canım annem gelsin gidicem zaten yola çıkıcak şimdi
0 oy
(5,971 puan) tarafından
Büşra seninle hftamiz aynıydı galiba ayy sen 36 mıydın kız merak ettim lütfen yaz sancı geldimi senin blmiyorum bazıları şu gelince drek gidin dyorlar bebek susuz kalıyormuş kuru kuru zorlanırsin bende 36 oluyorum daha bişey yok Allah yardımcin olsun haber ver suni sancı verirler sana galiba 
(2,402 puan) tarafından
38+6 canım 10 gün var normalde doğuma ama gece 5.30 da kalkmıştım bişiler yedim felan gittim geri yattım 10 dk sonra bir anda suyum geldi ayağa kalktım bacaklarımdan aktı. Sancım yok 1 saat önce öyle bir gelir gibi oldu geri gitti
(5,971 puan) tarafından
Ha sen öndesin çok su geldimi sıcak duş al belki gelir inşallah kendi sancin gelir yoksa suni sancı verirler
0 oy
(5,639 puan) tarafından
Sancıda evde beklenir ama su ve kanamada hemen gitmek lazım 
(2,402 puan) tarafından
İlk kızımda suyum gelmişti bir kaç saat sonra sancım başlamıştı hemen gitmiştim hastaneye suyumu patlatıp beni yatırmışlardı saatlerce acı çekmiştim çok korkuyorum o yüzden
(5,639 puan) tarafından
Şuan seni çok iyi anlıyorum ama Allah korusun bebeğim suyu biterse yada yetersizse kötü sonuçlanır dikkat et
(2,402 puan) tarafından
Susuz kalması için devamlı su gelmesi gerekmiyor mu canım sabah 6 da geldi sadece okadar
(5,639 puan) tarafından
Hayır canım bazen o gelen su tümüde olabiliyor ben ilk oğlumda 11 saat sancı evde çektim sonra hastahaneye gitim esktıra suni sancıda taktılar az bir zamandan sonra çok az suyum aktı gibi ebelere söyledim suyu patlarım 15/20 dk da doğuma aldılar ve doğum gerçekleşti
0 oy
(51,385 puan) tarafından
benimde suyum birden gelmisti sancim hic olmamisti ebe suyun azda olsa gelirse hemen gel demisti hemen gitmiştik hastaneye
(2,402 puan) tarafından
Son ne olmuştu suyunu patlatıp yatırdı mı
(51,385 puan) tarafından
suyumun hepsi evde geldi direkt yatis verdiler
(2,402 puan) tarafından
Suni sancı mı verdiler peki
(51,385 puan) tarafından
verdiler sabah 9dan oglen 3e kadar ama hic hissetmedim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 344 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (407 puan) tarafından soruldu