+1 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar kızım 4,5 yaşında bu bir haftadır özellikle kendi kendine dalıyorsa ona seslenince duymuyor diğer odada olmasına rağmen 2-3 kere hatta 4 kere sesleniyorum beni ancak öyle duyuyor kendisiyle konuşuyorum yüzüme bakıyor hadi gidelim diyorum öylece hala öyle kalıyor duruyor öylece Sen diyorum anneciğim beni anlamıyor musun sana hadi gidelim diyorum ya tamam deyip kalkıp gidiyor niye Sizce böyle yapıyor

6 Cevaplar

+1 oy
(20,629 puan) tarafından
Bi sorunmu yaşadı acaba son zamanlarda etkileneceği bişeymi oldu ?
(84 puan) tarafından
Bilmiyorum öyle olsa anlarım
(20,629 puan) tarafından
Sen bi doktora götür canım
(84 puan) tarafından
Tamam hangi bölüme gitmeliyim
(20,629 puan) tarafından
İlk başta çocuk doktoru olabilir o sizi yönlendirir
-Reklam-
+1 oy
(1,002 puan) tarafından
Geçen doktorun biri göz dalmasının uzun sürmesi nöbet belirtisi olabilir demişti lütfen bir doktor görsün mutlaka belki oyun yapıyordur ama ihmale gelmez nolur nolmaz 
(84 puan) tarafından
Hangi bölüme götreyim canım
(1,002 puan) tarafından
Siz bi gözlemleyin kızınızı devam ediyor mu diye ediyorsa öyle bir anda videoya çekin mutlaka o videoyla bir nöroloji bölümüne götürün doktoru o videoyuda görsün
(84 puan) tarafından
Tamam teşekkürler canım
+1 oy
(2,252 puan) tarafından
Bir travma şok yaşamış olabilir mi? Bu çocuk bana birşey düşünüyor gibi geldi. hatta okadar derin düşünüyor ki sizi duymuyor ve konuşmuyor. Bir pedegog yada çocuk psikolog gormeli mutlaka bir sorun yok derlerse norolog olabilir. 
(84 puan) tarafından
Yaşamadı ama şöyle mesela arkadaşlaryla oynarken eve geldikten sonra yaramazlık yapınca kızıyorum yapma diye bana diyorki sen arkaraşlarma kızmıyorsun bana kızıyorsun zoruna gidiyo
(2,252 puan) tarafından
Kızınızla konuşun belki çözülür sorunu
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Okula gidiyorsa yaşadığı birşeyden dolayı olabilir 
0 oy
(1,643 puan) tarafından
0 oy
(10,153 puan) tarafından
Kuzenimde oyleydi birinci sınıfta öğretmeni annesini çağırdı esmaya sesleniyorum sesleniyorum cvp vermiyo ya bilerek yaoiyo yada bir sorunu var dedi. Yengem hastaneye götürdü kulağı duymuyormus şuan 21 yaşında ve cihaz var kulaginda. Allah korusun korkutmak için yazmadım ama bir doktora götur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 275 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
6 cevap 152 göst.
0 oy
13 cevap 584 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Handan (2 puan) tarafından soruldu

411,418 soru