0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (5,881 puan) tarafından
Ben 36 hftalik oliyorim hiç sancım olmadı bugüne kadar kasik ağrısı oluyor sadece sizin önceden varmiydi yoksa doğum sancısı aniden gelen biseymi ya hiç gelmezse ne olur mesela beklemelimiyim

5 Cevaplar

0 oy
(796 puan) tarafından
Stres olmayın hiç önünüzde 6 haftaya kadar vakit var o arada gelmezse sancı suni sancı verirler 
(5,881 puan) tarafından
Aboo 6 hfta :):) şuan bile yatakta dönemiyorim gece uyuyamiyorim ama doktor aşağı dayanmiş demişti acaba erken mi olur dyorim kendi sancılarının gelmesini isterim
(796 puan) tarafından
Allah'ım tez vakitte sağlıkla kucağınıza aldırsın bol bol hareket edin daha kolay olur açılmanız önemli olan açılma ben 5 cm açılmayla suni sancı almaya başladım hiç ilerlemedi açılmam mesela 5 cm olana kadar hiç ağrım sızım falan da yoktu :)
(5,881 puan) tarafından
İşte bna aşağı deyince bende korktum herkes dedi erken olur bebeğin aşağı kaymiş dye hep uzandım ayağı uzatım falan şuanda 36 olacam Çarşamba konuşim ne dyecek evet derse bol bol yürüyüş yaparım çnkü erken olursa kuveze falan alırlar dye korkiyorum
(796 puan) tarafından
Küvez konusu bebeğin kilosu ve nefes durumuyla alakalı hiç haftasıyla alakalı değil emin olun kuzenim 34. Haftada doğum yaptı çocuğuyla ertesi gün evine gitti arkadaşım geçen hafta doğum yaptı 40+5 de çocuk su yutmuş anne karnında doğum sırasında 4 gündür küvezde bunlar doğum anında değişen şeyler siz bir doktorunuzla görüşün sorun haftanız erken değil artık doğumu kolaylaştıracak şeyler yapmanız lazım ki kolay bir vajinal doğum olsun
(5,881 puan) tarafından
İşte doğru syluyrosun kuzenim ebe dyor bebeğe bağli bende dyorim Allah korusun ya  bişey olsa kuveze alınsa falan işte insan bilemiyor ama 36 dan snra geç değil bence yaa bende dogurmasam hataya yuruyus egzersiz falan yapacam ama 15 gün önce ilişki grmeyin bide egzersiz dedim ne egzersizi hareketi başı aşağı dayanmiş zaten dedi ama iki hfta oldu dogum olmadı bakalım ne olacak
-Reklam-
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Benim ilk oğlumda gece 4 te hafif hafif addet sancıdı gibi geldi zaman geçtikçe ağrı sertleşmeye ve 5 dk bire düşmeye başladı 11 saat evde çektim öyle gitim hastahaneye 5/6 saat sonra doğum oldu ekstıra suni sancı da aldım 

Baklaım bunda beni ne bekliyor 
(5,482 puan) tarafından
Bende ilkinde öyleydim hep umarım Buda ilki gibi olur diye dua ediyorum
Bol yürü yürümek çok iyi son ayda
(5,881 puan) tarafından
Kaç haftalık sin bende çok merak ediyorum valaha
(5,482 puan) tarafından
32+1 canım Allah yardımcımız olsun inşallah
(5,881 puan) tarafından
Seninde daha erken cnm ya bende son adet tarihime göre 37 oluyorim ama ultrasonda şuan 36 olacam pazartesi bakalım ne olacak nst de bişey çıkmadı
(5,482 puan) tarafından
Hade hayırlı olsun inşallah ya aslında son addet tarihi önemli ama bilemedim
0 oy
(1,016 puan) tarafından
41. Haftada suni sancı ile dogum yaptım hiç yalancı sancim bile yoktu. Suni sancidan korkuttular beni çok beter bir şey diye hiç de beter bir şey değildi gayet rahat gecti
(5,881 puan) tarafından
Valaha benim çok kötüydü kızımda verdiler çığlık çığlığa ayy çok zordu nefesim ağzım dilim hepsi kurumuştu çok yorulmuştum 4 5 saate doğum oldu doğumum da zordu
(1,016 puan) tarafından
Size birden vermişler sanırım bana hap şeklinde 2 saat arayla verdiler doğuma 4 saat kala sancıyı hissetmeye başladım sonra da epidural yapıldı zaten
(5,881 puan) tarafından
Valaha canım benim açılma oldugunu söyledi bide özel hastanedi ben dedim kendi sancimi beklim bebek kanala inmiş.dedi sadce kasigim çok agryordu patlayacak gbi bide baya baskı vardı sanki çıkacak gbi nst falan derken 3 ten akşam 10 a kadar bekledim suyumu patlatilar braz sancım oldu dedi sancın nst de yok suni verdiler gece 2 gbi doğum oldu ama dediğin gbi serum yoluyla verdiler hep takiliydi bagriş çagris perişan oldum dikişlerim.gizli dikiş oldu epiduralmi denlyor ben blmiyroum
0 oy
(3,929 puan) tarafından
Artik bu haftalarda hic durmamali ve hareket halinde olmalisin. Sancidan cok acilmanin olmasi onemli. Acilma arttikca sancilar gelir he gelmezse suni alirsin o da korkulacak bisey degil. Iki dogumumda da zaten hareketliydim ama 36dan sonra evi in cik temizle vs derken birini 37+6da birini 38+0da dogurdum. Ikisinde de acilmam vardi ama sancim yoktu sanci aldim. Doktor icin onemli olan acilma.
(5,881 puan) tarafından
İşte benim zaten dedi aşağı dayanmış baya dedi baskı hisedyorim bende korktum çnkü 36 daha yeni olacam Çarşamba sylecem sanki doğuracak gbi oluyorim çok hafif sancı oluyor hemen geçiyor kızımda da açılma olmusti ikinuc santim sancım olmadığı için suni aldım ama berbati
(3,929 puan) tarafından
Ikinci cok daha kolay oluyo ve tecrubeli oldugun icin sureci iyi yonetiyosun merak etme
(5,881 puan) tarafından
Haklısın valahi inşallah kolay olur
0 oy
(905 puan) tarafından
Ben ağrı hissetmiyorum ama nst de sancı çıkıyor. 36+1 haftalığım nem de. Doktor ağrı hissedip hissetmediğini soruyor ama hissetmiyorum. Belim çok ağrıyor 2 gündür. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Kontrollerin 3 günde 1 e düştü. Rahim ağızımda da kısalma var 27 mm olmuş. Bu şeyler kişiden kişiye değişiyor. 
(5,881 puan) tarafından
Bnm rahim ağzı kontrol etti alttan bakti dedi kısalığı fln herşey iyi ama aşağı dayanmiş benim hafif sancilar oluyor geçiyor belim de agryor önceden daha çok agryordu magnezyum ictigimden beridir çok iyi geliyor hafifliyor kasıklarım agryor  çok fazla nst de bişey çıkmadı ama baya baskı var yaa kasigim hele geceleri felaket sanki bıçaklanyor gbi
(905 puan) tarafından
Bende gündüzleri çok baskı oluyor. Bir yere yürüyen bile bir yerlere tutunuyorum bazen. Geceleri de hiç rahat değilim uyuyamıyorum, dönemiyorum, tuvaletten çıkamıyorum artık. Son haftalar gerçekten de çok ağır geçiyormuş. Magnezyum kullansam bile fayda etmiyor. Eklemlerin öyle ağrıyor, elim Uyuşup duruyor. Bir an önce doğurmak istiyorum ama haftası erken daha. Doğumdan sonra hemen geçer mi ki bu durum onu da bilmiyorum
(5,881 puan) tarafından
Geçiyor şuan agiriz yaa benim çok sertleşme oluyor ayy aşağı doğru okdar topliyorki kendini görende taş taş sanki cikiacak gbi ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
16 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Muge (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu

404,803 soru

12,126,306 cevap

36,488 kullanıcı

...