0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,958 puan) tarafından
Kızım için birikim hesabı açmak istiyoruz ama nasıl oluyor. Yapan var mı? Eşim senin adına açalım ben oraya her ay para atıyım diyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
Biz vakıfta gümüş hesabı açtık aylık 500 TL'ye gümüş alıyorum. Gümüş uzun vadede kâr ettırır. 1 yıl önce başladık o zamanlar gramı 22-24 TL bir şeydi şuan 40 TL. Bugün baktım da vakıfta fıyat yüksek en uygun Akbank. Akbanktan açabilirsiniz düşünürseniz. Tabi şartları var mı kesintı vs bilmiyorum vakıfta yok
(2,958 puan) tarafından
Biz direkt para atıp biriktirmeyi düşünmüştük. Peki kaç yaşında hesabı kullana hakkına sahip olacak. Onu belirleyebiliyor muyuz
(701 puan) tarafından
Para deger kaybedıyor canım. O hesab da senin banka hesabına bağlı. Hesabın sayfası gıbı düşün. Eşim banka hesabıma para atıyor ben gümüş almak istediğimde bakıyemdeki parayı çekiyor. İstediğim zaman da o bırıken gümüşü satbilirim bankaya tekrar ama orda biriksin birikebildiği kadar
-Reklam-
0 oy
(3,231 puan) tarafından
Oglm 5 aylıkken onun adına altın hesabı açtım elime ne geçerse atıyorum 3 yıldır devam ediyorZ
(2,958 puan) tarafından
Para mı atıyorsunuz havale olarak, ve oğlunuz 18 yaşına gelince kullanacak mı
(3,231 puan) tarafından
Paramla altın alıyorum bankada kalıyor , ozmana kadr ne birijirse onun , küçük oğlumada dolar hesabı açtım onada param kadar dolar atıyorum zmani gelince ne isterse onu yapar havale faln olmuyor yaşı küçük olduğu için bankada yapıyoruz islemi
0 oy
(5,192 puan) tarafından
Senin adına bes hesabı açın. 
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Ülkenin hali pek hoş değil bankalara güvenmek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Ben altın alıp atıyorum kenara
(2,958 puan) tarafından
Yok evde altın almak güvenli değil, harcamak çok kolay
(1,148 puan) tarafından
Siz bilirsiniz ama 90 sonu 2000 binlerin başı ekonomik gidişatı batan bankaları, bankaların şu anki faiz politikalarını falan incelerseniz dediğimi anlarsınız ama dediğim gibi siz bilirsiniz.
(140 puan) tarafından
Evde garantisi var mı altın yok ya hırsız girse alsa öyle düşünürsen
(1,148 puan) tarafından
Duvar gömmeli kasa en temizi :))
(140 puan) tarafından
Deprem oldu o ne  olucak
(140 puan) tarafından
Veya Allah korusun yangın
(1,148 puan) tarafından
"Eğer sağ kalırsanız" Gidip kasanın içinden sapasağlam altınları alabilirsiniz. Bu kasalar çelik oluyor.
(140 puan) tarafından
Benim haddime değil ama herzman banka evin garantisi yok yangin deprem.sel sizinkisi biraz eski kafalik kusura bakmyn
(140 puan) tarafından
Nurcum banka herzmab eve güvenme deprem sel.yangin bunları düşünün hırsızı var celik kasa vs fasa fiso
(1,148 puan) tarafından
Çelik kasa fasa fiso mu :D kaç yaşındasınız ekonomi ile ilgili misiniz bilmiyorum ama (gerçi tahmin edebiliyorum) şu dönem için sizinle aynı fikirde değilim. Materyal olarak çeliğin mukavemetinden de bi habersiniz sanırım. Neyse. Dediğim gibi hanımefendiye de siz bilirsiniz dedim ama bu kadar uzatan sizdiniz niye onu da anlamsdım :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 297 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 852 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 445 göst.
7 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.