+2 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (7,183 puan) tarafından

Günaydın bal hatunlar <3

Ben kedileri ve köpekleri çok severim hatta bahçeli bir evim olsa kesinlikle köpek sahiplenirim <3 suanlik tek evcil hayvanimiz aycuk kocam ve minik aycukum kızım :D 
Ama ileride sahiplenmek isterim inşallah <3

28 Cevaplar

+2 oy
(5,859 puan) tarafından

Suan yok ama oğlan kuş istiyorum diye tutturdu.  Esimin Arkadasi bedava verecekmiş başından atmak için 8-)

Evde değil ama kümeste 1 horoz 8 tavugum var :P:D

(5,859 puan) tarafından
Hahha:D
(3,792 puan) tarafından
Kızımın gittigi okulda 30 yakın tavuk 2 horoz 7 tavşan 1 buyul  kaplumbağa var

Ve hepsine isim koymuş. Gün içinde besler kucağına alir sever onları.Tabi diğer çocukların bir kismida iletişim halinde çok sever hayvanları.
(5,859 puan) tarafından
Bizde tavugu kucağımıza alıp gezdiririz. Bnm oğlan öpmek istiyordu horozu :D
(3,792 puan) tarafından
Valla benimki alışmış ben baktım kizjm kucağına alıyor sonra bende aldım hayatımda hiç kucağıma tavuk almamıştım gördüm kızım seni kekeler dikkatbet dedim 43 aylik anne niye bana zarar versin birsey yapmaz dedi tabi ben hemen kontrol mekanizma gardimi indirmem gerektiğini anladım gittim kucakladm valla :))
Tavşanlar koşup kucakliyor kucağında havuç yediriyor ben kucağıma alıyorum kaçıp tırnakları ile beni çiziyorlar:))
(5,859 puan) tarafından
Hayva.n sevgisini aşılamak lazım:)))
-Reklam-
+2 oy
(2,002 puan) tarafından

Günaydın. En sevdiğim kuşum mahmut vardı bebeğim öldü çok ağlamıştım hiç biri yerini tutamadı :( Evde ****** besleyemem ama müsaitliğim olsa keçi isterdim. Görümcemin var da kedi gibi ya uzun zaman onlarla diye sanırım bahçede oturuyoruz yanımıza geliyor bizi izliyor dinliyor çok tatlı :D 

(5,859 puan) tarafından
Keçi galiba . Ben çok korkarım onlardan. Kötü kokuyorlar bide :D
(7,183 puan) tarafından
Eşim cok sever keçileri de o geldi aklıma müstakil ev alırsak alcam bahçeye der sürekli ;D
(5,859 puan) tarafından
Bnmki de kuzu alalım diyo . Ben istemiyorum.
(2,002 puan) tarafından
Hahaha mini çiftlik olur işte ne güzel
Bunların az ya temiz bakıyolar heralde rahatsız etmedi beni :D
(2,002 puan) tarafından
Benim kuzum vardı kedi tasması almıştık mahallede geziyorduk ama korona başlamıştı onlara verdik
+2 oy
tarafından
Balıkları çok seviyorum inşallah akvaryum almak istiyorum küçük. Evcil kedi köpekleri severim ama çok korkuyorum 
(7,183 puan) tarafından
Bekarken hep alırdım bende severim ❤️
tarafından
Ne güzel canım
+2 oy
(664 puan) tarafından

Severim ama uzaktan :)

(7,183 puan) tarafından
Hahah :Dd
+2 oy
(16,467 puan) tarafından
Hayır evcil hayvanım yok. Evde de hay.vanla yaşayamam bazen evin insanlarına tahammül edemiyorum hayvana hiç edemem zaten kedilere de alerjim var 
(7,183 puan) tarafından
Tamam aşko :D
+2 oy
(3,444 puan) tarafından
Balık yada kuş isterim ..bakmasi zor olur diye almiyorum ama cok istiyorum
(7,183 puan) tarafından
Çokta zor değil bakımı askom
+2 oy
(3,792 puan) tarafından

Bir muhabbet kusumuz var Adı çıtır ailemizin üyesi, tam bir evlat kızıma kardeş bizimle ayni saatlerde yemek yer herseyi anlar konuşur Aycanin yaptığı herseyi denemek ister.

Hatta kızımın erken yürümesine bile vesile o kadar diyim ,sen anla hayatimizindaki etki alanini...
(7,183 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️
(3,792 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
+2 oy
(5,984 puan) tarafından

Balıklarım vardı öldüler köpeğimiz vardı o da öldü :( daha da istemedim çok üzülüyorum onlara bir şey olunca şimdilik bir tane kedi var o da yan tarafta oturan teyzenindi kadın İstanbula gitti kedisi buraya geldi ona bir şeyler veriyorum kapıda duruyor 

(7,183 puan) tarafından
Köyde kedi şart fare olur yoksa :)
(5,984 puan) tarafından
En korktuğum şey sadece 4 yıldır burdayım 1 kere tek girmiş eve o da canımdan can gitti korkudan ☺ o zamandan beri yok şükür ☺
+2 oy
(3,949 puan) tarafından
****** sevmem ben 
(3,949 puan) tarafından
Bu arada insan da sevmem :))))
(7,183 puan) tarafından
Ne seversin sen bacım :)
(3,949 puan) tarafından
Yalnız kalıp kafa dinlemeyi
(7,183 puan) tarafından
Öyle bir yer varsa banada söyle çok ihtiyacım var
(3,949 puan) tarafından
Bulursam ilk sana söylerim:)
+2 oy
(2,291 puan) tarafından
Bekarken muhabbet kuşlarım vardı ama öldüler. Yakın bir zaman kadar japon balığı besliyordum ama kızım rahat vermediği için ölüyorlardı. Ben de artık pes ettim günah oluyor diye
(7,183 puan) tarafından
Çocukla zor zaten h.yvan beslemek
+2 oy
(3,707 puan) tarafından
Ben köpekleri daha çok seviyorum ama kedimiz var şuan evimizde ☺️
(7,183 puan) tarafından
Ne güzel ya bende çok istiyorum evde bir ha.yvan
(3,707 puan) tarafından
Bence herkesin böyle bir dostu olmalı hele Küçük çocuklu evlerde özellikle. Hem çocuğa arkadaş oluyor hem de ****** sevgisi aşılanıyor♥️
(7,183 puan) tarafından
Benim kız çok seviyor kedileri köpekleri keçi bide babası kılıklı oda çok seviyor:D
(3,707 puan) tarafından
Ahahaha :)
+2 oy
(247 puan) tarafından
3 kedim 1 köpeğim var :)) tüm hayvanları severim :) 
(7,183 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️❤️
+2 oy
(3,398 puan) tarafından

Bacı ben insanda sevmiyorum hay.vanda  o yüzden es geçiyorum bu sorunu 

(7,183 puan) tarafından
İnsanları neyse hayvanları sevin ya sessiz kullar :)
+2 oy
(739 puan) tarafından
Evde 3 tane kedim var sokakta sayısız kedi köpek besliyoruz ailecek çok şükür :) 
(7,183 puan) tarafından
Annem in evi müstakil bahçesinde bir sürü besler :)
(739 puan) tarafından
Evin bereketi oluyorlar valla annem ilk başta istememişti şimdi evlatlarım diye sever hep :) evde biri bi hayır yapalım dese bizimkiler komşularda aç açık yok tok olana hayır yapma git mama al hayvanlara der babam aylık çuvalla mama alıp koyuyor arabaya nerde ****** görse durur döker hemen önlerine yesinler aç kalmasınlar diye Allah'ım hiç bir kulunu açlıkla sınamasın çok zor çok kötü sokakta halleri yazın suyu kışın bir kap yemeği çok görmemek lazım
(7,183 puan) tarafından
Gerçekten oluyor annem de öyle der
+2 oy
(542 puan) tarafından
Kedileri çok severim ama evde bir sultan papağanım vsr o yüzden sahiplenme işi hayal olarak kalıcak bir süre daha 
(7,183 puan) tarafından
Dokunmaz kız bizim kediler dokunmazdi kuslarimiza:)
(542 puan) tarafından
Valla bizim Bi kuşumuz vardı ben bekarken adı mavişti annemin daha bebekken sahiplendiği bir kedisi vardı kardeş gibi büyüdüler kuşla sonra kuşumu havada uçarken yedi
(542 puan) tarafından
O yüzden korkuyoruz eşimle hem papağanımızda bizim oğlumuz Bi ara kayınvalidemin evinde küfür öğrenmiş ama onları da zamanla aşıcaz
(7,183 puan) tarafından
Küfür mü öğretmişler:D
(542 puan) tarafından
Evet küfür edip el hareketi çekiyor maalesef
+2 oy
(2,133 puan) tarafından

image

Koyunlarimiz  var eşim bir ara kuluçka makinası alıp ördek kaz civciv çıkarıyordu hatta bitane civcivi sahiplenmistim oğlumla evde gezdiriyorduk surekli :)
(7,183 puan) tarafından
Civciv hastası ben çok severim çok sevimliler:))
(2,133 puan) tarafından
Ayy bende büyümeye başlayınca mecbur kümese koyduk köye cnm
+2 oy
(20,203 puan) tarafından
Köpek çok severim kedileride seviyorum hatta yavru bi kedi var binanın altında hergün besliyoruz çok şeker ❤️
(7,183 puan) tarafından
Ne güzel ❤️♥♥
+2 oy
(1,563 puan) tarafından
Bekarken Annemlerle yaşarken kedim vardı sokaktan bebekken sahiplenmiştim minicik bir sarmandı adıda tarçın büyüdü 7 aylık oldu bir gün annem odanın camını açık unutmuş oda sanırım sinekmi kelebekmi ne gördü atlamış 3. Kattan aşagıya düşmüş omuriligi kırıldı felç kaldı 3 gün yaşayıp vefat etti okadar agladım ki günlerce aylarca ağladım o kediye koynumda büyütmüştüm onu ben aradan 3 yıl geçti annem bir yağmurlu günde sokakta yine bir yavru bulmuş annesi yokmuş ağlıyormuş hemen eve getirdi gri beyaz bir kediydi adını duman koymuştuk oda büyümüştü 8 aylık falan oldu ben evlendim yanıma alamadım annemin evinde annem bakıyordu çiftleşmek için sanırım kaçmış gitmiş bidaha bulamadık onada çok üzüldüm ve bidaha evde ****** beslemiycem diye kendi kendime söz verdim onlara bişey olunca benim içim yanıyor psikolojim bozuluyor şimdi sokaktakileri sevip besliyorum ****** sevmeyen insan sevmez merhamet olmaz içinde insan sevmeyen kendinide sevmez net! Onlar Rabbim sessiz kulları 
(7,183 puan) tarafından
Aynen canım ❤️❤️
+2 oy
(122,340 puan) tarafından
muhabbet kuslarim vardi civcivleri kuzulari cok severim
(7,183 puan) tarafından
Kuşlardan çok korkuyorum da kuzu ve civciv çok severim
(122,340 puan) tarafından
bende kediden korkuyorum
+2 oy
(545 puan) tarafından

Tüm hayvanları istisnasız çok severim kedilerim vardı