0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Abim ayrıldi eşi hiç bir eşya almadı eşyalar tüm kaldı annem diyorki ben kullanırım DİYORUM ki neden gördükce o kadını hatırlayacak hepsisi taptaze taze olsun olmasın ne yapacaksın senin eskin onun yenisinden daha güzel 

8 Cevaplar

+1 oy
(976 puan) tarafından
Ağlayanın malı gülene yar olmazmış
tarafından
Demi ama ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok haklısın.
tarafından
Ya DİYORUM ki ne yaparsa yapsınlar yuva dağıldıktan sonra olsa ney olmada ney
tarafından
Annen düşüncesiz davranıyor. Nişanı atan kuzenim bile açılmamış eşyaları sattı.
tarafından
Dimi ama
tarafından
Ölü senin değilse helvası tatlı gelir hesabı olmuş.
tarafından
Vallaha ya
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Asla dokunmayın gelip alsın asla diyorum benim kayınvalidem bunu yapsa barissam bile konuşmazdim onunla çok kalp kırıcı annenin düşündüğü ciddiyim 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
(2,129 puan) tarafından
Kayınvalidem biz ayrılınca arayıp neden tüm eşyalarını götürdün diye bana hesap sordu bu yüzden arama mesafe koydum sırf bu yüzden abinle yengen barisirsa yengen eşyalarım nerde der yani
tarafından
Barismazlar canım zannetmiyorum ama eşya almasına karşıyım
0 oy
tarafından
Evet canim oyle benim kaynim dugune 1 ay kala nisan atti esyalari ful diziliydi daha jelatinlerini sokmemislerdi sonra esyalar 0 diye degistirmediler  kaynim baskasiyla evlendi 5 ay evli kaldi hep topu 5 ay kullanildi yani simdi bosaniyolar benim annemlerde evlerini yeniliyolar annem temiz mobilya biz mi alsak dedi dedim yok aglayanin mali gulene hayir etmez hic gerek yok kaynim annemlere binde bir gider o halde gerek yok dedim 
tarafından
Aynen canım sende çok haklısın
0 oy
(43 puan) tarafından
Çok haklısınız.bir de canım eşinin boşanan karısı 10 yıla kadar eşyalar için dava açabilir haberiniz olsun.bizim akraba öyle oldu.bosandilar kız hicbirsey alamadan gitti.yengemlerde eşyaları boşalttı depoya kaldırdı.bir kaç seyini de bu arada kendi aldıkları yani kullandı kadın .bunu duyunca dava açtı eski gelin benim eşyalarım diye ve kazandı.seve seve o gün ne kadar ediyorsa geri ödediler kiza
tarafından
Anladım canım
0 oy
(4,653 puan) tarafından
Eşyaların enerjisi vardır kullandığı kişinin enerjisini yayar derler gerek yok bnce
tarafından
Bencede gerek yok canım
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Kız ne kadar götürmese de mutlaka gözü içinde kalır.Annen de o eşyadan hayır görmez 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
(1,523 puan) tarafından
Bnde çeyizimi tüm eşyalarımı geride bıraktım ama ne hayallerle aldım onları bn mutlu olmadım onlara da haram zıkkım olsun hepte diyorum
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,638 puan) tarafından
Annen çok düşüncesizce davranmış bir şekilde o eşyalardan kurtulun sonra barışma ihtimalleri olsa bile abinizin eşi annenizi görmek konuşmak istemese hakkı aşırı kırıcı bir durum
tarafından
Dimi ama canım barismazlar zannetmiyorum
(1,638 puan) tarafından
Valla kader hiç belli olmuyor ne barımayacaklar barışıyor
tarafından
Bitti canım herşey hayırlısı olsun hakkında yeni biri çıksın karşısına inşallah
(1,638 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı en güzeliyle nasip olsun iki tarafada
tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy