0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (322 puan) tarafından
Kızlar benim mutfak robotum bozuldu yaptırmayada baya para istediler zaten yıllardır kullanıyorum ömrüde doldu bende dedim tekrar robot almak yerine mutfak şefi alayım kıyma aparatlı olandan bütün parçaları olsun içinde arkadaşım almış gereksiz onun yerine başka bir şey al diyor sizde aynı fikirde misiniz kullanıp memnun musunuz yorumlarınız benim için çok önemli karar aşamasındayım ❤️

14 Cevaplar

0 oy
(2,210 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende şurada durayım benimde robot bozuldu yaptiramadim 
-Reklam-
0 oy
(4,493 puan) tarafından
Ben sürekli kek pasta tarzı yiyecek yapmadığım için gereksiz görüyorum. Tezgahta da bence çok yer kaplıyor, pratik bulmuyorum. O yüzden kaldırdım kenara. Hediye gelmişti, kendim almazdım sanırım.
(322 puan) tarafından
Bende aksine yapıyorum buzluğa falanda koyuyorum beslenme için çocuklara öyle şeylerle uğraşmayı da seviyorum ama daha uygun fiyata tekrar mutfak robotu mu almak daha iyi yoksa mutfak şefi mi bilemedim
(4,493 puan) tarafından
Sürekli kullanacağın bir ürünse evet yoğurma derdi vs olmadan pratik oluyor açıkçası. Ama ben yapmadığım için sürekli bana gereksiz geliyor.
(322 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Anneme kıyma makinası almıştım biber salçasını bile onda çıkarıyo keşke onun yerine mutfak şefi alaydım.Mutfakta çok olan biri olunca bnce alınılmalı.Normal hamur bı yana çiğ köftesiyi,içli köfte hamurunu bile yapardım 
(322 puan) tarafından
Evet bende önce kıyma makinesi almayı düşündüm de sonra dedim almışken hepsi bir arada olsun ama şuan iyi bi marka almaya kalksam en düşüğü 20 bin bende uygun fiyatlı dayanıklı bişey arıyorum ama içime sinen bulamadım henüz
0 oy
(5,474 puan) tarafından
Talep arz meselesi. Eğer hamur işi çok yapıyorsan sana ihtiyaç bir eşyadır. Yapmıyorsan gerekli değildir. Benim kardeşimin eli kolu ama ben çok kullanmadığım için köşe bekler ancak. 
(322 puan) tarafından
Ben sık yapıyorum buzluğa falan koyuyorum çocuklara beslenme de baya sık yapıyorum ama iyi bi marka arıyorum fiyatlar çok yüksek
0 oy
(17,980 puan) tarafından
Çok aparatlı ürünler pratik olmuyor bence ya o yüzden ben pratik ürünlerden yanayım az yer kaplasin kolay temizlensin 
(322 puan) tarafından
O da mantıklı bak
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Valla canım benim elim kolum ben çok kullanıyorum
(322 puan) tarafından
Allah allah emsan ve karaca en çok eleştiri alan mutfak şefi markası araştırdığıma göre ama bilemedim şans işi mi nedir
(322 puan) tarafından
Emsan bella gusto mu canım seninki
(1,541 puan) tarafından
Evet canım
(1,541 puan) tarafından
Aynen canım elektronik eşya birazda şans işi biz inan parasını çiğ köfte yaparak çoktan çıkardık haftada 2 kez çiğ köfte yapıyor um 4 su bardağı bulgurdan yapıyorum koca bi borcam çıkıyor kek hamuru çok güzel oluyor ayran harika oluyor
(322 puan) tarafından
Benimde en çok hoşuma giden o oldu aslında diğerlerine göre dahada uygun
0 oy
(89 puan) tarafından
mutfak alışkanlığınızda robotla yapılan yiycekler çoğunluktaysa mantıklı yoksa değil bence
(322 puan) tarafından
Robot yıllardır kullanıyorum çırpma blender başlığını sık kullanıyordum şuan boşluğa düştüm resmen
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Thermomix tavsiye ederim asla pişman etmeyecek bir arkadaş 
(322 puan) tarafından
Kız onu nasıl alayım :D
(1,366 puan) tarafından
İnsan başta öyle düşünüyor ama sonra kullanırken diyorsunki helal olsun hatta o kadar çok seviyorsunki bitane daha mı alsam diyorsun :D
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Mutfak robotum ve kıyma makinem olmasına rağmen aldım bence gereksiz değil 
(6,975 puan) tarafından
Ben çok yaparım bulgur köftesi vs de çok yapıyorum bileğimde sinir sıkışması var iki çeşit kurabiye hamuru yoğursam ağlatacak kadar ağrı çekiyordum iyiki almışım Emsan benimki
(322 puan) tarafından
Emsandan ve karacadan memnun olmayanlar biraz fazlaydı araştırdığıma göre parçaları kalitesiz boya atıyor falan yazmışlar öyle bi sıkıntı yaşadın mı peki ne zamandır kullanıyosun
(6,975 puan) tarafından
2 ay oldu galiba hayır hiç sıkıntı yaşamadım
(322 puan) tarafından
Emsan bella gusto mu canım seninki
(6,975 puan) tarafından
Evet canım evde değilim annemdeyim resim atamıyorum beyaz bella gusto
0 oy
(4,137 puan) tarafından
Tamamen evdeki tüketime bağlı biz hamur işi çok tüketmiyoruz bana gerek yok o yüzden ama sizde çok tüketiliyorsa alabilirsin
(322 puan) tarafından
Evet özellikle de çocuklar beslenme vs sık yapıyorum ben ekmeği falan çoğu zaman evde yapıyorum
(4,137 puan) tarafından
O zaman alabilirsin :) arkadaşımda o yüzden aldı kullanıyor
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Mutfak robotum bozuldu bende düşünüyorum ☺
(322 puan) tarafından
Burda beklemede kal canım :D
(4,906 puan) tarafından
Bencede☺☺
0 oy
(1,660 puan) tarafından
Asla gereksiz oldugunu dusunmuyorum benim mutfaktaki elim kolum☺️ kıyma ve iç köfte aparatlarını 1 2 kez kullanmisimdir 3 yıldır. Ama kek pasta cigkofte hamurisi anlamında mutfakta çok zaman geçiriyorsan çok kullanışlı bulursun ama yok hamurisi pek yapmam dersen o zaman alma hiç ☺️
(1,660 puan) tarafından
Gönül Kitchenaid almak ister ama malesef biz de Karaca'dan devam canim☺️ diger yorumlarda gordum boyası atiyor falan diye yorumlar gormussun canim onun mikser ucu dışındaki diğer uçlarını elde yıkamak gerekiyor zaten üzerinde yazıyordu elde yıkayın diye muhtemelen onlar elde yıkamayıp makineye atanlardır canım, bak benim ki bu fiyatı 7500müş 100 lira kuponu da varmış hepsiburadaya falan da bak ama belki orda daha uygundur
https://ty.gl/1cgu69k72vrsh
(322 puan) tarafından
Birisi elde yıkadığım halde oldu yazmış ama hor kullanmamak lazım tabi böyle şeyleride emsanla karaca arasında kaldım bende
(1,660 puan) tarafından
Zaten aynı fabrikada üretiliyorlar canım fark olacağını sanmıyorum ama ben karaca kullandığım için onu öneriyorum yine☺️ rosegold rengi de 7200müş bu arada sen yine bakarsın ama hemen alma bekle belki Kasım ayı indirimlerinde biraz daha iner o zaman alırsın
(322 puan) tarafından
Ben direk mağazasından alayım diyodum ams bak hiç aklıma gelmedi kasım indirimlerinde düşer belki sağol canım
(1,660 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺️❤️
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Garibanlikdan mıdır usengeclikdenmidir bilmem  bu blendirim dahi yok el gücüyle yaparım 
(322 puan) tarafından
Kız krem şanti çırpamadım bugün hiç mi işin düşmedi :D
(1,784 puan) tarafından
El cipicisiyla cirpiyorum canım gariban usulu
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Yani kullanıma bağlı.

Benim eşim pasta börek çok sever alalı 1 ay oldu sürekli yaparım elim kolum mu kesinlikle rahatlık o cirparken bende yemek yaparım yada başka bı iş.

Eğer sürekli pasta börek yapan yada yapmayı seven biriysen büyük rahatlık cnm.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 96 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prenses__00 (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu