0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (50 puan) tarafından
9 aylık bebeğim var kilom ( 72 ) ve göbeğim de var  detoks suyu içnek istiyorum ama  bebeğimi emzirdiğim için güvenemiyorum siz neler yaptınız yapıyorsunuz 

7 Cevaplar

0 oy
(12,947 puan) tarafından
Hic icmedim. Emzirirken oyle seylet onerilmiyo diye biliyorum. Sagliksiz seyleri yemeyince ve harwket edince veriliyo valla. Ikisindede 75er kiloyla dogum yaptim. Şuan 56 kiloyum
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
Sadece detoks suyu içmekle zayıflanmıyor canım.. Keşke öyle olsaydı.. 3 aydır diyet yapıyorum 15 kilo verdim 85 ten 70 e düştüm.. Hem diyet hem spor yapıyorum.. Leslie yarım saat.. Üstelik bebeğim 6 aylık emziriyorum bu süreçte sadece anne sütü alıyor mama da vermiyorum yeni ek gıdaya geçtik yavaş yavaş.. Sabahları limonlu su içiyorum toz zencefil koyuyorum içine.. Günde 3 litre su içiyorum.. Yumurta peynir zeytin bol yeşillik herşeyden yiyorum ama kısıtlı bir şekilde.. 
(50 puan) tarafından
Emzirme den dolayı sıkıntı olmaz mı tarçın kendisini de çok severim
(50 puan) tarafından
Spor  İnternet den mi destekli
(62 puan) tarafından
Tarçının ne zararı olacak canım.. Benim bebeğinde emiyor bir sorun yaşamadım üstelik mama da vermedim sadece anne sütü aldı ve maşaallah kilosu da boyu da ileride
(62 puan) tarafından
Youtube dan açıyorum canım.. Leslie yarım saat yetiyor bana çünkü çocuklar daha fazlasına izin vermiyor.. Durmuyorlar.. Jordan rose diye bir adam yaptırıyor classic mile diye yazıyordu
(50 puan) tarafından
Maşallah canım bende başlim bakalım teşekkür ederim
0 oy
(794 puan) tarafından
Emzirrken zayıflamıştım ben sendeki yağ bebek emiyor yediklerine dikkat etmen lazım tabi 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
80 kilo ile doğuma girdim bebegim 4 aylık 62 kiloyum. Paketli gıdaları ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım ekmek sadece kahvaltıda 3 ince dilim olarak yiyorum makarna pilav bulgur çok canım isterse 2 kaşık yiyorum sebzeyi çiğ ve pişmiş olarak bolca tüketiyorum protein her gün mutlaka yemeye çalışıyorum sabah yumurta akşam et türevi tavuk falan yemeye çalışıyorum bu kadar bir de bol bol bol su içiyorum. Sadece emziriyorum sütümde azalma falan olmadı bebeğimin kilosu da çok iyi
(50 puan) tarafından
Bnm canım sürekli tatlı şekerli şeyler istiyor onları kesebilsem  vercem bende emziriyorum ama yetmiyor
(1,716 puan) tarafından
Kuru kayısı ya da yeşil çay deneyin tatlı krizinde bir de kafanızda bitirin ben kilo vereceğim canım çekmeyecek diye kodlayin
(50 puan) tarafından
Denicem teşekkür ederim fikir için
0 oy
tarafından
84 kiloyla doğuma girdim.  Bebeğim 7 aylik ve 63 kiloyum. Emziriyorum 
(50 puan) tarafından
Ya normalde ben çabuk kilo verirdim ama nedense bu sefer veremedim kızım da öyle çok emmiyo
0 oy
(9,731 puan) tarafından
Detoks suyu mucıze degıl kı canım onemlı olan hareket ve diyet
0 oy
(1,668 puan) tarafından
Ben emzirirken genelde pek bişey yiyemezsin ev işi yemek yapmak çocuk derken yemek yemeye 5 dk M kalmıyordu ama asla detoks suyu önerilmiyor diye biliyorum biraz fazla hareket bol bol su ve çocukla güzel bir yürüyüş size yardımcı olabilir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyammm0 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 469 göst.
26 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu

411,909 soru

12,400,008 cevap

44,390 kullanıcı

Kategoriler

...