+1 oy
673 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Bu akşam komşu geldi kapıya 30 yaşlarında kadin Bi kaç kere gelmişti mercimek istemeye oğluma araba kıyafet vermişti 6 aydır burdayız binadan kimseyle konuşmuyorum zaten çift daire üzerine karşısı boş üste 2 katta da dediğim abla ve yaşlı Bi teyze var her neyse 2 haftada bir gidicem koltuk altı silme süpürme çamaşır varsa asma toz alma tuvalet banyo yıkama basit işler yani 500 tl 

Cam kapı dahil edersen 1000 tl dedi sizce nasıl gidilir mi

Eşimde gitme dedi ama evde olduğu zamanlar giderim zaten kadın kapıyı üstüne kilitlersin eşim eve asla gelmez dedi kadını sevdim cana yakın sevecen ama karasiz kaldım siz olsanız gider misiniz

10 Cevaplar

+4 oy
(6,170 puan) tarafından
evlere gdiosan temizlige zaten ihtiyacinda varsa ha baskasi ha ayni binadaki komsun . neden gdilmesinki. basligi okiyunca gelip yuzzuszce bana yardim et diyen bir komsu postu sandim herkes kendi evinin altindan kaldida komsuya yardima mi gidecez diyecekdim
(252 puan) tarafından
Yapay zeka böyle yazdı
Yok hiç gitmedim şimdiye kadar ama elim hızlıdır güzelde temizlerim en fazla 2 saate herseyi yapmış olurum evde tek olucam zaten gidersem cocuk falan olmicak eşim kabul ederse evde oldu zamanlar çocuklara bakicak diye düşündüm vardiyalı calisiyo hafta içi de evde oluyo
(6,170 puan) tarafından
yani ozan ihtiyacim var diyosan ekstra gelirim olur diyosan git tabi dedigin gbi haff is . ama ihtiyacin yoksa da kendi yaginla kavruluyorsan da kendi canina yazik hafif de olsa is istir . kendi evimin isi zor gelio bazen keyfime sonraya brakiyorum misal. canina yazik. ama dedigim gibi ihtyacim var diosan gidilir
(252 puan) tarafından
Yani eşim tek calisiyo 2 de küçük çocuk var kredi ödüyoruz bazen pazara bile gitmiyoruz gitsem en azından pazar parası çıkar diye düşünüyorum
(1,816 puan) tarafından
O zaman git destek olur size parasıyla da ne canınız çekerse rahatça al pazardan
(252 puan) tarafından
Ama eşim istemiyo ve bazı yorumlarda parası az demiş arkadaşlar bende ütü yap onu yap derse ve 500 tl verirse daha isteyemem o yüzden gitmicem büyük ihtimalle
-Reklam-
0 oy
tarafından
O basit işler bile çok yorucu . Bence 500 liraya değmez . Kapı pencere bin demiş ama millet 3 bin 5 bin alıyor. 500 liraya bir paket toz şeker bir paket çay giriyor. Ben tavsiye etmem ama sen bilirsin. 
(252 puan) tarafından
Eşim tek calisiyo 2 de küçük çocuk var gidersem pazar parası çıkar en azından diye düşündüm ama belkide gitmemek en mantıklısı illaki yorucu olur eşimde istemiyo zaten çok kararsizim
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Bence gidilir  önemli olan güvenilirmi o 
(252 puan) tarafından
6 aydır burdayız ama ben sevdim kadını temizliğe gitmesem bile kahve içmeye falan çağırırım mesela normalde kimseyle konuşamam çok çekinirim ama eşim gitme dedi gitmicem büyük ihtimalle bide ben sessiz biriyim kadin utude yap sunuda yap derse tamam derim çıkarıp 500 verirse abla utude yaptım ekstara diyemem mesela
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Bu fiyata gitme canım 
(252 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim hiç bilmiyorum fiyatları
0 oy
tarafından
Esin gitme dediyse bardir bir bildiği gitme
(252 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim gitmicem büyük ihtimal az önce de dedim yok gitme dedi
0 oy
(3,565 puan) tarafından
İhtiyacım varsa giderim yada temizlik işi ile uğrasıyorsam  da giderim bizim burada 2+1 evleri sabah 9 akşam 5 arası 1250 tl ye temizliyorlar
(252 puan) tarafından
İhtiyacım var ama eşim istemiyo gitmicem büyük ihtimal
0 oy
(1,547 puan) tarafından
Eşya çok ıvır zıvır var mı o önemli koltuklar falan nasıl siliniyor evi elinle mi sileceksin vileda ile mi yine de 500 az en azindan 750 olsun bu fiyata ütüyü asla dahil etme ütü kendi başına bir iş zaten cam kapı silersen de kaç cam var o da önemli kaçıncı kat dışı silinecek mi sakın cama çıkıp dişini silme sigorta yapmayacak bir şey yapmayacak. Bir de hangi şehir o da onemli
(252 puan) tarafından
İstanbul da ev giriş kat camlarda korkuluk var sizin evden küçük dedi kaç cam var bilmiyorum utude demedi ama eşimde istemiyo gitmicem büyük ihtimal
(1,547 puan) tarafından
Eşiniz istemiyorsa hiç gitmeyin
(252 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
0 oy
(2,545 puan) tarafından
İhtiyacın varsa kadını da taniyorsan ev de yakın bence gidilir
(252 puan) tarafından
İhtiyacım söyle var ay sonuna 7 bin kaliyo yetmiyo bazen pazara bile gitmiyoruz fatiralar pazar market cocuklar bezi maması derken ama eşim istemiyo gitmicem büyük ihtimalle
(2,545 puan) tarafından
Bide gerçekten bir kilo çay bır kilo şeker parası gerçi bazı çaylar pahalı sadece çay alınır ama artirirsa iyi fiyatı ihtiyacınızı karşılar
(252 puan) tarafından
Gitmicem mesaj attım kadına eşim istemiyo çocuklara bakicak kimse yok diye ve ben kendi evimde bile sabah 7 9 da başlıyorum akşam 7 8 e anca bitiriyorum 2 çocuklara kızım 1 yaşında uyut altını değiştir mamasını içir oğlumda hep peşimde ona yemek yedir tuvalete götür akşam oluyo
(2,545 puan) tarafından
Allah bağışlasın. Haklısın çocuk bakmak çok zaman alıyor
(252 puan) tarafından
Amin cümlemizin çocuklarını bağışlasın Rabbim
0 oy
(5,589 puan) tarafından
İyiymis canim ama 500 az. Saydigin isler en az 750 olmali. 2 haftada da ev baya kirlenir yani. Haftalik olsa neyse. Cam kapi dahil ederse de 2 bin olur yani. Bende dun kadinlar vardi buyuk temizlik cam,kapi,yatak,koltuk altlari, mutfak dolaplarini distan temizlediler,firin,buzdolabi ici-disi falan 2 bin verdim.
(252 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum fiyatları ama eşim gitme dedi gitmicem büyük ihtimalle
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Az canım 1.500 tl vermıstım ben 
(252 puan) tarafından
Hangi işler için ben gidersem günlük işler yerleri sil süpür toz al çamaşır varsa as bu kadar 500 dedi tabi başka bisey çıkmazsa kapıda 2 dk konuştuk zaten hani evinde ne yapıyorsan o dedi ama ben hızımı alamıyorum temizliğe başlayınca haftada 1 camları kapilari siliyorum onlarida yaparsam 1000 tl dedi

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 383 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde dila0123 (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 98 göst.
11 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde iiiinciiii (1,487 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 317 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,550 soru

12,350,779 cevap

40,475 kullanıcı

Kategoriler

...