0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
27 aylığız emzirmeyi Biraktiriyorum bir haftadır ve günde yedikleri kahvaltı krep+peynir+helva bazen sadece muz yiyor  saat 2 gibi kek evde yaptığım evde akşam yemeğini hep birlikte 6 gibi yiyoruz bir saat öncesinde uyanmış oluyor öğle uykusundan bir kaç kaşık çorba iki üç çatal makarna o kadar doyuyormudur ya hala ne yedirsem diyorum seçici de tavuk felan yemiyor zaten et türü  sizin bebisler nasıl yiyor 

3 Cevaplar

0 oy
(11,768 puan) tarafından
Biseylerin icine biseyler gizleyerek valla. Corba falan yemiyomu. Köfte
(246 puan) tarafından
Çorba yiyor 10 kaşık felan yok gizlesemde atıyor agzindan
-Reklam-
0 oy
(5,995 puan) tarafından
Valla bacım sütten tamamen vazgeçince yavaş yavaş açılır iştahı merak etme birde balık yağı başla oda iştah açıyor 
(246 puan) tarafından
Yavrum iştahsız değil seçiyor işte yani yiyor ama sevdiği şeyleri
0 oy
(810 puan) tarafından
Benim oğlum 22 aylık . Sabahları 2yumurta domates salatalık peynir meyve bazen işte bende senin gibi krep pankek yediriyorum  öğlen çorba makarna pilav işte hangisi varsa bazen köfte yapıyorum akşam yemeği biz ne yersek onu yiyor mesela dün nohut yemeği vardı nohut yedi bugün patates mercimek çorbası kanat vardı ayrıca ona yemek yapmıyorum yapmayalı çok oldu zaten 
(246 puan) tarafından
Yumurta asla sevmiyor yemiyor ondan krep tarzı şeyler yapıyorum mecbur salatalık da yemez  pilav da makarna yer bende ona özel yapmıyorum ama ozaman da bizim yediklerimizi yemiyo mesela bu akşam pilav tavuk pataes çorba felan vardı sadece iki üç kasik çorba patates bir dilim dahada birşey yemedi limonata içti
(810 puan) tarafından
Yemeyen çocuk çok zor biliyorum iyi ediyormuşsun . Benim kuzenim 5 yaşında hala yemez teyzem deliriyor … Bizim iştahı kesilince doktor you plus kids vermişti birde oceanın kids i vardı vitamin şurubu gibi bir şey doktorunuza danış istersen benim oğlumun iştahını açıyor hasta vs oldu mu yemez ben de onunla toparlıyorum
(246 puan) tarafından
Valla danisicam bı bakalım hem vitamin açısından da iyi olur kilo boy şükür iyi aslında ama emiyordu işte yani yiyor ama seçiyor sevdiği şeyleri yer işte
(810 puan) tarafından
Aslında kilosu boyu iyiyse demek ki yeterli besleniyor kan değerli falan da normalse endişe etme ben o vitaminleri hiç yemediği kilosu düştüğü zaman kullanıyorum doktorunuz önermeyebilir prenses sağlıklıysa :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
12 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senykll (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 151 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Irmakkkk (770 puan) tarafından soruldu

401,212 soru

12,008,217 cevap

36,193 kullanıcı

...