0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Kizlar iki kişi teyit etti tabi doğrusunu Allah bilir ama kalbime sıkıntı gönderiyorlar, sizin başınıza geldi mi büyü yapılınca böyle kalbe sıkıntı gelir mi.ilk yaşadığımda şiddetli baş agrisi vardı o kurşun dokturerek geçti.simdi kalbimde ağrı sıkıntı var Kuran okutuyorum kendime sizin başınıza geldi mi

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Benimde öyle aşkım evde birşeyler bulmuştuk evden eşyalar gidiyordu büyü demişler ama içimde hep sıkıntı eşimle aram çok kötü kalbim yanıyor sanki ağlıyorum devamlı 

(684 puan) tarafından
Peki geçti mi çünkü bendede sanki var korkuyorum eşimle sürekli boş yere kavga ediyrkuz. Ve ben evimden nefret ediyorum
tarafından
Ayy evet disardayken iyiyiz eve gelirken kalbim sıkışıyor malesef ben kuran falan okuyamıyorum Allah'ım içimize versin
-Reklam-
+1 oy
(1,021 puan) tarafından
Yani kimden teyit ettin demeye korkuyorum şuan çünkü günümüzde para avcıları çok maalesef ama eğer şüpheleniyorsan evde yüksek sesle bakara süresi yasin ayetel kürsi amenerresulu dinle kalbine ferahlık verir
+1 oy
(1,464 puan) tarafından
Peygamber efendimiz büyü ve buyuculeri lanetlemis ve büyüyle ilgili bir çok sözleri var Kuran'da geçer kim büyü yok derse inancida zayifkar dünya dua üzerine kurulu Allah korusun bir yuvanın dağılımına sebeb olduguna tanık oldum rabbim bizi şer  şer odaklarindan korusun 
+1 oy
(2,529 puan) tarafından
Önce bir gusül abdesti al ve iki rekat namaz kıl ilk rekat Felak ikincide nas oku .evde sürekli Kur'an aç dinle ve şunu düşün rabbim büyü varsa bunu engelleyecek sensin de ve büyünün sana tesiri olmadığına inan çünkü tesir etti dedikçe sıkıntı artıyor. Rabbim şifa versin .
0 oy
(2,124 puan) tarafından
Sürekli halsizlik huzursuzluk yapabiliyorlar büyüyle skıntı her şey yapilabiliyo cok tehlikeli
(1,706 puan) tarafından
Evet halsizlik de var ilk başlarda kimseyle konusamiyordum
0 oy
(492 puan) tarafından
Doktora gittin mi yani psikolojik olabilir yada başka sağlık problemin olabilir. 
(1,706 puan) tarafından
İlaç kullanıyorum ama gecmiyor
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Sana bişey diyeyim mi teyit meyit geç bu işleri üst katımdaki insan musvettesi sıkıntılarını benden bildi benim ona verdigim yiyecekten geçmiş mis biri öyle söylemiş senin teyitcilerin gibi ama gel gör ki ne öyle bişey yaptım ne aklımdan geçti suan kadının başına gelmedik kalmadı belkide benim ahım tuttu 50gunluk bebeğimin hakkına girdiği için şuan hakkımı da helal etmiyorum herkes Allahindan bulsun ki buluyor da sana tavsiyem dediğin belirtiler psikolojik rahatsızlık belirtisi doktora git ben sende büyü yok diyen hoca görmedim daha
(1,706 puan) tarafından
Doktora da gidiyorum canım ama yaşadığım şey çok farklı gerçekten, hatta ölecektim kalbim duracaktı geri hayata döndüm
(1,451 puan) tarafından
Doktor ne diyor
(1,706 puan) tarafından
Şu anda sakinleştirici veriyor bir de uyku ilacı doktorlar böyle şeylere inanmıyor ya da ben telaşlanmayayim diye yok diyor
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Büyü filan boş iş hiç inanmıyorum. Hiç bir sorunumu da buna baglamiyorum bence sende inanma kalbini ferah tut için daraldığında da dua et Yasin dinle rahatlarsın.
(1,706 puan) tarafından
Büyüye inanmamak imandan eder canım büyü var Peygamber efendimize de yapilmis
(1,133 puan) tarafından
Büyüye inanmamak imandan etmez, büyü yapmak ve yaptırmak imandan eder.
0 oy
(3,363 puan) tarafından
Kurşun döktürmek günah olduğunu biliyosun umarım Bol bol Kur'an oku nas felak süresi oku 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 298 göst.
0 oy
10 cevap 110 göst.
0 oy
10 cevap 96 göst.
0 oy
7 cevap 78 göst.

406,259 soru

12,180,467 cevap

36,677 kullanıcı