0 oy
187 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (646 puan) tarafından
Canım sürekli birşeyler istiyor diyet yapıp kilo vermeyi istedikçe daha fazla alıyorum. Ne yapmam lazım sizin yaptığınız faydası olan çay detoxlar varmı. 

11 Cevaplar

0 oy
(5,655 puan) tarafından

kelin ilaci olsa once kendi basina surer:) ben komple agzimi dikmek istiyorum. yada agzimdan gireni direk bagirsagima baglamak tam cikis noktasina. mumkunse bagirsakta bile vakit gecirmesin agzidan grip kicdan vikmasi 1 saniye falan olsun.

(5,655 puan) tarafından
olsun ben kendime kiloluyum:) iiiyyy ne igrenc kup kuru kemik torbasiiii diye dalga gecilecek vaziyete gelince tatmin olaciiiim:)
tarafından
Kız kafayı mı yedin otur oturduğun yerde ne güzel zayıfsın işte
(5,655 puan) tarafından
ben manken fizigi seviyorum ya . bolgesel fazlaliklarim var. biliyorum genetik. 20 kilo klsam yine orasi fazlalik kalacak ama cebellesiyorum iste o fazlaliklar icin . ic bacaklar basen yan simitler
tarafından
Eee fazla kalacaksa bu çaba neden ? :D
(5,655 puan) tarafından
kafayi kirmis olmamden sebep :)
-Reklam-
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Canım günde en az yarim saat sabahları egzersiz yuruyus falan yap . Etkisini goruceksin bak. 

Bide hindiba kahvesi iyi diyolar
0 oy
tarafından
Çözümü varsa banada söyle valla sabahtan beri 2 tane sandviç, karnıbahar kızartması, patates kızartması, koca paket cips , çiğ köfte, yanında yediğim aparatifoeri saymıyorum bile 
0 oy
(8,829 puan) tarafından
Bıçakla:):)))))
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Kiraz sapı çayı ve filtre kahve diyetle ben 10 kilo verdim hatta fazlasını verdim de geri aldım dikkat etmeyince. Yakında yine basliycam diyete ya beraber yapalim
tarafından
Hamileyken kullanılıyor mu acaba ?
(3,727 puan) tarafından
Kiraz sapi çayı içilmemesi lazım
tarafından
Peki ben bu iştahımı nasıl keseceğim ? :D
(3,727 puan) tarafından
Hamilelikte canım benim de iştahım çok açıktı çok kilo aldım sonra onları da veremedim bir daha valla kolay verilmiyor kendini biraz kisitla sağlıklı beslenmeye çalış
0 oy
(885 puan) tarafından
Güne aç karna su içerek başla, canın bişey yemek istediğinde önce 2 bardak falan su iç en basiti. Mideni bulandıracağı için pek de yeme isteği kalmayacaktır 
tarafından
Bu şekilde mide genişliyor bilginiz olsun :)
(885 puan) tarafından
Sürekli aç olan birinin midesi yeterince geniştir zaten bacım 2 bardak suyun ekstra bi genişletmesi olmaz dert etme :D
tarafından
Kız öyle düşünme obeziteler neden o kadar şişman o zaman:D
(885 puan) tarafından
Önemli olan midenin ne kadar büyük yada küçük olduğu değil, o mideyi ne ile doldurduğun aslında. Sabah akşam hamurla kızartmayla yağlı şeylerle beslenir hareket etmezsen miden ne kadar küçük olursa olsun kilo almak kaçınılmaz olur, sabah akşam etle otla suyla beslenip sürekli hareket halinde olursan da miden ne kadar büyük olursa olsun kilo almaman kaçınılmaz olur. Kilo alımını tetikleyen bi sağlık sorunu olmadığı müddetçe kilo almanın altında yatan en temel sebep harcadığın miktardan fazlasını vücuda almaktır
(111 puan) tarafından
Bende su icerek zayifladim ac karnina limonlu su ve arkadasin dedigi gibi ogun oncesi su icerek
0 oy
(327 puan) tarafından
Bende burada bekliyim
0 oy
(195 puan) tarafından
ben umrantoo zayıflama kahvesi kullanıyorum amacım iştahımı ve şeker krizlerimi çözmekti bir hafta oldu kolay kolay acıkmıyorum çikolatayi görmesem canım istemez yemek bile yerken birkaç lokmada söylüyorum bana çok faydası oldu
0 oy
(69 puan) tarafından
Sabahlari Çiya tohumunu bir bardak ılık suya  1tatli kaşığı koyuyorum ustune bir iki damla limon bi 5 dakika bekliyorum sinrada içiyorum inanılmaz tok tutuyor yemek bile yiyesin gelmiyor dünyaları yemis gibi oluyor 
0 oy
(1,612 puan) tarafından
İnsülin direnci yüksek benimde ilaç içemiyorum emzirdigim için diyet yapıyorum normalde aşırı aşırı yerdim mecbur kendimi tutuyorum 
0 oy
(6,405 puan) tarafından
1 aydır bulantılarım vardı bişey yiyemiyodum:D doğal yoldan kesildi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 118 göst.
0 oy
12 cevap 219 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nurr3 (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 174 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cadıkız (5,332 puan) tarafından soruldu