0 oy
53 göst.
Diğer kategorisinde (1,749 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar 25 aylık oğlum 2 3 gündür öksürüyor zaten havalar soğuk olunca hep böyle oluyor ventolin ve cortair inhale kullanıyoruz ataklarında ama yaklaşık 3 aydır bi iyi bir kötü antibiyotik kullandık hava sık sık kullandık hastaneye gittik bir kaç defa röntgen felan çekildi yani ama düzelmedi bir türlü yine toparlanıyor tekrar hasta oluyor şimdi. Biraz ateşi çıkmış yüksek değil 37 5 felan calpol verdim ama tuhafıma giden elleri ayakları ateşi olunca soğuk olurdu üşürdü şimdi üşüme belirtisi de yok elleri ayaklarıda 37.5 derece bu neden olur başına gelen var mı 

1 cevap

0 oy
(325 puan) tarafından
Azi disleri çıktı mi
(1,749 puan) tarafından
Hepsi çıktı canım astım bronşioliti var kış ayında genelde hasta olur 3 ay olcak neredeyse hasta olup iyileşiyor sürekli de ellerinin ve ayaklarının 37. 5 derece ateşli olması garibime gitti ilk defa yaşıyorum. Hafif ateşi var alnında boynunda ama dediğim gibi elleri ayaklar neden ateşli anlamdım
(325 puan) tarafından
Ates yüksek değil. Olsaydı enfeksiyon var derdim.yinede doktora götür bogaz filan baksın.
(1,749 puan) tarafından
Ateşinin yüksek olmadığını biliyorum normalde ateş olduğun da bilmiyorum dikkat ettiniz mi çocukların elleri ve ayakları buz gibi olur ama şuan elleri ve ayaklarıda yanıyor ben o yüzden merak ettim soru sordum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
25 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra2551 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 52 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aynurka (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
12 cevap 239 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,523 soru

12,420,009 cevap

45,177 kullanıcı

Kategoriler

...