+1 oy
86 göst.
Aile kategorisinde (496 puan) tarafından
İki aya yakındır ailemin yanındayım yarın eşim gelip beni alıcak.Normalde barışmayı asla düşünmezdim ama hamileyim.Babam kız ve erkek kardeşim gitmemi istemiyo güvenmiyolar annem de hamile olduğum için gitmem gerektiğini söylüyor.Zaman azaldıkça beni panik sardı korkuyorum gitmek istemiyorum.Eşimin genel olarak bi öfke problemi var herşeyi yanlış anlayan biri onunla iletişim kurarken çok zorlanıyorum.Kalbim içimdeki ses bana gitme diyo.O bana yaptıklarından pişman biliyorum bnle konuşurken bile ağlıyor ama ben unutamıyorum yaşadıklarımı.Gece uyuyamadım hala uyuyamıyorum da düşünmekten.Ağlamam geliyor sürekli bilmiyorum ne yapacağımı

2 Cevaplar

+3 oy
(1,763 puan) tarafından
İnşallah ahlağı o kadar güzelleşir ki sana bu günleri hiç hatırlatmaz. Rabbim içini ferahlatsın güzel bir yuvada olabilmenizi nasip etsin ❤️
(496 puan) tarafından
Ne güzel dua etmişsiniz♥️
Allah razı olsun teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
+1 oy
(2,896 puan) tarafından
Canım bence 1 şans vermelisin ..bak ne güzel ailen arkanda eger bir sorun olursa geri gidersin ..kendisi pisman olmustur inşallah.. inşallah her sey güzel olur
(496 puan) tarafından
İçimdeki korkuyu tarif edemiyorum biliyorum pişman ama hamile halimle bana yaşattıklarını acilde olduğum anları çığlıklarımı hiçbirini unutamıyorum ben
(2,896 puan) tarafından
Onlar unutulmaz canım kolay kolay malesef ..hamilelikte esim 1 kere kalbimi kirmisti sinir krizi gecirmistim ..hala unutamiyorum kalbimin bir yerinde hep duruyor.
Hamilelikte yapilan haksizliklar ozellikle unutulmuyor malesef
(2,896 puan) tarafından
Onlar unutulmaz canım kolay kolay malesef ..hamilelikte esim 1 kere kalbimi kirmisti sinir krizi gecirmistim ..hala unutamiyorum kalbimin bir yerinde hep duruyor.
Hamilelikte yapilan haksizliklar ozellikle  unutulmuyor malesef ki
(496 puan) tarafından
Az önce sana yazarken bile ağlayarak yazdım aklıma geldikçe engel olamıyorum ağlamama keşke sadece kalbimi kırsaydı...
(2,896 puan) tarafından
Ah kıyamam. .cok zor.. eğer yine üzecek se seni gitme degmez gitmene
(496 puan) tarafından
Annem işte... baskı kuruyor yarın bigün karnım büyücek babamın yanında ayıpmış bizde ayıp böyle şeyler.
(2,896 puan) tarafından
O zaman git bir sanss ver gördün yok olmuyor üzmene degmez kendini gel ..bebegine zarar verme

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Npp (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 77 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Busraay (389 puan) tarafından soruldu