0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

image

ben geldimmmmm adetim gecikti 10 gundur gelmiyo bugun test yaptim negatif acaba varmidir yokmudur bu testte dogruluk payi ne basina gelen varmi

3 Cevaplar

0 oy
(3,631 puan) tarafından
Başka denesene canım bazilari bozuk oluyor benimde. 5 gün gecikti dedimki düzensiz ümitlenmek istemiyorum bekleyecem bu ay sonuna kadar 
(66 puan) tarafından
Surekli umitlenip bosa cikmak yoruyor :(
(3,631 puan) tarafından
Evet yaklaşık bir yıldır olmuyor geçen aylardada kimyasal yaşadım ondada supriz yapmistim bide eşime kızıma öğrendim nasıl sevindiler ama malesef ki kimyasal oldu bu sefer emin olmak istiyorum
(66 puan) tarafından
Anladim canim rabbim seninde tum bekleyenlerinde gonlune gore versin insAllah
(3,631 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından
Benim 11. Günde çizgi çıktı kaset test al dene bir daha 
(66 puan) tarafından
Gercektenmi silikmiydi çizgi netmiydi
(339 puan) tarafından
Silikti bide canım tamda o gün kan vermiştim niye adet olmuyorum diye 3. Ve 7. Günde test yaptım negatif çıktı 10. Günde kan verdim 11. Günde silik çizgi çıktı sonraki günde betayı gördüm zaten.
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Canım düğün oldu mu paylaştın mı? Hayırlı olsun :) testi anlayamadım kusura yaa Allah gönlüne göre versin <3

(66 puan) tarafından
Evet canim oldu düğün videosu daha gelemdi ya ama bi postta dış çekim fotolarini koyarim :)) test negatif bugün geldi adet :(
(1,372 puan) tarafından
Mutluluklar dilerim canım benim :) çok merak ediyorum valla yakın olsa düğüne de gelirdim :)  hayırlısı inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsin :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 418 göst.

409,934 soru

12,325,501 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...