0 oy
116 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (111 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar çok ince saçlarım var ve uzamiyor.Benim çocukken çok güzel saçlarım vardı gür ve baya uzundu sonra biri dediki saçlarını kestir boyun daha fazla uzar dedi çocukluk aklıyla annemden gizli saçlarımı kestim ögün bugündür saçlarım uzamıyor gittikçe cansızlasti yaklaşık 10 yıldır saçım hâlâ omuzlarımda ve çok cansız.Saçımın eski halini çok özlüyorum ne yapsam uzatmak ve güreştirmek için sizin varmı tarifleriniz falan 

7 Cevaplar

+1 oy
(547 puan) tarafından
Saç kesim.gunlerini araştır ve makası iyi olan bir kuaföre kestir 
(111 puan) tarafından
Hayatımda hiç kuaföre gitmedim ama artık bu saçlara el atmam lazım inşallah gidecem bugün açık bir yer bulabilirsem:))
-Reklam-
0 oy
(3,451 puan) tarafından
Hayatım boyunca hic uzun saclarim olmamisti..6 ay önce şampuan ve sac uzatan krem kullanmaaya basladım ..6 ayda hic uzamadigi kadar uzandi.
(111 puan) tarafından
Hangi şampuan canım rica etsem diyebilir misin
(3,451 puan) tarafından
Siberian dan almiatim ben canim izmini hatirlamiyorum ..azerbaycandan..turkiyede o sirket varmi bilemiyorum ..ama varsa mutlaka al cok iyi
(111 puan) tarafından
Tamam canım araştıracam çok teşekkür ederim
(547 puan) tarafından
Aa ben de bakayım deli gibi uzasın istiyorum
0 oy
(111 puan) tarafından
Yardımcı olabilecek varmı?
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Benimde saçlarım belime yaklaşmadan duruyor uzamiyo ama ben nasil omuz izasinda keseyim direk uzuyo ve uzun bi süre belime yakın duruyo aşağı gitmiyor :/ ama gün gün gurlesiyor çoğalıyor baya canlı bi sacim var ama işte bende çözemedim kardeşimin saclari yere degiyo o derece uzatmış 
(111 puan) tarafından
Ya benimde kardeşlerimin hepsi maşallah saçılari bir güzel ama ben neden böyle oldum anlamıyorum
0 oy
(8,829 puan) tarafından
Saclarin küsmüş canım 

Bir kuaföre gidip azda olsa kestir 
(111 puan) tarafından
Evet herkes bana bunu diyor:(
Hayatımda hiç kuaföre gitmedim ama artık bu saçlara el atmam lazım inşallah gidecem bugün açık bir yer bulabilirsem:))
(8,829 puan) tarafından
Çünkü seneler önce ben yaptım aynı hatayı uzamadi saçlarım bir türlü sac boyamaya gittim oradaki kadın kesimmi biraz dedi uzar dedi gerçekten uzadı saçlarıma yetişti o kısım

Bir git uçtan kırık niyetine aldır
0 oy
tarafından
Düzenli uçlarından kestirmek çok faydalı ama her kuaförün eli farklı. Benimde uzun yıllarca uzamadi geçen sene kuaföre gitmiştim eli makası çok iyiymiş saçlarım fışkırdı resmen. Vitamin değerlerine baktır hem icten hem dıştan vitamin destek yapman lazım. Hindistan cevizi yağının faydasını gördüm ben. Arada bir sürerim bir kaç saat bekletir banyo yaparim. Papatya suyu çok sürerim o da besler ve rengi ışıl ışıl oluyor. Kiziminda saçlarını kazıdım. Şimdi ona da kullanıyorum hindistan cevizi yağı ve papatya suyu. Üç haftada baya uzadı 
(111 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm deneyeyim bende
0 oy
(741 puan) tarafından
Dax Supergo var çok güzel işe yarıyor bu konuda saç yağı sürüp yatar sabah yıkarsınız baya fayda eder birde vitaminlerinize baktırın bence vitamin ve kan durumu saç ve tırnakları çok etkiliyor 
(111 puan) tarafından
Bende var Dax ama öylece duruyor ama kullaacam her gün siz her gün mü kullanıyorsunuz. Acaba
(741 puan) tarafından
Ben düğünümden önce haftada 2 kullandım banyodan çıkınca da saçıma çörek otu yağı sürüyordum uçlarına çok faydasını gördüm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 310 göst.
18 Ocak 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Sibeeell (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.
0 oy
12 cevap 201 göst.

403,365 soru

12,082,120 cevap

36,357 kullanıcı

...