0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (1,812 puan) tarafından
Karaca vantuz dikey Süpürge mi 

Yoksa normal kablolu olan mi kızlar

Dikey Süpürge kullanan varsa avantajı ve dezavantajı nedir ? 

Yazar mısınız ♥️

3 Cevaplar

0 oy
(1,002 puan) tarafından
Dikey süpürgenin avantajı çok tavsiye de ederim ama Karaca'nın dikeyini tavsiye etmem ben kablolusunu kullanıyorum vantuz çok memnunum ama o zaman yanında dikey verdiler hiç memnun kalmadım değiştirdim şimdi belki daha iyi yapmışlardır bilmiyorum ama bütçe varsa Philips Xiaomi LG vs dikey süpürge konusunda daha iyi markalara bakın derim 
(1,812 puan) tarafından
Evet bende vantuzun kablolu modelini istiyorum tam olarak hangi modelini kullanıyorsan cnm bı kaç modeli varda
(1,812 puan) tarafından
O yüzden pek sıcak bakmıyorum sarjliya cnm yetmezse diye
(1,002 puan) tarafından
V8 olanı kullanıyorum ben çok memnunum 2019 da almıştım üzerine başka model çıktı mı pek takip etmedim ama tavsiye ederim V8 modelini ben senelerdir hiç sorun yaşamadım üzerine süpürge tanımam çekim konusunda
(157 puan) tarafından
Evet senin eve yetmeyebilir. Aslinda sarjlilar daha cok gunluk temizlik icin gibi dusunebilirsin. Ben dip köse detayli girdigimde philips marathon ultimate var onu kullaniyorum cok memnunum
(1,812 puan) tarafından
Ozmn kbalolu olana bakayım ben
-Reklam-
0 oy
(198 puan) tarafından
Ben dikey olarak Fantom kullanıyorum kablosuda uzun hemen elimin altında çok kolaylık sağlıyor ve çekim gücü efsane ♥️
(1,812 puan) tarafından
Kız Fantom bende de var hiç memnun değilim
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Ben bosch şarjlı süpürge aldım yaklaşık 6 aydır kablolunun yüzüne bakmıyorum böyle bi rahatlık yok tek pişmanlığım daha önce almamış olmam :) 

(1,812 puan) tarafından
Peki turbo modda kaç dakika sürüyor temizlik
(1,880 puan) tarafından
Turboda 20 dk falan bi evi ucu ucuna süpürüyorum ama normal modda kullanıyorum genelde oda gayet iyi çekiyor. Turboya gerek kalmıyo. Öyle 40 dk çalışır hiç şarja takmadan
(1,812 puan) tarafından
Anladım cnm evine yetiyo demek ki benim evim 230 mtrkre yeter mi tek seferde sence
(1,880 puan) tarafından
Kız maşallah ne evmiş :D düşük modda yeter zaten çekimi çok iyi turboya gerek kalmıyor
(1,812 puan) tarafından
Hiç sorma cnm ya pismnaim bu eve geldiğimde ama yapacak bisy yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
18 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
8 cevap 288 göst.