0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (791 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim küçük ve süpürge sesinden inanılmaz korkuyor bazen bir haftayı buluyor evi supuremiyorum. Bu durum aetik canımı çok sıkmaya başladı alismadi bir türlü sesine. 

Benim çok bütçem yok aylardır satış yapıyorum zar zor 7-8 bin biriktirdim. Eşim süpürge almak istemediği için destek olmuyor tabi. 

Sizce şarjlı dikey Süpürge mi yoksa robot süpürge mi? Lütfen kullananlar yorum yapsin artıları nedir eksileri nedir? Birde hangi markayı önerirsiniz?

8 Cevaplar

+1 oy
(662 puan) tarafından
ikisinin yeri ayrı bence... ama ben klasik süpürgemin yanına çocuktan sonra robot aldım. süpürmeye vaktim olmuyor diye. gayet kullanışlı
(791 puan) tarafından
Ya kaç gündür deneme amaçlı karnımın süpürgesini getirdim robot süpürge açıkçası güzel temizliyor ama işte evin konumunu girmediğimiz için mi bilmiyorum ama sürekli aynı yerleri temizliyor
(662 puan) tarafından
haritalandırması iyi değildir. yeniden haritalandırma yapıp öyle deneyin. bide tüğlü halınız varsa haritalandırma yaparken kaldırın. süpürme zamanında tanır ama harita zamanında kafası karışıyor.
(791 puan) tarafından
Haritalandırma yapmadık çünkü evde wi-fi yoktu
önce (662 puan) tarafından
ondan olmamıştır o
-Reklam-
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Ben supurmeyeyim oturayim dersen robot ben supureyim dersen şarjlı ikisinin kullanımı çok farklı 
(791 puan) tarafından
Zaten bir sürü sorumluluğumuz var en azından birini başkası yapsin :d
önce (4,151 puan) tarafından
O zaman robot canım
önce (791 puan) tarafından
Önerebilecegin bir marka var mı peki
önce (4,151 puan) tarafından
Bende Xiaomi s10+ var memnunum
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Robot gunluk temizlik icin ideal, dip kose temizlik bekleme, ama silme süpürme işini görüyor, halilarin puskullerine takılabilir uzunsa, birde enginli yuksekli motifli halin varsa onu cok iyi supurmuyor. Robotun temizlemesi ici. Evin derli toplu olmasi lazim birde supuruken takilmamasi icin.

Dikeyi haftada 1 veya 2 kullanıyorum, buyuk temizlikte veya köşelerde. Yani ikiside is görüyor.
(791 puan) tarafından
İkisini de alaşım var ama param yok:D
önce (2,248 puan) tarafından
Bencecocugun kucukken robota yönel :) insaAllah ilerde de dikey alırsın
Bence de ya onca iş yapıyoruz süpürgeyi de robot yapiversin :D inşeAllah hayırlısı ile
0 oy
(1,520 puan) tarafından
Ben şarjlı dikey süpürge kullanıyorum cok memnunum, bütün evi pratik şekilde belim agrımadan süpürüyorum kablolu süpürgede belim agrıyordu, çocuklu oldugum icinde cok iyi oldu koltuğa kenara köşeye bişeyler dökünce hemen pratikce alıp süpürmek kolay oluyor, ama robot süpürge engellere takılır perdelere halılara dolanır bütün evi ona göre organize etmek lazım her yerde oyuncak var nasıl süpürecek rahatca, anca iki kişi olacaksınız cocuk olmayacak o zaman robot süpürge belki olabilir, ama ben şarjlı iyiki diyorum
(791 puan) tarafından
Ya tabii ki dikey süpürge de çok avantajı var ama onunla süpürünce de mecburen her şeyi toplamak lazım yani oyuncak vesaire
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Ikisini de kullaniyorum. Dik supurge anlik dokulmede vs iyi ama robot supurge gunluk supurme yapiyo evi. Yani normal kablolu supurgen var ama soyle gunluk supursun istiyosan robot supurge iyi gercekten. Ben mesela haftada 2 gun robotla supuruyosam 1 gun supurgeyle kendim supuruyorum dip kose.
(791 puan) tarafından
Ya büyük bir süpürgem var ama işte sesi çok yüksek olduğu için bebeğim korkuyor o yüzden günü temizleyecek bir şey arıyorum
önce (3,997 puan) tarafından
O zaman robot supurge kesinlikle.
0 oy
önce (4,950 puan) tarafından
İkisi de bence
O kadar param yok :D
0 oy
önce (338 puan) tarafından

Cali süpürgesi :D

Bence de en güzeli :D
0 oy
önce (6,494 puan) tarafından
Normal kablolu süpürgen varsa robot al günlük çalıştır vaktin artacak çocuğuna zaman ayıracaksın haftada 1 ise normal süpürge ile sil süpür yap tamamdır

3 çocukla robot benim için büyük kurtarıcı oldu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 260 göst.
0 oy
7 cevap 186 göst.
0 oy
5 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
12 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,410 puan) tarafından soruldu

405,554 soru