+11 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından

image

Teyzoşlar manzaramın güzelliğine bakar mısınız Rabb'im hepimize hayırlı dinine imanına düşkün evlatlar nasip etsin inşallah çok hevesliler benle Birlikte onalrda abdest alıyor sbah hariç 

17 Cevaplar

+1 oy
(5,915 puan) tarafından

Maşallah 

Nazar değmesin 

(162 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun ❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(1,424 puan) tarafından

Maşallah barekAllah <3

Daha nice çocuklar nice gençleri böyle görmeyi nasip etsin mevlam. ...

Benim çocuklarımı da 

Amin <3

(162 puan) tarafından
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım ❤️ ben bı söz okumuştum o beni çok etkiledi yaşlılar ölüm korkusundan gençler Allah sevgisinden iman ederlermis doğruluk payı nedir bilemiyorum ama beni etkiledi ve çocuklarım küçükten böyle alıştırmak  yetiştirmek istiyorum
(1,424 puan) tarafından
Bencede nokta atışı
+1 oy
(2,031 puan) tarafından
Maşallah rabbim daim etsin ♥️
(162 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım ❤️
+1 oy
(3,462 puan) tarafından
İnşallah benim kızımda ilerde böyle olur.. masallah canim ♥️
(162 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️ inşallah ne görürse onu yapıyorlar namaz kılacan zamn hadi kızım namaz kılalım dersin sevdirerek yapmak da önemli mesela kızım yazma takmaya çok hevesli diyorum kılarsan sanada takarım kuran okurken de aynı şekilde ben okuyorum elimden çekip yirtmasin diye onlarada dua öğretiyorum
+1 oy
(1,179 puan) tarafından
Maşallah rabbim hebimizde nasip etsin 
(162 puan) tarafından
Amin inşallah namaz huzur gerçekten insan kendini kuş gibi hissediyor Rabb'im herkese nasıp etsin
0 oy
(856 puan) tarafından
Oyy maşallah Allah nazarlardan korusun 
(162 puan) tarafından
Amin inşallah teyzesi Allah razı olsun canım ❤️❤️
0 oy
(2,756 puan) tarafından
Oyy maşaAllah barekallah ❤çocuk ailenin aynasıdır ne guzel yetiştirmişsin Rabb'im dâim etsin ❣️
(162 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim ne görürlerse onu yapıyorlar ilahi öğrendiler döne döne söylüyorlar Mevlana gibi şimdi dua öğretiyorum küçükler diyemi bilmiyorum ezberleri çok kuvvetli bı iki defa dinlesin öğreniyorlar
(2,756 puan) tarafından
Ne verırsen onu alırlar emin ol benım çocuklar da öyle kuran kursuna gönderme şansın varsa kesinlikle gönder canım
(162 puan) tarafından
Kur'an kursu 500 TL ama okulu da aynı oğlum 5 e girmek üzere iksiinide kabul ettiler kuran kursuna ama maalesef gönderecek durumumuz yok eşim eskici bende ona yardım ediyorum elimden gelince ben öğretiyorum ama oğlumu 1 2 ay da olsa göndermek isterdim komşum da kaç defa kuran kursuna gönder dedi hem sosyallesir hem biseyler öğrenir dedi
(2,756 puan) tarafından
Biliyorum canım durumunu aslında hocalarla konuşsan belkı bır şekilde kabul ederler
(162 puan) tarafından
İndirim yaparız biraz siz camiye gelin dediler oradaki hocayla görüşün dedi de daha kısmet olmadı gitmek
0 oy
(882 puan) tarafından
Oy maşallah rabbim daim imanlı eylesin
(162 puan) tarafından
Aminnn inşallah tek istedim şey Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(668 puan) tarafından

Maşallah canım :)

(162 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun ❤️
0 oy
(142 puan) tarafından
Yaa masaallah ne kadar güzeller Rabbim muhafaza eylesin güzel ömürleri olsun inşaallah
(162 puan) tarafından
Amin amin inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
(1,356 puan) tarafından
Kuzuların kalbinizi severim sizin banada dua edin sizin gibi miniklerimiz olsun
(162 puan) tarafından
Ben tanıdım tanımadım herkese ediyorum Kimin duası kabul olur Rabb'im bilir Rabb'im hayırlı evlat nasip etsin hayırlısıyla inşallah kafana takma canım takınca da etkiliyor
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Maşallah benim kızda namaz kılarken ancak sırtıma çıksın 16 aylık Rabbim daim etsin namazlarını 
(162 puan) tarafından
Önce ben abdest alıyorum ya cocukalr bağırıyor anne benide bekle bende abdest alacam diye benim oğlan çok güzel kılıyor kızda belim çıkıp çıkıp iniyor oğlumda çıkıyordu büyüdükçe alıştı her cuma camiye gidiyor
(4,405 puan) tarafından
Çocuğunu nasıl yetiştirirsen öyle büyüler olması gerekende budur bende  namaz kılarken kızımı yanıma alırım benimki biraz küçüktür oda sadece kafasinj yere koymaya çalışıyor
(162 puan) tarafından
Oyy maşallah minnoşa Olsun annesi baya küçük daha büyüdükçe daha da alışır daha da heveslenir kılarken önünde yanında kıl ki hevesi gitmesin minnoşun benimkiler çoraplara kadar çıkarıyor abdest alacak diye
(4,405 puan) tarafından
Maşallah cnm
0 oy
(9,500 puan) tarafından
Gerçekten güzel manzara maşallah
(162 puan) tarafından
Demi teyzoş Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah ömürleri boyunca hep Allah yolunda olurlar inşallah ❤️
(162 puan) tarafından
amin bacım inşallah hepimizin evladi Rabbimin Yolunda olsun ❤️ Allah razı olsun
(1,377 puan) tarafından
Amin amin amin ecmain kardeşim benim ❤️
0 oy
(2,028 puan) tarafından

Maşallah Rabbim daim etsin<3

(162 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun ❤️
0 oy
(548 puan) tarafından
MaşaAllâh lâ havle vela kuvvete illa billâh 
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allahım razı olsun teyzesi ❤️
0 oy
(57 puan) tarafından
Maşallah Maşallah 
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 259 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 243 göst.
7 Nisan 2021 Aile kategorisinde Kezban94 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde orbanesara (1,802 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde orbanesara (1,802 puan) tarafından soruldu

403,376 soru

12,083,233 cevap

36,360 kullanıcı