+1 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (7,220 puan) tarafından

Eşimle bunu tartışıyoruz sabahtan beri de :D

Ben hiç sevmiyorum düğünleri çok yakın olmazsa gitmiyorum eşim de kızıyor beni yalnız bırakıyorsun diye ama 3 gün düğün sabah başlıyor akşam geç saatlere kadar çocukla zor oluyor havalarda serinledi bende gitmiyorum kırıldı çıktı evden ben bekar miyim ailemle gitmek istiyorum vs vs çocuğu yeni topladim daha bidaha dağıtmak istemiyorum sende hastasın daha sonra bir gün gidip evlerinde hediyelerini verelim dedim ama kırıldı ay napim sevmiyorum düğünleri hiç gidesim gelmiyor :woot:

28 Cevaplar

+3 oy
(122,344 puan) tarafından
o anki ruh halime bagli bazen severim bazen sevmem şuan ne seviyom ne sevmiyom ☺️
(122,344 puan) tarafından
3 gub dugun nasi oluyo nasi dayaniyo millet
(7,220 puan) tarafından
Ben sevmiyorum ya saatlerce sürüyor falan bana göre değil :D
(7,220 puan) tarafından
Valla dayaniyorlar görsen halaydan hiç çıkmıyorlar deli gibi oynuyorlar
-Reklam-
+2 oy
(856 puan) tarafından
Bence git canım ya değişiklik olur senin için de. 

Ben düğünleri seviyorum. Yakınlarımın düğünlerine gidiyoruz eşimle. Uzak akraba düğünleri sevmiyorum 
(7,220 puan) tarafından
Aşko en son gittik 20 gündür hasta çocuk bizde öyle yine aynı olur korkusu
+2 oy
(3,454 puan) tarafından
Yakın düğünü severim ben ..uzaksa pek de sevmem
(7,220 puan) tarafından
Çok yakın değil
+2 oy
(741 puan) tarafından
Ben kendi düğünümde eşimin saatine bakıp durdum bitmesine ne kadar var diye o derece sevmiyorum:)) pandemi çıktığında düğünler iptal olunca yalvardım beni evlendirin kimse yadırgamaz düğün istemiyorum diye dinletemedim başkasının düğünü olunca resmen ayaklarım geri geri gidiyor:))
(7,220 puan) tarafından
Benimde öyle valla
+2 oy
(1,390 puan) tarafından
Ben coook severim geçen komşunun düğün vardı çağırdılar ama gidemedik eşim geç çıkıyor izin alamadı ee bende bilmiyorum düğün salonu baya uzaktı yoksa yürüyerek giderdim servis flnda yoktu değişik ama yarın kuzenimin düğünü var istanbulda 2 hafta sonrada abimin düğünü var uzaktan izlemek düşüyor bana :/ oysaki halay sesi duyup yerinde durmayan ben 
(7,220 puan) tarafından
Kız niye gitmiyon abin bide
(7,669 puan) tarafından
Aha bi ortak yanımız daha bi kaç ay önce Şanlıurfaya gezmeye gitmiştik.Otelin alt katında düğün salonu vardı sesler gelince ah ahhh  dedim.Benim herif git git özlemişsindir sizin havaları dedi :D
+2 oy
(7,669 puan) tarafından
Bizim düğünleri seviyorum. Ama eşim tarafa gidince çok sıkılıyorum daral geliyor.
(7,220 puan) tarafından
Ben genel düğün sevmem ama bizimkiler saatli kına 4 5 saat salonda düğünde aynı sekilde bunların sokak düğünü saat yok bitmek bilmiyor
+2 oy
(12,031 puan) tarafından

Ay brn çok severim çokda oynarim. Ama çocuklarsiz daha cok :D

(7,220 puan) tarafından
Ben oynamayı da çok beceremem belki de ondan sevmiyorum
+2 oy
(2,029 puan) tarafından
Sevmem çok çok yakın dışında gitmem de. 
(7,220 puan) tarafından
Ay bende öyle ama kocamın ailesinden hergun 3 5 kişi evleniyor gitmiyorum diye senin eşin bizi beğenmiyor yabancı gelin olduğunu çok belli ediyor vs diyorlarmış biri de çocuklu kadın demiyor eşimde ailemi kaale almıyorsun diyip duruyor
+2 oy
(8,830 puan) tarafından
Önceden seviyorum uzun zamandır çok yakın olmayanlara katılmıyorum sadece kuzenlerime katılıyorum 

Yarın bir nişan haftaya kına var bizde düğünlerde oynanmiyor kınada oynarız bizz
(7,220 puan) tarafından
Bizimde kısmen öyle
+2 oy
(232 puan) tarafından
İlla alşama kadar kalınmalı mı canım bilmediğimden soruyorum 1 saat takılıp dönemezmisiniz. Bu konuda eşin haklı çünkü ailesini yanında istiyo benim eşim de bensiz kendi ailesine bile gitmez
(7,220 puan) tarafından
Öyle olunca düğün sahipleri kızıyor eşimde durmak istiyor
+2 oy
(5,894 puan) tarafından

Düğünleri severim ama şu silah atma olayından dolayı gitmekten çekiniyorum 

(7,220 puan) tarafından
Hala varmı silah atan burda yasak
(5,894 puan) tarafından
Atıyorlar burda maalesef
+2 oy
(2,755 puan) tarafından
Sevdiğim birinin olunca ortamda güzel olunca seviyorum dayımın oglunun düğünü oldu saat nasıl geçti anlamadım bile öyle bir kaptırmışım ki kendimi oynamaya ☺kızda akrabaydı onun kınasıydı çünkü erkeklı kadınlı düğünde kesinlikle oynamam feracemi dahi çıkarmam 
(7,220 puan) tarafından
Bizim kına kadınlar arası olur düğün karışık ama erkek kadın ayrı oynar
(2,755 puan) tarafından
Bizde de kına ayrı olur ama düğün malesef karışık oluyo durumu olan ayrı ayrı yapar
+2 oy
(1,750 puan) tarafından

Valla çok severim giderim de tanıdık olduktan sonra :)

(7,220 puan) tarafından
Ben eşimin ailesini doğru düzgün tanımıyorum
+2 oy
(668 puan) tarafından

Ne severim ne sevmem karışık :)

(7,220 puan) tarafından
☺️☺️☺️❤️❤️❤️
+2 oy
(3,398 puan) tarafından

O konuda eşimden Allah razı olsun oda sevmez bende sevmem akraba düğünlerine bile katılmayiz 

(7,220 puan) tarafından
Biz gitmezsek bizede gelmezler mantığı burdaki de
(3,398 puan) tarafından
Bizim ve eşimin tarafındada var o mantık eşimde de vardı kandırdım zamanla
+2 oy
(9,495 puan) tarafından
Ben çok severim Bir de rahat oynayabileceğim bir düğünse tanıdık falan o bayılırım
(7,220 puan) tarafından
Oynamıyorum ben belki de ondan sıkılıyorum
+2 oy
(4,554 puan) tarafından
Sevip sevmemek değil davet edildiysem eşimle birlikte giderim takı törenine katılıp eve gelirim eşiniz haklı bu konuda
(7,220 puan) tarafından
Çocuğum küçük hasta oluyor
+2 oy
(494 puan) tarafından
Ben seviyorum.  Dün gittim bu gunde gidicem yarinda gidicem sjsjsjjs
(7,220 puan) tarafından
Kinalarin düğünlerin aranan yüzü:D
+2 oy
(1,339 puan) tarafından

Akşam eşinin gönlünü alırsın canısı :)

Allah'tan bende eşimde düğün sevmiyoruz kız erkek karışık ve akraba düğünü ise eşim gider takıyı takar ayıp olmasın diye bir saat oturur kalkar ama kız erkek ayrı çalgısiz ise birlikte gider takımızi takar biraz oturur kalkarız 

(7,220 puan) tarafından
Arabayı yikamaya gitmiş geri geldi aşko gitmemiş ki :D
(1,339 puan) tarafından
Hee iyi bakalım canısı :)
+2 oy
(2,027 puan) tarafından

Ben düğün değil hiç bir yere gidesim gelmiyor :'(

(7,220 puan) tarafından
Çocuktan sonra benimde çocukla dışarı çıkmak zulüm

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 439 göst.