0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından
Kızlar o kadar özel gün askerlik doğum hastalık derken kayinvalidem gil hiç aramadı ailemi. Onlar gelince de hiç inmezler hep benm çağırmami bekliyorlar.  Ailem 2 ay sonra yine geldiler bana ama bu sefer icimden onlari çağırmak gram geçmiyor niye kendileri anne baba da benimkiler değil mi..? 

Kaynanam sağda solda oğlumun parasini anca sağda solda yedirip bize gelince eli cebine girmjyor diyor . Daha geçen dört dortuluk ağırladim . Ondan önce dışarıda yemek yedirdum. Eşim gitti telefon aldı eşim tost makinesi aldı. Babamın kredilerini ödedi ama sorsan eşim hayırsız.  Bu arada eski postlara da bakın beni daha iyi anlarsınız 

Oglumu kaynanası kendi tarafına çekti diyor. Bazı şeyler karşılıksız olmaz dimi. 

Iyilik görürsün iyilik edersin. Sen oğlun zor durumda iken affedersiniz a.gzina s.icmadigi kaldı annem el uzatıyor ama annem yine kötü oluyor.  Bakın dün geldiler ailem kaynanamın da haberi var aşağı inmediler. Kayınpeder babam varligini bile bile bugün işe gitti (kendi  isi).

Siz olsaniz ne yaparsınız 

8 Cevaplar

0 oy
(653 puan) tarafından
Siz uzağa taşınmamışmıydınız ben mi yanlış hatırlıyorum 
(1,070 puan) tarafından
Yok askim yaa ne taşınması bence başka biri ile karistirdim ben aile binasında olan nehir garip nehir
(653 puan) tarafından
Bi nehir vardı oda böyle eş ailesinden dertliydi onla karıştırdım sanırım pardon canım darısı başına inşallah en iyi eş ailesi de olsa uzakta güzel ☺️
-Reklam-
0 oy
(4,882 puan) tarafından
Daha iyi kendi ailenle başbaşa oturun onlarin yanında zaten rahat edemezsiniz ki 
(1,070 puan) tarafından
Yanlarında rahat etmek veya etmemek değilde bacı hiç sahip gelmiyorlar o zoruma gidiyor
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Yerinizde olsam Mesafemi korur.Ailem gelince asla çağırmam umrumda da olmazlar
(1,070 puan) tarafından
Öyle yapacağım artık
0 oy
(928 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben hicbiryle gorusmeyip kafamı sağlam tutuyorum yoksa çıldırmamak elde degil
(1,070 puan) tarafından
Valla en güzeli diğer türlü akil alası iş olası değil
0 oy
tarafından
Merhaba canım ben de hemen hemen yaklaşık durumlardayım o yüzden kayınvalidemle aramlara bayağı ağır bir mesafe koydum herkes haddini bilecek eğer sen oğlunun yanında duramıyorsan oğlunun evine de oğluna da karışamazsın
(1,070 puan) tarafından
Yok canım o karışma hakkını hep bulur kendinde
0 oy
(1,657 puan) tarafından
En iyisi sen arana mesafe koy ne demek senin ailen gelince bilerek gelmiyorlar o zaman sende bir daha çağırma evine çat kapı gelirlerse de açma kapıyı terbiyesizlikten başka bişey değil 
(1,070 puan) tarafından
Işte bende buna kızıyorum sahip geldikleri yok adam yerime koydukları yok ama nehir bir iş güç yapmasın aman nasıl kötü
(1,657 puan) tarafından
Valla olman gerekiyorsa da kötü ol gerçekten nasıl terbiyesiz insanlar kaynana değiller mi hepsi aynı bunların
0 oy
(12,779 puan) tarafından

Aşko Kaynanalara ne yaparsan yap yaranamazsin ailenden de uzak tut kendinde mesafeni koy ben gitmiyorum bayadir aramıyorum da dün gittik kedi gibi olmuş yemeği kendi yaptı bualsiga kendi girdi önceden olsa kalk bakalım gelin yap yemeğimizi yemeği yer çekilirdi baş köşeye şimdi baktı ki gelmiyor mesafeyi koydu paşa paşa yapıyor sende uzak dur görme duyma kafan rahat olsun 

(1,070 puan) tarafından
Bu saatten sonra öyle valla
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Gelmesinler daha iyi:)
(1,070 puan) tarafından
Insan üzülüyor gelmelerine değil de ailemi hiçe saymalarini

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 316 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
29 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bir anne sevgisi (0 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,260 cevap

42,268 kullanıcı

Kategoriler

...