0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Üçüncü sezaryen zor diyorlar 2 ay kaldı doğuma vala korkuyorum ya bide kanunide olucam akşam gtcem hemen alirlarmi sezaryana yoksa o gece bekletirlermi

5 Cevaplar

0 oy
(5,992 puan) tarafından
Kuzu her doğum bir olmadığı gibi her sezeryanda bir değil bazıları 1 çok kötü geçerken bazıları farkında bile değil sende korkutma kendini herşeyin hayırlısı inşallah sen sadece sezeryandan sonra kendine dikkat etmeye bak kış ayına denk gelecek enfeksiyon vs kapmamaya bak
(22 puan) tarafından
Haklısın ne blim korkuyorum da acaba gece gitsem sabaha kadr bekletirlermi ya çocuklarım var onları uyutup öyle gideyim diyorum
(5,992 puan) tarafından
Canım zaten doktor sana belirli bir gün ve saat verecek o şekilde gidip yatışın yapılacak
(22 puan) tarafından
Biliyorum bnde öyle olduğunu bnde dyorum günüm geldiğinde gece gdim çocuklarım için hem uyurlar hem yol uzun
(5,992 puan) tarafından
Ha o zaman uzaksa öyle yaparsın
(249 puan) tarafından
Şu saatte gelin diye söylüyorlar zaten o anda acil hasta yolsa sizi alıyorlar
-Reklam-
0 oy
(386 puan) tarafından
Kanunide mi ay inşallah bitane doktor var ona denk gelirsiniz 
(22 puan) tarafından
Vala bilmiyorum ya
0 oy
(1,743 puan) tarafından
3. Sezeryanı bilmiyorum da beni de en çok ikincisi için korkutuyorlar ilkinin 10 katı acı çekiyorsun diyorlar senin ikinci nasıldı 
(22 puan) tarafından
Belden öldüm işte ikisinide şimdi bende kompile istiycem ya insalh yaparlar
(1,743 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah benim bir kızım var birde oğlum olsun isterim ondan sonra da istemem zaten
(1,743 puan) tarafından
Yaparlar illaki bende spinal oldum sadece omuzlarım kaskatı olduğu için yürüyemiyordum ona da sıcak su torbası alıp  koymayı düşünüyorum
(22 puan) tarafından
Sonta da çok acı veriyor ya
(1,743 puan) tarafından
Bana o kadar acı vermedi ya ben sancıyla alındım sezeryane belki o yüzdendir bilemem
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Canım benim ikinci daha zor geldi birde tektim ondan mıdır nedir bir ay oldu yeni yeni kendime gelmiş hissediyorum. Vede ben 7 aylıkken salgına yakalandim doğuma kadar atlatamadim boyun terlemesi ağrıması ve boğaz enfeksiyonu vardi doğumdan sonra geçmemişti üstüne bir de kızım dışarıdan grip getirdi bana ve bebeğe bulaştı neyseki bı kaç gün içinde grip geçti. Ama hâlâ biraz gidip gelince bel ağrısı oluyo dikişlerim sizliyo. Üçüncüye karar vermek için üstünden çok çok zaman geçmiş olması lazım. Sana da Allah kolaylık versin herşeyin ilacı sabır ve zaman diyorum Rabbim kurtarsın 
0 oy
(186 puan) tarafından
Valla gözünü korkutmak gibi olmasın ama 1'i zordu 2side zor 3üde haliyle zor olur canım. Ama bu tabiki kişiden kişiye değişiyor. İnşallah seninki ilkinden çok daha rahat ve kolay geçer 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 218 göst.
0 oy
3 cevap 223 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 504 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 537 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masall (7 puan) tarafından soruldu