0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
belimde ağrılar var yaklaşık 1 saattir bacaklarıma vurdu sıcak su tuttum belime biraz rahatlim ağrı geçsin diye ama yine var bel ağrım doğum belirtisi falanmi bu

35 haftaligim

4 Cevaplar

0 oy
(1,088 puan) tarafından
Çarşamba günü  belim çok ağrıyordu. Ne otura biliyordum nede Uzanabiliyorum. Şekilden şekile girdim gün boyu. Ertesi günü acile gittim nst de sancım çıktı. Şu an yakın takibe alındım evde dinleniyorum. 
(347 puan) tarafından
benimde kontrolüm perşembe günü bugün böyle oldum niyeyse normalde hiç ağrım sızım olmaz
(1,088 puan) tarafından
Son haftalara doğru böyle şikayetler artıyor.
-Reklam-
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Sirta vurur dogum agrisi bacaklarada yayilir en cok sirtin agriyirsa ve gecmiyo siddetlenuyorsa
(347 puan) tarafından
belimin tam ortası arada sırtıma yayiliyor ama çok değil öyle özellikle belim dediğin gibi bacaklarima vuruyor ağrı anlayamadim daha gecmedi
(1,718 puan) tarafından
Dikkat et siddetine artiyorsa dogum sancisi ola bilir
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Benim 27 28 hftalarda felaketti hep agryordu ama büyük kızımda da vardı magnezyum içtim doktor normal dyordu arkaya doğru büyüyor ondan dye magnezyum dan beridir iyim ama yine agryor valaha arada bende 36 oluyorum bu arada büyük kizidmada öyle belim ağrıyor du hep
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Sıcak su doğumu başlatma da etkili ılık su tutsaydiniz keşke 
(347 puan) tarafından
yani sıcak su derken ilik su kuzum zaten ben sıcak suyla asla normaldede banyo yapamam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 223 göst.
7 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde heygirls (834 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,836 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...