+1 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Vhdhihnkl

16 Cevaplar

+1 oy
(1,855 puan) tarafından
Yatak odanla tuvaleti de bekliyoruz sjsjjs 
(82 puan) tarafından
Mahrem onlar burda herkes paylaşıyor birsey olmuyor da ben paylaşınca mi sorun oluyor ne yapayim hep mutsuz olan şeyleri mi paylaşayım aldatıldım mi diyim dayak mi yedim diyim bazen güzel şeyler paylaşmak gerekiyor tsk ederim ayrıca hevesimi kırdığınız için rabbim kalbinizde ne varsa onu versin
tarafından
Şuan varya espri yaptığınızı mi zannediyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Ohhhh mis elleri e saglikkmm
0 oy
(6,647 puan) tarafından
Afiyet olsun kız sen önceki postada salonu atmıştın sanırım bu gidişle heryeri paylasacan galiba 

Mutfak çok ferah görünüyor güle güle oturun inşallah
(82 puan) tarafından
Tsk ederim anlayışınız için valla can sıkıntısı tayinciyiz 2 ay oldu taşınalım komşum da yok can sıkıntısından hep bunlar:))
(12,792 puan) tarafından
Bi ara burda com paylasilirdi. Biri acard8 hadi herkes salonunu atsin yada mutfagini atsin herkes atardi :)
(12,792 puan) tarafından
Çok guzel canim gule gule agiz tadiyla oturun :)
(6,647 puan) tarafından
Hadi cnm güzel olurmuş aslında herkesin ortak merakı olmuş sanırım
(12,792 puan) tarafından
Guzel seyler olurdu eskiden herkes katolirdi resim atardi. Simdi herkes oraya dusuyo buraya dusuyo diyo kimse paylasmiyo
0 oy
(2,167 puan) tarafından

image

üşüdüm  üstüme hırkamı aldim battaniye mi aldim TV bakıyorum   kız ödev yapıyor  oğlan uyuyor  koca iş çıkışı annesi gile gidicek  orda bir kaç işi varmış   afiyet olsun 
(82 puan) tarafından
Havalar baya sogudu dogalgazi açtık biz bebek var
(2,167 puan) tarafından
Bizde actik   hele sabaha karşı dha soğuk
(8,036 puan) tarafından
Sendemi akasya duragi izliyordun:D
(2,167 puan) tarafından
Evet :))))
0 oy
(4,668 puan) tarafından
Afiyet olsun canısı ve mutfağına bayıldım gerçekten, Allah içinde mutlulukla ailenle güzel yemekler pişirmeyi nasip etsin ♥️
(82 puan) tarafından
Aminn tsk ederim ama kiraciyiz başka yerden ev aldık orda oturturum diye ilçeye verdiler ordan gelen  kirayı buraya veriyoruz kader iste
(4,668 puan) tarafından
En azından başınızı soktuğunuz  bir eviniz var ve elhamdülillah ki kirayı ödeme imkanınız var buna şükür gülüm ♥️
(82 puan) tarafından
Cok şükür tabi
(4,668 puan) tarafından
Ayn öyle gülüm ve inşallah tez vakitte gönlünde ki rabbim hayırlı bir şekilde size nasip eder
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Mutfağın çok şık güle güle otur
(82 puan) tarafından
Daha güzelleri size nasip olsun
0 oy
tarafından

Annem

image

ler geldi oturuyoruz Upload failed: [object Object]

(82 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun benn gurbetteki yalnizim
(2,371 puan) tarafından
Esma boğazında teker teker dizilsin aşağı inemesin hemi canım fena tatlı cekiyo :((
tarafından
Ben supangle almıştım onu yedi. Ben şerbetli tatlı sevmiyom
0 oy
tarafından

Üst mutfak dolaplarını beğenmedim :/. ama genel olarak güzel ve beyaz :D bebeğin büyüyünce çok kafanı vuracaksın hdhsjjd ya sa çok sıkı bir anne olacaksın :) 

tarafından
Bebeğin kaç aylık
(82 puan) tarafından
5 yasinda ve 3 aylik
tarafından
Vov 2 çocuğa bu kadar açık renk mobilyalar :D valla ilki cinsiyetini bilmiyorum ama usluydu galiba 2. De inşallah uslu olur .D benim sadece konsollarım beyaz ama şu an oğlumun çizimleriyle kaplı :D eşyaların çok güzel güle güle kullan canım :)
(82 puan) tarafından
Oglum usluydu hic bir duvari masayı cizmedi çok şükür
tarafından
Maşallah :)
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Afiyet olsun
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Birsey diyecem o siyah dolaplar iz fln oluyor mu afiyet olsun
(82 puan) tarafından
Siyah değil de antrasit rengi evet su lekesi oluyor sinir oluyorum ev yaptiracaklar buna dikkat etsin
(2,371 puan) tarafından
Siyah sandım anladım cnm yok ztn ben bembeyaz yaparım evi :D benim ocak siyah silsem bile hemen toz oluyo allahtan cam olduğu için parliyo o yuxden meraktan sordum
0 oy
tarafından

Geriye yatak odası banyo tuvalet kaldı sanırım .d.d.d

(82 puan) tarafından
Neden böyle içiniz fesat burda dayak yedim aldatıldım yazsam daha mu mutlu olacaktın hevesimi kırdığınız için tsk ederim komşum.yok arkadasim.yok burda paylaştım pisman ettiniz beni Rabbim gönlünüze göre versin
tarafından
Ne alakası var canım sen beni yanlış anladın :) eşime bile gösterdim ne kadar ferah mutfağı var biz de mutfak dolaplarını böyle yaptıralım diye :))
0 oy
(48 puan) tarafından
Miss gibi çamaşır suyu kokusu geldı burnuma 

Afiyet olsun bu arada:))
(82 puan) tarafından
Tsk ederim bazen burda görüyorum temiz evleri temizlik yapasım geliyor ilham geliyor
0 oy
tarafından
Çok güzel mutfağınız ferah rabbim kendi evinizi almayı nasib etsin 
0 oy
(8,036 puan) tarafından

Afiyet olsun ne güzel mutfağınız var 

0 oy
tarafından
Afiyet olsun bacım ❤️ ❤️ 
0 oy
(13,303 puan) tarafından
Ya uzun ve temiz bir tezgah ❤️ eline sağlık canım. Benim mutfak tezgahı nispeten kısa tayin isteriz diye ev de değişmedik kaldı 5 senedir öyle 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 398 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,560 göst.
0 oy
10 cevap 781 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
1 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu