0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (827 puan) tarafından
Stres veya kaygıdan mi bilmiyorum bı bulanti halım var az önce yoldan geçerken tavuk döner yapılıyordu kokusu midemi bulandirdi halsizim enerjim yok vitamin eksikliğinden mi acaba ya

3 Cevaplar

0 oy
(7,134 puan) tarafından
Valla 1 aydan fazla oldu geçmedi benim :( hala öyleyim pazartesi sonuçları alacağım bakalım nedir 
(827 puan) tarafından
Benimde 1 aydan fazladır öyle bana da yazarmisiniz sonucu nedenmis bende sıra bulunca gidicem
(827 puan) tarafından
E nabizdan baktınız mı sonuclariniza
(7,134 puan) tarafından
E nabıza giriş yapamıyorum beceremedim. Yazarım canım.
(827 puan) tarafından
E devlet üzerindende girebiliyorsun canım tamam teşekkür  ederim
(7,134 puan) tarafından
Eşim denesin bi yapamıyorum ben
(827 puan) tarafından
Merhaba baktirdinizmi sonuclariniza gidicem diyordunuz merak ettim
(7,134 puan) tarafından
Hayır canım dün mesai öğle saatlerine kadardı doktor bakmadı öğleden sonra bakıyor sonuçlara. Bugünde resmi tatil yarına kaldı. Bende artık baktırmak istiyorum çünkü hem bulantı hem ağrı var. Gece üstüm açılmış diye şuan midem taş gibi sertleşmiş sanki
(827 puan) tarafından
B12 den supheleniyorum bende çünkü Temmuz ayında kan vermiştim B12 im düşüktu doktor hap verdi kullanamadim düşüktü çünkü 200 lerdeydi. Bence kullanmayinca çok düştü. Önce hamileyim diye düşündüm korktum test verdim ama negatif çıktı. B12 düşüklüğü sindirim sistemini çok etkiliyor gercekten benim ne zaman b12 im düşük olsa iştahsız oluyorum halsiz oluyorum canm hic bir şey yapmak istemiyor. Bı tane dil altı spreyi kullanıyorum bakalım faydası olucakmi tekrar kan vericem bende
(7,134 puan) tarafından
Bende hamilelikten korkup kan verdim b12 eksik çıktı 2 haftadır düzenli hap kullanıyorum
(827 puan) tarafından
Ben demir ve B12 eksikligine bağlıyorum bu yaşadıklarımı ama tabi kan vermek lazım kesin sonuç icin
(7,134 puan) tarafından
Sağlık ocağı doktoru da öyle demişti
(827 puan) tarafından
Sizin ferritin düşük mü sadece B12 mi düşük
(7,134 puan) tarafından
Bana sadece b12 dedi
(827 puan) tarafından
Anladım canım sonuclari alınca haber et banada merak ettim
(7,134 puan) tarafından
Tamam canım yazarım ben
(7,134 puan) tarafından
Canım doktor midede mikrop var demiş. Mide koruyucu ve hap vermiş. Şuan bile midem berbat
(827 puan) tarafından
Öylemi çok geçmiş olsun .endoskopi yaptı mı ne hapı verdi size antibiyotik tedavisi mi
(7,134 puan) tarafından
Canım benim internet bitmişti bugün fatura yenilendi anca girdim buraya
Endoskopi yapmadı kan aldı ve büyük abdest tahlili yaptı
Bir tane hap verdi sanırım mide koruyucu ama reçete okudum antibiyotik. 2 adet te şurup verdi. İsimlerini unuttum birazdan bakar yazarım
Yalnız aşırı iyi geldi mide bulantısı bitti resmen :D
(827 puan) tarafından
Öylemi çok mutlu oldum benimde mide bulantılarim azaldı bence salgindan dolayı öyle olduk. Tahlillerin temiz çıkmadimi ondan mı şurup verdi isimleri ne merak ettim birdaha olursa bende yazdirirm doktora
(7,134 puan) tarafından
Tahliller de mikrop çıktı canım. Hap largopen di şurup ise pronat canım.
-Reklam-
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Canım sen geçenlerde de böyle birşey sormuştun doktora gitmedin mi
(827 puan) tarafından
Henüz gidemedim sıra yok tek hastahane var olmadı sağlık ocağına gidicem pazartesi günü
0 oy
(188 puan) tarafından
Hepsi olabilir yada olmayada bilir. Bunun için en yakın zamanda kan tahlili yaptır canım 
(827 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun pazartesi günü sağlık ocağına gidicem dahiliyeye sıra bulamiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 118 göst.
+2 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
+2 oy
4 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,440,761 soru

23,684,399 cevap