0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (13,018 puan) tarafından
Kızlar aradan 5 sene geçince acemi oldum sanırım. 25.haftaya gireceğiz 28 de falan başlarım Allah'ın izniyle. Biraz fikir verir misiniz büyük parçalar var zaten kılık kıyafet kastım

6 Cevaplar

0 oy
(17,686 puan) tarafından
Zıbın ağız mendili kıyafetlerde üç altı aylık daha çoğunlukta ben yedek tek alt almıştım onları daha çok değiştiriyoruz diye sağlıkla gelsin inşallah  :)
(13,018 puan) tarafından
Amin canım inşallah ,zıbın bedeni kestiremedim bir de kaç tane alsam acaba :)hastane çıkışı onlu ve beşli alayım diyorum birer adet
(17,686 puan) tarafından
Ben hiç onlu almamıştım oğlumda hep beşli beşli idi ayriyeten zıbın vs aldım yenidoğanda zıbın çok lazım oluyor ama. Çocuk bir aylikken yeni doğan veya sıfır üç aylık olanlar olmamaya başlıyor o yüzden ben 3 -6 aylığı daha çok almaktan yanayım bir de .yeni doğana uygun zıbın almak lazım göbek bağı düşene kadar çok rahat oluyor
(13,018 puan) tarafından
Bu alttan çıt çıtlı olanlar rahat giyiliyor muydu balım göbeği düşmemişken hiç hatırlamıyorum ben. E bebeğe bakacağım sanırım bir bu önden iliklenenler değil mi yenidoğan
(17,686 puan) tarafından
Yandan çıtçıtlı olanlar var yenidoğana giydirmek için ya da ipli olup bağlananlar
(13,018 puan) tarafından
36 yaşında yeniden sahalarda ve acemiyim resmen :,)
(17,686 puan) tarafından
Nagiş valla bende de Bebek isteği oluşturdun :)
(13,018 puan) tarafından
Ya beraber büyütürüz balım destek oluruz birbirimize mental olarak:) hem ürkütüyor hem de sanki en başa döndüm gibi bir heyecan
(17,686 puan) tarafından
Ben oğlumda çok zorlandım gurbetteyiz eşimle dönüşümlü baktık çocuğa o yüzden çok zorlandım şimdi durumumuzu ayarlayıp biraz ücretsiz izin kullanmak istiyorum inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,266 puan) tarafından
Hastane çıkışı.  

Battaniye 

Bez ıslak mendil 

Alt değiştirme örtüsü 

Zibin pijama takımı 

Çorap patik 
(13,018 puan) tarafından
A bak alt değiştirme aklıma hiç gelmedi benim canım sağolasın
(7,266 puan) tarafından
Hayırlı dogumlar dilerim:) daha çok eksik çıkar. Ana kucagi vs
(13,018 puan) tarafından
Sağolasın balım. Onlar kızdan var ama kıyafet hiç kalmayacak şekilde dağıttım düşünmüyorum diye:)
0 oy
tarafından
Doğum yapalı 8 ay oldu 

Bol.zibin 

Emzirme önlüğü 

Alt açma 

Bez 

Pamuk altını değiştirmek için ben Islak mendil.kullanmadim.

Biberon 

Süt pompası 

Göğüs pedi 

Emzirme sütyeni 

Battaniye patik 

Çorap 

Tulum uykuda giydirmek için ben giydiriyordum soğuk girmiyor kış çocuğu olacaksa 

Ağız mendili iki tane olsa yeterli diye düşünüyorum daha çok peçete kullanılıyor 

Boykot olmayan pişik kremi 

Bez 

Islak mendil 

Aklıma gelenleri yazdım 
(13,018 puan) tarafından
Sağol balım. Ben de pamuk kullanırım bir süre,pompa var ama umarım hala aktiftir 5 yıldır bakmadım:)
(168 puan) tarafından
Boykot olmayan pişik kremi hangisi hangisi iyi önerirsiniz bende Alcam doğacak bebeğime de birde biberon hangi marka aldınız
tarafından
Biberon avent alabilirsiniz pişik kremi olarak eczacınıza danışabilirsiniz benimkinine  tenine uyan sizinkine uymaya bilir
tarafından
Rica ederim canım ❤️
(13,018 puan) tarafından
Bıobaby kullanıcam canım ben de
0 oy
(9,658 puan) tarafından
Yenidogan kıyafetlerı biraz al canım hersey buyuk gelıyor 5 li takım al bolca zıbın tulum cok alma giydirip cıkarması zor oluyo 
(13,018 puan) tarafından
İlk etapta benim kız minikti canım baya yenidoğan kullandık sanki ama bu nasıl olur bilmiyorum. Tulum heveslik 2 tane falan alırım:) zıbın kaç aylık alsam yenidoğan mı 0 3 ya da 3 6 mı
(9,658 puan) tarafından
Yenidoğan ve 3 ay
0 oy
(21,427 puan) tarafından
Cici taze annede:)))))
(13,018 puan) tarafından
Ya selmoşş ben doğum yaklaştıkça korkuyorum biraz ahahahah :) ya insan neden kendi keyfini kaçırır bee
0 oy
(127,132 puan) tarafından
oohooo daha vakit varmis hocam ❤️❤️ giyim cok alma yaw hemen buyuyolar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 215 göst.
20 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
9 cevap 177 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nur KOSTAK (209 puan) tarafından soruldu

407,869 soru

12,244,946 cevap

37,052 kullanıcı

...